پشتیبانی نهالستان ۰۹۱۴۱۸۱۱۵۲۰
جهت دریافت مشاوره و یا خرید نهال ، کافیست روی یکی از راه های ارتباطی زیر کلیک نمایید.
Copyright Royalnahal © 2022
خرید نهال گردو سجنو از بهترین نهالستان کشور (نهالستان رویال نهال) با بیش از نیم قرن سابقه در زمینه نهال کاری..
فروش نهال گردو سجنو با مجوز تولید نهال از جهاد کشاورزی همراه با شناسنامه و گواهی بهداشت زیر نظر برترین مهندسین جهاد کشاورزی و کلینیک گیاه پزشکی.
تولید نهال گردو سجنو در نهالفروشی رویال نهال همراه با ارسال نهال گردو سجنو به سراسر کشور.
قیمت نهال گردو سجنو در این نهالستان مناسب می باشد زیرا این نهالستان بدون هرگونه واسطه نهال را به دست مشتری می رساند.
کارشناسان این نهالستان 24 ساعته آماده پاسخگویی و مشاوره در زمینه: احداث باغ گردو سجنو، کاشت نهال گردو سجنو، هرس درخت گردو سجنو، نحوه آبیاری گردو سجنو، مراقبت های ویژه: سمپاشی و مبارزه با آفات و بیماری گردو سجنو و ... می باشند.
برای خرید اینترنتی نهال گردو سجنو کافیست با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید یا گردو سجنو را حضوری خریداری کنید.
جهت خرید و دیدن لیست کامل این رقم نهال به پایین این صفحه مراجعه نمایید.
از جمله ارقام پرسود و با بازدهی بالا گردو سنجو میباشد. نهال گردو سنجو به دلیل داشتن مغز و کیفیت گردو و بهره وری بالا از اهمیت خاصی برخوردار است. جز ارقام تجاری و صادراتی محسوب میشود. ویژگیهای ظاهری درخت حاصل از نهال گردو سنجو با سایر ارقام متفاوت است و از جمله بلند قدترین درخت ها محسوب میشود. وزن گردو سنجو به حدود 12 گرم نیز میرسد. رنگ مغز بسیار روشن و بازار پسند است. پوست میوه سخت و پوست سنگی محسوب میشود و برای کاشت در مناطق با آسیب پرندگان مناسب است. تنها عیب درخت حاصل نهال گردو سنجو عمر کم آن میباشد. از ارقام متوسط گل محسوب میشود و برای کاشت در مناطق معتدل و نیمه سردسیر مناسب است.
همانطور که اشاره شد نهال گردو سنجو جز ارقامیست که متوسط گل هستند و برای مناطق سردسیر خیلی مناسب نمیباشد. و بهتر است در مناطق معتدل و یا نیمه سردسیر کاشته شود. چرا که اقلیم و شرایط آب و هوایی آن اولین فاکتور در رشد و میزان باردهی نهال است. حتی در صورت مقاومت نهالهایی که مناسب اقلیم نیستند ممکن است رشد نامناسب و باردهی کمی داشته باشند لذا قبل از احداث باغ گردو حتما توجه نمایید نهالی مناسب با اقلیم آب و هوایی خود انتخاب کنید تا ضمن داشتن باغی پر سود خیال شما از عدم سرمازدگی نهالهای باغ خود راحت باشد. اکثر نهالهای گردو دارای نیاز سرمایی میباشند که برای رشد و گلدهی به این سطح از سرما نیاز دارند. نهال گردو سنجو نیز از این قاعده مستثنا نیست لذا بهتر است درمناطقی اقدام به احداث باغ گردو نمود که زمستان سردی داشته و این نیاز سرمایی برطرف شود.
نیاز سرمایی نهال گردو سنجو بین400 تا 700 ساعت می باشد که باید در معرض این سرما قرار گیرد یا گلدهی و باردهی آن تضمین شود.سطح ارتفاع از دریای مناسب نهال گردو سنجو برای رشد این گردو از 300 تا 1000 میباشد و کاشت آن در مناطق با سطح ارتفاع از دریای آزاد بیشتر از 1000 اصلا توصیه نمیشود چرا که سرمای بیش از حد را تحمل نمیکند. بیشینه و کمینه دمایی قابل تحمل این نهال 7- و40 درجه میباشد.
