آخرین مقالات

ثبت سفارش

R O Y A L N A H A L

زمان باقیمانده تا پایان فروش نهال

تماس با نهالستان:

جهت دریافت مشاوره و یا خرید نهال ، کافیست روی یکی از راه های ارتباطی زیر کلیک نمایید.


(نهالستان باز است)
(نهالستان تعطیل است)

۰۴۴۴۵۲۳۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
دفتر فروش و مشاوره

۰۹۱۴۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
خط ویژه فروش + واتساپ

۰۹۲۰۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس و مدیر فروش

۰۹۰۲۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۳۰۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۱۴۱۸۳۲۱۰۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۳۶۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
حسابداری، صدور فاکتور، هماهنگی ارسال

۰۹۰۲۰۴۳۱۵۰۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
پیگیری سفارش ارسالی

۰۹۱۴۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۱۴۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

Copyright Royalnahal © 2022

لیست انواع نهال های سنجد

خرید نهال سنجد

خرید نهال سنجد حاج رحیمی (اصلاح شده)

خرید نهال سنجد حاج رحیمی (اصلاح شده)

نهال سنجد حاج رحیمی از محبوب ترین ارقام سنجد است که از ارقام صادراتی محسوب می شود. این نهال عملکرد باردهی زیادی دارد و برای تهیه خشکبار مناسب است. قیمت نهال سنجد حاج رحیمی بسته به کیفیت و سلامت نهال و رقم متفاوت است. از فرآورده های سنجد در صنایع دارویی، بهداشتی، غذایی و عطرسازی استفاده می شود. از چوب این درخت در صنعت چوب نیز مورد استفاده قرار میگیرد. سنجد حاج رحیمی خاصیت خیلی فراوانی دارد و رقمی مرغوب است. بنابراین کشت این نهال بسیار مقرون به صرفه می باشد. یکی از ویژگی های محصول نهال سنجد حاج رحیمی سازگاری آن است که باعث رشد و پرورش این نهال در اکثر مناطق کشور شده است. نهال های سنجد حاج رحیمی برای بهترین نتیجه به 6 تا 8 ساعت نور مستقیم خورشید در روز نیاز دارند. بنابراین نهال ها را در فاصله 3×3 متر برای دریافت نور خورشید کاشت می کنند. لازم به ذکر است که کاشت نهال سنجد حاج رحیمی برای خاک رسی و سنگین مناسب نیست. این نهال ها برای رشد مناسب نیاز به خاک شنی دارند. قبل از کاشت نهال باید توجه داشت که خاک به خوبی زهکشی شده باشد. این نهال نسبت به شوری خاک مقاوم است. این نهال سنجد هوای گرم را به خوبی تحمل می کند اما سرمای شدید به آن آسیب می رساند. نهال های سنجد حاج رحیمی به خشکی مقاوم هستند. این نهال سنجد را باید هفته ای یکبار در هوای سرد و معتدل و در روزهای گرم تابستان، نهال ها نیاز به آبیاری دو بار در هفته دارند.

سنجد حاج رحیمی (اصلاح شده)
 خرید نهال سنجد قزل

خرید نهال سنجد قزل

نهال های سنجد قزل که برخی اوقات سنجد قزل ایده نامیده می شود، یکی از بهترین نهال های تجاری است. این درخت بومی منطقه قاضی جهان شهرستان آذرشهر استان آذربایجان شرقی است. محصولات به دست آمده از این درخت بسیار پرطرفدار بوده و مخصوص صادرات هستند و برای درآمدزایی کشت می شود. قیمت نهال سنجد قزل نسبت به ارزی که این نهال دریافت می کند بسیار ناچیز است. با خرید عمده این نهال و کاشت و مراقبت از این نهال می توانید سود تجاری بسیار بالایی داشته باشید سنجد قزل قرمز رنگ مایل به زرشکی و یا قهوه ای است. این سنجد بسیار خوشمزه است، بافتی نرم و طعم خوشمزه ای دارد . بدیهی است که این سنجد کوتاهتر از نهال حاج حسین سنجد و نهال سنجد دره واره کوتاه تر است. طعم و بافت منحصر به فرد سنجد قزل دلیل محبوبیت و فروش بالای آن است. علاوه بر تجارت محلی، عملکرد این درخت بسیار زیاد است. نهال های مسن تر به صورت درختچه های متراکم یا درختان ضخیم با ارتفاع 4.5 تا 7 متر رشد می کنند. ساقه این گیاه خاردار و دارای برگ های باریک و مخملی است. نهال های سنجد قزل را می توان در نیمه اول مهرماه برداشت کرد.

