آخرین مقالات

ثبت سفارش

R O Y A L N A H A L

مانده تا پایان فروش نهال

تماس با نهالستان:

جهت دریافت مشاوره و یا خرید نهال ، کافیست روی یکی از راه های ارتباطی زیر کلیک نمایید.


(نهالستان باز است)
(نهالستان تعطیل است)

۰۴۴۴۵۲۳۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
دفتر فروش و مشاوره

۰۹۱۴۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
خط ویژه فروش + واتساپ

۰۹۲۰۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس و مدیر فروش

۰۹۰۲۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۳۰۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۱۴۱۸۳۲۱۰۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۳۶۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
حسابداری، صدور فاکتور، هماهنگی ارسال

۰۹۰۲۰۴۳۱۵۰۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
پیگیری سفارش ارسالی

۰۹۱۴۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۱۴۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

Copyright Royalnahal © 2022

نهال آلو برقانی

خرید نهال آلو برقانی از بهترین نهالستان کشور (نهالستان رویال نهال) با بیش از نیم قرن سابقه در زمینه نهال کاری..
فروش نهال آلو برقانی با مجوز تولید نهال از جهاد کشاورزی همراه با شناسنامه و گواهی بهداشت زیر نظر برترین مهندسین جهاد کشاورزی و کلینیک گیاه پزشکی.
تولید نهال آلو برقانی در نهالفروشی رویال نهال همراه با ارسال نهال آلو برقانی به سراسر کشور.
قیمت نهال آلو برقانی در این نهالستان مناسب می باشد زیرا این نهالستان بدون هرگونه واسطه نهال را به دست مشتری می رساند.
کارشناسان این نهالستان 24 ساعته آماده پاسخگویی و مشاوره در زمینه: احداث باغ آلو برقانی ، کاشت نهال آلو برقانی ، هرس درخت آلو برقانی ، نحوه آبیاری آلو برقانی ، مراقبت های ویژه: سمپاشی و مبارزه با آفات و بیماری آلو برقانی و ... می باشند.
برای خرید اینترنتی نهال آلو برقانی کافیست با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید یا آلو برقانی را حضوری خریداری کنید.
جهت خرید و دیدن لیست کامل این رقم نهال به پایین این صفحه مراجعه نمایید.

  • معرفی آلو برقانی
  •     
  • مشخصات نهال آلو برقانی

معرفی نهال آلو برقانی


منشا:

محصول حاصل از نهال آلو برقانی یکی از انواع میوه‌های تابستان است که طرفداران بسیار زیادی در سراسر دنیا دارد کاشت درخت آلو در مناطق وسیعی از سراسر دنیا صورت می‌گیرد بیشترین کشت آلو در مناطقی با آب و هوای خشک و نیمه خشک است. کاشت نهال آلو برقانی در ایران و عراق پیشینه ای باستانی دارد و از این میوه به عنوان یک میوه مقدس یاد میشود. در کشورهای اروپایی و آفریقایی هم کاشت درخت آلو برقانی رواج دارد و از آن به عنوان یک میوه خوش طعم تابستانی یاد می‌شود.

شروع باردهی نهال آلو برقانی:

عوامل متعددی در باردهی آلو برقانی و میزان آن تاثیر گذار است. از جمله عواملی که در این زمینه موثر هستند میتوان به نوع رقم آلو، آب و هوا، روش های پرورش و غیره اشاره کرد.

آلو برقانی همانند میوه‌های دیگر اواخر بهار فروردین ماه شروع به گلدهی کرده و پس از ۶۰ یا ۹۰ روز این گل‌ها تبدیل به آلو می‌شوند. آلو برقانی یکی از ارقام آلو است که باردهی خوبی دارد و زودتر از دیگر ارقام آلو به بار می‌نشیند.

مراحل باردهی آلو برقانی بدین شرح است:

در ابتدا روی درختان گل‌های ظاهر می‌شود و گل‌ها شروع به رشد می‌کنند و باز می‌شوند پس از آن و در مرحله دوم گل‌ها تبدیل به میوه می‌شوند و این میوه‌ها کم کم رشد کرده و تبدیل به آلوهای جوان می‌شوند.

پس از آن نوبت تغییر رنگ آلو هاست آلوها در این مرحله تیره شده و بوی آنها نیز تغییر میکند و بوی میوه رسیده از آنها استشمام میشود.