نهال گردو سنجو متوسط گل است و در اواسط فروردین شروع به گلدهی میکند. و باردهی را از سال سوم شروع میکند و از سال 6 به بعد باردهی آن اقتصادی میشود. میزان باردهی نهال گردو رابطه مستقیمی با رسیدگی باغدارن گرامی دارد بطور مثال در صورت غنی بودن خاک بستر کشت و آبیاری کاملا کنترل شده و با نظم، هرس مناسب، کوددهی به موقع میزان رشد و باردهی تا میزان قابل توجهی افزایش مییابد.ضمن در نظر گرفتن این مسائل میانگین باردهی را در هکتار 3 تا 4 تن در نظر میگیریم این میزان با توجه به رسدیگی اصولی و غیر اصولی میتواند کم یا زیاد شود.
علاوه بر ژنتیک میزان پر و بال شدن درخت حاصل از نهال گردو سنجو و همچنین قد نهال بستگی زیادی به میزان رسیدگی دارد چرا که در صورت هرس نکردن نهال میتوان شاهد رشد بیش از حد و بیفایده درخت سنجو بوده در صورت رشد بیش از حد ضمن پایین آمدن کیفیت و کمیت محصول موجب پیری زود رس و کاهش عمر مفید درخت سنجو میشود. در صورت شرایط عالی رسیدگی و با توجه به طبیعت نهال گردو سنجو درخت حاصل از این نهال حدود 8 متر ارتفاع دارد و جز ارقام قد بلند محسوب میشود.
با توجه به اینکه این رقم جز ارقام پابلند محسوب میشود فاصله کاشت آن افزایش یافته و حدود 10 در 10 در نظر گرفته میشود. رعایت فاصله استاندارد مناسب برای رشدنهال، تهویه مناسب باغ، سهولت عبور ماشینهای کشاورزی از این فواصل الزامی است. در صورت رعایت فاصله مناسب حذف علفهای هرز ما بین نهالها نیز آسان میشود. با توجه به این فاصله کاشت در هکتار حدود 100 نهال گردو سنجو میتوان کاشت که میزان قابل توجهی است و احداث باغ نهال گردو سنجو توجیه اقتصادی دارد. در صورت رعایت فاصله 10 در 10 می توانید اقدام به حفر چالههای مناسب نمایید. بهتر است عمق و قطر چاله بین 70 سانت یا یک متر باشد لذا خاک داخل آن را با کود حیوانی پوسیده مخلوط نمایید تا رشد ریشه مناسب باشد.
همانطور که از قبل اشاره کردیم عمر مفید نهال گردو سنجو زیاد نیست و بین 50 تا 60 سال متغییر است ولی توجه نمایید در صورت نگهداری بصورت عالی هرس کوددهی آبیاری مناسب میتوان عمر درخت گردو سنجو را افزایش داد.
با توجه به اینکه نیاز آبی نهال گردو سنجو زیاد است به هیچ عنوان نباید بصورت دیم کاشته شود و در صورت کمبود آب دچار تنش شده و از بین میرود. چرا که نهال گردو سنجو از گزومورفی بالایی برخوردار نیست و نمیتواند در برابر بی آبی مقاومت کند. در صورت کمبود آب میتوان فواصل و میزان آبیاری را کم کرد ولی قطع ان بطور کامل اصلا درست نیست.
توضیحات نهال گردو سجنو
نهال گردو سنجو از جمله ارقام تک پایه محسوب میشود و گلهای نر و ماده روی یک نهال قرار دارند. و نهال خود به تنهایی قادر به انجام عمل گرده افشانی است. زمان آمادگی پذیرش مادگی برای دریافت دانه گرده بوده و موجبات میوه دهی نهال فراهم میشود درست است نهال به تنهایی قادر به انجام گرده افشانی است ولی بهتر است برای افزایش باردهی از ارقام فرنت و روند برای گرده افشانی استفاده کرد. و در صورت احداث باغ گردو سنجو تعداد محدودی از ارقام گرده افشان نیز کاشت.
در مناطقی که باد خیز هستند و احتمال شکستگی و ایجاد استرس در نهال وجود دارد بهتر است از تکیه گاه و قیم استفاده نمود. در حالت کلی وجود قیم الزامی نیست و فقط در مناطقی که احتمال وجود آسیب وجود دارد ضروری است. همچنین در زمان باردهی نهال گردو سنجو در سالهای ابتدایی زندگی مثلا 6 یا 7 سالگی در صورت باردهی بالا و امکان شکسته شدن وخم شدن نهال بهتر است از یک قیم برای نگهداری شاخها استفاده نمود.
از جمله مهمترین ارکان مراقبت از نهال گردو سنجو آبیاری آن میباشد چرا که نهال گردو برای رشد و باردهی مناسب به آبیاری کافی و منظم احتیاج دارد. زمان ابیاری از اهمیت خاصی برخوردار است بهترین زمان آبیاری صبح اول وقت و یا عصر زمان خنک شدن هوا می باشد چرا که آفتاب سوزان موجب تبخیر آب شده و هدر رفت آب را باعث می شود .