سنجد قزل
 خرید نهال سنجد محلی

خرید نهال سنجد محلی

نهال های سنجد محلی یکی از قدیمی ترین گونه های سنجد هستند. محصولات نهال سنجد محلی به صورت خشکباری مصرف می شوند که فواید زیادی دارند. خرید نهال سنجد از نهالستان مجوزدار یکی از مهمترین عوامل موفقیت اقتصادی برای کشاورز خواهد کرد. نهال سنجد محلی با کیفیت خوب و سلامت کامل با بهترین قیمت در این نهالستان موجود می باشد. نهال سنجد محلی بسیار مقرون به صرفه و تجاری است. میوه های این نهال به صورت خوشه ای رشد می کنند. میوه ای درشت و قهوه ای دارند. میوه های این نهال را می توان از اواخر بهار تا اواخر تابستان برداشت کرد. عملکرد سالانه این درخت کمی کمتر است. این نهال قدیمی حدود دو تن در سال باردهی دارد. اما باید توجه داشت که طول عمر نهال سنجد محلی بسیار طولانی و حدود 50 سال می باشد. یکی از مهم ترین ویژگی های درخت سنجد محلی مقاومت و سازگاری بالای آن است. این نهال در اکثر نقاط کشور قابل کشت می باشد. این نهال مقاومت خوبی به خشکی دارد و برای کشت در مناطق کم آب کشور مناسب است. علاوه بر این، این نهال تحمل خوبی به شوری خاک دارد. بهترین زمان برای کاشت نهال سنجد محلی از اواسط پاییز تا اواخر زمستان است. زیرا در حال حاضر نهال ها در خواب زمستانی هستند. این نهال گرمای تابستان را دوست دارد و تا 34 درجه بالای صفر را تحمل می کند. اما باید توجه داشت که این نهال سنجد در برابر سرما و یخبندان مقاومت چندانی ندارد. بنابراین کاشت آن در مناطق بسیار سرد که در زمستان یخبندان است مناسب نیست. یکی از مهم ترین موارد برای نهال های سنجد محلی این است که 6-8 ساعت در روز آفتاب بگیرید. بنابراین نهال ها را در فاصله مناسب 3×3 متر از یکدیگر کاشت می کنند تا از دریافت نور هر کدام جلوگیری نشود.

سنجد محلی

نهال سنجد = خرید نهال سنجد

هرآنچه که باید درمورد نهال سنجد بدانید

اطلاعات جامع از خرید نهال سنجد تا کاشت ،داشت و برداشت آن:

سنجد درخت بومی آسیای غربی است که از اروپا تا هیمالیا گسترده شده‌است و از قدیم الایام در سبد غذایی ایرانیان جای گرفته توسعه کاشت سنجد به دلیل نیاز آبی کم به حالت دیم و با کم ترین هزینه نگهداری موجب اشتغال و افزایش درآمد کشاورز می‌شود. سنجد درختیست دارای عمر بسیار طولانی، بسیار مقاوم در شرایط سخت همچون باد، آلودگی و خشکسالی. میوه‌ی بسیار پرکاربرد دارد و امروز ارقام متنوعی از این درخت تولید می‌شود. از درخت سنجد به عنوان بادشکن، از میوه‌ی آن به عنوان گیاه دارویی و از گل آن در صنایع عطر سازی و چوب آن نیز استفاده می‌شود. قبل از خرید نهال سنجد بهتر است با اقلیم مناسب کاشت این نهال بیشتر آشنا شوید پس در ادامه با ما همراه باشید.

ویژگی های نهال سنجد:

درخت سنجد معروف به زیتون روسی می‌باشد زیرا برگ و میوه‌ی نارس آن خیلی شبیه زیتون می‌باشد. از فصل بهار سنجد دارای گل‌های ریز و معطر می‌باشد. میوه‌ی درخت سنجد بیضی شکل و به رنگ قرمز مایل به قهوه‌ای می باشد، که خوراکی می‌باشد و دارای ارزش غذایی بالایی می‌باشد. برگ درخت سنجد کشیده، کرکی و باریک می‌باشد. شاخه‌های خارداری دارد. پشت برگ‌ها نقره‌ای می‌باشد و باعث جذب و انعکاس نور می‌شود این عامل موجب می‌شود کمتر دچار آفات و بیماری شود. این درخت دارای شاخه‌های خاردار می‌باشد. درخت سنجد کاملا مقاوم به شوری و خشکی و خاک و وزش باد‌های شدید می‌باشد. از درخت سنجد به عنوان بادشکن و کنترل شن‌های روان و کولاک زمستانه استفاده می‌کند. درخت سنجد نسبت به خاک‌های آهکی و شور مقاوم می‌باشد و به جرات می‌توان گفت در اکثریت خاک‌ها جواب می‌دهد. از این درخت به عنوان پرچین اطراف باغ‌ها نیز می‌توان استفاده کرد و با توجه به رشد و ارتفاعی که دارد می‌توان این درخت را با فاصله 4 * 4 کشت کرد. میوه‌ی آن دارای 3 قسمت می‌باشد: 1- پوست 2- قسمت گوشتی(آردی شکل) 3- هسته چوبی آن. در قسمت گوشتی یا آردی شکل آن دو نوع قند و 7 نوع چربی اشباع شده و به عنوان ماده غذایی می‌توان از این میوه استفاده کرد. این درخت رشد قابل توجهی دارد و از نظر ظاهری شبیه به درخت بید می‌باشد. در اردیبهشت ماه گل می‌دهد و در اوایل پاییز میوه‌ی آن قابل برداشت است.

خرید نهال سنجد متناسب با اقلیم منطقه:

درخت سنجد در اقلیم های خشک و مناطق معتدل ،نیمه سردسیر و نیمه گرمسیر رشد بهتری دارید پس بهتر است قبل ار خرید نهال سنجد با خصوصیات مکان کاشت این نهال بیشتر آشنا شوید.این درخت باید در مکانی کاشته شود که آفتاب کامل داشته باشد و روزانه 6-8 ساعت نور مستقیم به درخت برخورد کند. کمبود نور و سایه از دلایل گل ندادن این درخت می‌باشد. درخت سنجد بسیار نور می‌باشد پس اگر منطقه شما دارای تابستان‌های گرم و شدت نور بالایی می‌باشد با خیال راحت می‌توانید به کشت سنجد اقدام کنید.

باردهی درخت سنجد:

میزان باردهی درخت سنجد را با توجه به نوع رقم می‌توان مابین 100 تا 200 کیلو‌گرم در نظر گرفت. درخت سنجد عمر طولانی دارد و اگر خوب به درخت رسیدگی شود عمر آن به بالای 100 سال می‌رسد. البته ناگفته نماند درخت سنجد بسیارکم توقع می‌باشد. نیاز به سم‌پاشی و مراقبت خاصی ندارد و از لحاظ آب و خاک نیز بسیار کم توقع می‌باشد. نیاز به سم پاشی و مراقبت خاصی ندارد و از لحاظ آب و خاک نیز بسیار کم توقع می‌باشد. درخت سنجد در هر دمایی قابلیت رشد را دارد و می‌توان گفت در اکثریت نقاط ایران عملکرد خوبی دارد. این درخت در فصل زمستان تا -35 درجه تحمل سرما و در تابستان تا 45 درجه تحمل گرما را دارد. در مناطقی که رطوبت هوا بالای 65% باشد پیشنهاد می‌شود از کاشت درخت سنجد خودداری شود زیرا این درخت با رطوبت میانه خوبی ندارد و رطوبت بالای هوا موجب ریزش گل‌های آن و عدم تبدیل به میوه می‌شود.

خرید نهال سنجد یا کاشت بذر سنجد:

کاشت بذر:

برای کاشت بذر سنجد باید اجازه دهید میوه‌ی سنجد کامل برسد سپس هسته‌ی آن را جدا کنید سپس با اب ولرم ان را شسته و در خاک اره پاپیت ماس بکارید و آبیاری کنید. گلدانی که بذر سنجد را در آن کاشته‌ای نباید تا یک ماه در معرض نور مستقیم خورشید باشد. رطوبت خاک نیز باید تحت کنترل باشد. کاشت سنجد به روش بذر دردسر‌های خود را دارد و اگر خوب مراقبت نشود ممکن است جوانه نزند و کاشت بذر بسیار زمان بر است پس توصیه می‌شود برای کاشت سنجد کشت نهال را انتخاب کنید.