میزان و فواصل آبیاری به عوامل مختلفی از جمله سن نهال ، جنس خاک ، و آب و هوای منطقه بستگی دارد مناطق گرمسیر نیاز آبی نهال بیشتر شده و فواصل آن نیز کاهش می یابد چرا که تابش نورخورشید باعث خشکیدگی نهال می شود .
در حالت کلی آبیاری نهال در 6 ماه اول سال حائز اهمیت است و در 6 ماه دوم آبیاری قطع می شود و تا یخ زدگی آن جلوگیری می شود .
در مناطق سردسیر و یا مناطقی که میانگین باران زیاد است نیاز آبی نهال و فواصل آبیاری نیز کاهش می یابد.
در حالت کلی نهال گردو جز ارقام آبدوست محسوب می شود و حساسیت زیادی به تنش های آبی دارد وقتی از عوارض تنش های آبی می توان به موارد زیر اشاره نمود .
1) سوختگی شاخه و برگ نهال ( اختلال در فرآیندرشد )
2) ریزی میوه و کاهش میزان محصول در هکتار
3) کیفیت مغز تا درصد زیادی پایین می آید
4) در صورت کمبود آب نهال گردو سنجو مستعد انواع بیماری وآفات و سرما زدگی خواهد بود .
برای اطمینان از مناسب بودن خاک بستر کشت محل احداث باغ گردو بهتر است چاله ای به عمق 90 سانت حفر کنید و 3 نمونه خاک بصورت جداگانه از عمق 30 و 60 و 90 سانتی متری تهیه و آزمایش انجام دهید و با آنالیز نتیجه توسط کارشناسان مواردی مثل زهکشی مناسب خاک ، میزان نفوذ پذیری آن ، رسی یا سنگلاخی و حتی کمبود های خاک نیز مشخص شده و می توان اصلاح نمود.
در صورت رسی یا سنگلاخی بودن و اصلاح خاک از طریق اضافه کردن ماسه و یا خاک رسی صورت می گیرد . گردو با خاک های خیلی شور و یا خیلی اسیدی میانه خوبی ندارد و حتی تواند رشد مناسب داشته باشد . بنابراین ph مناسب برای رشد نهال گردو سنجو حدود 5/6 تا 7 می باشد . در صورت کمبود خاک از عناصر مختلف می توانید با کودهای مناسب توصیه شده توسط کارشناسان مجرب رویال نهال این کمبود را تامین کنید چرا که منبع اصلی تغذیه نهال خاک می باشد و هر چه خاک بستر غنی از مواد مغذی رشد نهال و باردهی دو چندان می شود .
هرس فرم دهی و باردهی برای داشتن ظاهری مناسب و باردهی و عملکرد مناسب بسیار ضروری است بهتر است شاخه های بیش از حد گسترده و ضغیف یا خشک شده و یا بیمار حذف شود.
از جمله اهداف هرس مناسب می توان به مواردی مثل : برای کنترل رشد بیش از حد درختان پر رشد و همچنین تحریک نهال های کم رشد ، حذف شاخه هایی که بسیار ضعیف هستند و همچنین تهویه و نورگیر مناسب نهال و از همه مهم تر تعادل تاج و ریشه نهال ، بهتر شدن کمیت و کیفیت میوه عدم سال آوری اشاره نمود . بهتر است هرس در فصل مناسب و قبل از بیدار شدن جوانه های نهال صورت گیرد . هرس تابستانه در فصل مناسب و قبل از بیدار شدن جوانه ها نهال صورت گیرد هرس تابستانه در فصل تابستان به منظور حذف پاجوش ها صورت می گیرد.
از آنجایی که بیشترین میزان باردهی روی شاخه های جوان صورت می گیرد بهتر است هرس توسط فردی ماهر صورت گیرد یا عملکرد نهال پایین نیاید و از هرس سرشاخه پرهیز کنید که بیشترین میزان باردهی مربوط به این سر شاخه هاست .
جالب است بدانید در باغ های مختلف با توجه به قدرت رشد نهال و همچنین عادت رشد آن هرس متفاوت انجام می شود ارقام با رشد جانبی که گستردگی زیادی دارند باید به نحوی هرس شوند که از خوابیدگی آن ها جلوگیری شوند و نهال هایی که حالت افراشته دارند. هرس باید به گونهای باشد که درخت ارتفاع بیش از حد نگیرد.