کاشت نهال سنجد:

برای کاشت نهال گودال‌هایی با فاصله 4 متر به عمق 60 یا 70 سانت حفر کرده گودال حفر شده بهتر است 2 یا 3 برابر طول و عرض ریشه باشد نه بیش از حد کم عمق نه بیش از حد عمیق باشد. سپس ته چاله از کودحیوانی پوسیده یا زئولیت استفاده کرد. و پس از یک لایه خاک روی کود آلی می‌توان ریشه نهال را در گودال قرار داد. پس از پر کردن چاله حتما نهال را ابیاری کنید. بهترین زمان کاشت نهال سنجد بهتر به شرایط آب و هوایی منطقه دارد. مناطق معتدل و گرمسیر پیشنهاد می‌شود کشت پاییزه انجام شود زیرا کشت پاییزه سبب می‌شود یک سال نهال جلو بیوفتد. اما در مناطق کوهستانی که دارای زمستان یخبندان می‌باشد برای جلوگیری از یخ زدگی نهالپیشنهاد می‌شود کشت نهال را اواخر زمستان یا اوایل پاییز انجام دهید.

نکته: هر تایمی که برای کاشت نهال انتخاب می شود نباید روز کاشت یخبندان باشد دقت داشته باشید نهالکاری را در یک روز آفتابی انجام دهید و در همان روز نهال را ابیاری کنید سربرداری بعد از کاشت نیز بهتر است زمانی انجام شود که بعد از سربرداری یخبندان در راه نباشد.

مشخصات نهال سنجد:

سنجد را می توان به روش بذر و نهال کشت کرد

خاک نهال سنجد:

این درخت به خاک سخت گیر نیست و در خاک دارای بافت متوسط و سنگین قابلیت رشد را دارد. حتی در کوهپایه‌هایی که دارای سنگریزه باشند یا حتی سنگلاخی و شیب دار باشد که امکان کاشت بسیاری از درختان محدود است می‌توان این گیاه را به عنوان یک درخت اقتصادی کشت کرد. درخت سنجد نسبت به خشکی، شور و قلیایی بودن خاک کاملا مقاوم است. البته عدم ماندگاری آب در خاک نیز برای سنجد مهم است زیرا ماندگاری آب در خاک موجب پوسیدگی ریشه می‌شود.

آبیاری درخت سنجد:

درخت سنجد نسبت به کم آبی مقاوم است و نیاز آبی کمی دارد. ابته فراموش نشود در سال‌های اول کشت حتما آبیاری نهال سنجد مرتب باشد بخصوص فصل تابستان در ماه‌های تیر و مرداد که زمان رشد نهال می‌باشد بهتر است هر 10 روز یکبار حداقل 30 لیتر به هر نهال آب برسانید و در ماه‌های بعد می‌توان هر 15 الی 20 روز نهال ‌ها آبیاری شود بعد از بالغ شدن می‌توان هر 40 روز یکبار به درخت سنجد آب داد.

کوددهی نهال سنجد:

درختان سنجد نیاز به کوددهی خاصی ندارند اما در سال‌های اول برای تقویت خاک می توان از کود‌های NPK با ترکیب 20-15-5 یا 10-10-10 استفاده کرد. البته دوز مصرفی این کودها با توجه به شرکت تولید کننده‌ی آن‌ها متفاوت است.

شما را به تماشای ویدیویی از سنجد دعوت میکنیم
برای مشاهده عکس های سنجد روی (عکس نهال سنجد) کلیک کنید


هرس درخت سنجد:

درخت سنجد جز درختانی می‌باشد که نیاز به هرس شدید ندارد و فقط می‌توان هرس فرم‌دهی روی درخت انجام داد به منظور حفظ تاج درخت، بهترین زمان هرس برای درخت سنجد زمانی می باشد که درخت در خواب زمستانه است در هنگام هرس شاخه‌های اضافی و متراکم را کوتاه می‌کنیم. البته قت داشته باشید در هنگام هرس بیش تر از 30 درصد ساقه‌ها حذف نشود زیرا هرس سنگین باعث شوکه شدن درخت سنجد می‌شود.

آفات و بیماری‌های سنجد:

درخت سنجد در مقابل آفات و بیماری‌ها کاملا مقاوم است و بیماری‌های زیادی این درخت را تهدید نمی‌کنند البته گاهی ممکن است شپشک یا لارو‌ها خسارتی محدود را به درخت سنجد وارد کنند. از بیماری‌های درخت سنجد می‌توان به قانقاریا، لکه برگی، پژمردگی، سوختگی و بلایت اشاره کرد که این بیماری‌ها در محیط‌های نامناسب و شرایط نامطلوب درخت را درگیر می‌کند. خبر خوبی که می‌توان به احداث کنندگان باغ سنجد داد مقاوم بودن سنجد در برابر افات می‌‌باشد که از جمله درختانی هست که بیماری خاص نمی‌تواند بر ان خسارت وارد کنید و نیاز نیست باغدار هزینه هنگفتی را بابت سم بپردازد و به دلیل عدم مصرف سموم شیمیایی می‌توان از این درختمحصول ارگانیک برداشت کرد.

قلمه زدن درخت سنجد:

اوایل تابستان می توان ازچوب نیمه سبز سنجد برای قلم استفاده کرد که حداقل طول این قلمه باید 10 تا 15 سانتی‌متر باشد. این قلمه باید حاصل رشد سال جدید باشد. برای کاشت قلمه‌ها می‌توان از خاک برگ و شن استفاده کرد البته برای تسریع در ریشه زایی نباید هورمون‌های ریشه زایی فراموش بشود. در هنگام کاشت قلم حداقل 1/3 ز قلم باید در خاک قرار بگیرد و هر روز برای جلوگیری از خشک شن قلمه باید قلمه‌ها با آب اسیدی شوند و دمای محیط 21 تا 24 درجه سانتی گراد باشد.

خواص( خاصیت)میوه سنجد:

این میوه دارای کالری پایین می‌باش و برای معده بسیار مقوی هست. پودر این میوه درمان بیماری آرتروز می‌باشد. سنجد خاصیت ضد اسهال دارد و برای درمان اسهال کودکان داروی خوبی محسوب می‌شود. مصرف آرد این میوه در درمان و کاهش درد‌های مفصلی تاثیر چشم گیری دارد. سنجد از زخم روده، اسهال و سرفه سرد جلوگیری می‌کنند. همچنین در درمان بیماری‌های دندان و زخم معده موثر است و از خونهریزی نیز جلوگیری می‌کند. جوشانده گل سنجد برای بیماری‌های قلبی، ریوی و تنقگی تنفس معجزه می‌کند. موجب تقویت پوست می‌شود در واقع می توان گفت سنجد یک گیاه دارویی محسوب می‌شود. در کشور اسپانیا از تیره گل سنجد برای قطع تب‌های مهلک استفاده می‌کند. سنجد از نظر طب سنتی، طبیعی سرد دارد و فرحت دهنده است. سنجد ویتامین C بدن را تامین و از بواسیر و خارش پوست جلوگیری می‌کند.

خرید نهال سنجد:

قیمت نهال سنجد به عامل متعددی بستگی دارد و از 10 هزار تومن تا 70 هزار تومن متغییر است. امروزه ارقام مختلفی از نهال سنجد در نهالستان‌های ایران تکثیر و عرضه می‌شود قبل از اقدام به خرید نهال حتما باید رقم مناسب و سازگار با منطقه کشت را بشناسید تا بهترین عملکرد را از کاشت سنجد داشته باشید البته توجه داشته باشید علاوه بر انتخاب رقم مناسب حتما نهال سنجد را از نهالستانی تهیه کنید که دارای مجوز از سازمان جهاد کشاورزی باشد و برای نهال‌هایی که عرضه می‌کند گواهی اصالت صادر کند در غیر این صورت بعد از مدت زمان طولانی و هزینه‌ای که برای احداث باغ صرف کرده‌اید به هدر رفته و مجبور به تغییر درختان خواهید شد که مطمئنا برایتان ناگوار و زمان براست توصیه می‌شود قبل از اقدام به انتخاب نوع نهال و قبل از خرید نهال سنجد با کارشناسان رویال نهال در ارتباط باشید.

ارسال نهال

ارسال نهال

ارسال انواع نهال به سراسر کشور از طریق پایانه مسافربری

ضمانت نهال

ضمانت نهال

نهال های نهالستان دارای ضمانت بازگشت وجه و نهال می باشند

صدور فاکتور رسمی

صدور فاکتور رسمی

در صورت خرید نهال، نهالستان فاکتور رسمی برای شما صادر میکند

پشتیبانی نهالستان

پشتیبانی نهالستان

از طریق شبکه های اجتماعی به صورت ۲۴ ساعته پاسخگوی شما هستیم

جستجو در سایت