رشد زایشی و رویشی نهال از اهمیت ویژه ای برخوردار اتست لذا بایستی برنامه مناسب تغذیهای برای نهال به منظور افزایش کیفیت و کمیت محصول در نظر گرفت. لذا برای انجام عمل کوددهی بررسی سوابق و آزمایشات آب و خاک بسیار الزامی است. چرا که کمبود عناصر آب و خاک مورد نیاز نهال تعیین و برطرف میشود. طبق تحقیقات، محققان شرکت رویال نهال، نهال گردو سنجو بیش از 40 عنصر مختلف را از خاک دریافت می کند. که از این بین 17 نوع بسیار ضروری است. از جمله عناصر مهم قابل جذب و مورد نیاز نهال می توان به پتاسیم، فسفر، ازت، منیزیم، گوگرد، منگنز، آهن، بور و... اشاره نمود.
در اثر کمبو برخی عناصر توسط خاک و عدم جذب آنها توسط ریشه برخی علائم ظاهری در نهال نمایان می شود که هر یک از این علائم نشان از کمبود عنصری خاص میباشد. به عنوان مثال علائم کمبود عنصر ازت در نهال بصورت کوچکی برگ و میوه و زردی آن بروز میکند یا کمبود فسفر موجب توقف رشد نهال شده و برگ نهال تیره و ارغوانی رنگ میشود. کمبود پتاسیم موجب پیچ خوردگی و حتی سوختگی برگهای نهال میشود با کمی توجه میتوان پی به کمبود نهال برد و به رفع آن پرداخت.
توجه نمایید استفاده از کود و سموم مختلف حتما با کارشناسان مجرب مشورت نمایید چرا که در صورت اشتباه در انتخاب کود یا سم مناسب ضمن مسمومیت، نهال از بین میرود. مسمومیت باعث سوختگی نهال، کاهش قابل توجه رشد و در نهایت نابودی نهال میشود. سوختگی بیشتر به زمان سمپاشی و کوددهی نیز بستگی دارد و اگر در ساعت میانی روز زمانی که تابش آفتاب تند است صورت گیرد، اتفاق میافتد. در صورت زیاد بودن دوز مصرف کودهای حاوی سدیم و یا کلسیم و بور باعث ایجاد سوختگی در نهال می شود. همچنین عنصر بور تاثیر زیادی در سلامتی و همچنین شادابی نهال دارد.
نهال گردو سنجو تا حد زیادی در برابر آفات و یا بیماریها مقاوم است ولی در هر صورت امکان ابتلا وجود دارد از جمله بیماریها و آفاتی که نهال گردو سنجو میتواند مبتلا شود میتوان به بیماری بلایت گردو، کرم سیب، شته گردو، کرم گردو، کنه و گال زگیلی برگ گردو میتوان اشاره نمود. از جمله مهم ترین این بیماریها بلایت گردو می باشد که توسط باکتری ایجاد میشود. و به تمام اندامهای هوایی نهال آسیب میزند ولی خوشبختانه با محلول پاشی بردوفیکس میتوان بیماری را کنترل کرد.
طبق تحقیقات محققان مغز میوه گردو سنجو حدود 18 درصد خطر ابتلا به سرطان قسمتهای مختلف بدن را کاهش میدهد، لذا با دارا بودن آنتی اکسیدان با رادیکالهای آزاد بدن مبارزه میکند و اکثر بیماریها را خنثی میکند. مغز گردو سرشار از ویتامینهایB , C , K میباشد که برای تقویت عملکرد حافظه، سیستم ایمنی بدن، کبد، قلب و دستگاه گوارش بسیار مفید میباشد.
قبل از اقدام به خرید نهال گردو توجه نمایید که نهال سالم و شناسنامه دار را از مرکز معتبر و دارای مجوز از جهاد کشاورزی تهیه نمایید. شرکت رویال نهال دارای تاییدیه از جهاد کشاورزی سالهاست در زمینه تولید نهال شناسنامه دار فعالیت میکند. این شرکت فاکتور ثبتی را تحویل مشتری مینماید تا در صورت بروز مشکل در اصالت نهال، قابل پیگیری باشد. این شرکت رضایت مشتری را نسبت به فروش محصول خود در الویت قرار داده.
ارسال انواع نهال به سراسر کشور از طریق پایانه مسافربری
نهال های نهالستان دارای ضمانت بازگشت وجه و نهال می باشند
در صورت خرید نهال، نهالستان فاکتور رسمی برای شما صادر میکند
از طریق شبکه های اجتماعی به صورت ۲۴ ساعته پاسخگوی شما هستیم