پس از آن آلوها به مرحله پایانی رسیده و به بیشترین میزان باردهی خود می‌رسند این زمان زمان برداشت و مصرف آلو هاست.

عمر مفید:

درخت آلو برقانی یکی از انواع درختان آلو است که عمر نسبتا طولانی ای نسبت به دیگر انواع ارقام آلو دارد. عمر این درخت حدود 20تا 25 سال است اما در بین این سالها عمر مفید درخت آلو برقانی بین ۲۵ تا ۳۰ سال است که باردهی این درخت به حداکثر خود میرسد. عمر نهال آلو بر قیمت گذاری آن نیز تاثیرگذار است. هرچه عمر رقم نهال آلو بیشتر باشد طرفدار بیشتری دارد.

پرورش آلو برقانی یکی از گزینه های محبوب کشاورزان برای خرید و سرمایه گذاری است.

نیاز سرمایی:

علی رغم اینکه درختان بر اثر سرمای زیاد آسیب دیده و سرما زده میشوند و محصولات آنها از بین خواهد رفت اما درختان به سرما نیز نیاز دارند. رشد و نمو درختان و باردهی آنها در گرو تحمل سرما و خواب زمستانی است که در نهایت منجر به شروع باردهی می شود. تحمل کردن سرمای ۷ درجه سانتی گراد بین ۶۰۰ تا ۹۰۰ ساعت برای درختان ضروری است.

فرایند های رشد درخت آلو برقانی بر اثر سرما تنظیم شده و فرایند فتوسنتز و تنفس گیاه فراهم می‌شود.

شکل ظاهری میوه و درخت:

درخت آلو برقانی یکی از درخت‌هایی است که در مناطق نیمه معتدل و کوهستانی بهترین بازدهی را دارد شکل ظاهری این درخت ارتفاع ۱۰ تا ۱۵ متر بالا می‌رود و برگ‌های آن به رنگ سبز تیره هستند و میوه‌های این درخت از زمانی که شروع به باردهی می‌کنند تا زمانی که به مرحله پایانی رشد خود می‌رسند از رنگ سفید تا قهوه‌ای متغیر هستند. آلو برقانی دارای شکل ظاهری گرد و کوچک است و یکی از انواع آلو است که در تهیه لواشک و آلوچه بسیار کارایی دارد طعم ترش و ملس این میوه محبوبیت بسیار زیادی را در بین مردم به ارمغان آورده است همچنین از این میوه در کارخانجات برای تهیه آلوچه و لواشک استفاده می‌شود.

با وجود طعم ترش و ملسه این میوه بویی که از این میوه استشمام می‌شود شیرین است و این به این دلیل است که در میوه‌های درخت آلو برقانی شکر و اسید مالیک وجود دارد وجود شکر در این میوه باعث شده است که در تهیه انواع ژله و شیرینی نیز از آن استفاده شود.

از میوه‌های این درخت برای مصرف خوراکی خشک کردن تهیه انواع ژله و کنسرو و غیره استفاده می‌شود.

گرده افشانی:

از میان انواع ارقام آلو اکثر آنها خود بارور و یا نیمه خود بارور هستند به این معنا که بدون نیاز به فت گرده افشانی کرده و تولید میوه می‌کنند. گرده افشانی معمولاً بوسیله باد یا حشرات و پرندگان انجام می‌شود بدین صورت که پرندگان با جابجایی گرد گل از درختی به درخت دیگر در گرده افشانی درخت تاثیرگذار خواهند بود. درختانی که بارور هستند با پخش گرده‌های خود در هوا و وزیدن باد این گرده‌ها جابجا شده و روی درخت دیگر می‌نشیند در نتیجه این جابجایی گرده درخت دیگر بارور شده و اقدام به تولید محصول می‌کند.

درخت آلو برقانی در فصل بهار و تابستان گرده افشانی می‌کند و یکی از درخت هایی است که خود بارور است. با وزش باد این گرده‌ها به گلبرگ رسیده و گلها شروع به تولید مثل کرده و میوه تولید می شود.

پایه نهال:

دو روش برای تکثیر درخت آلو برقانی وجود دارد یک روش روش بذری است که مدت زمان زیادی را می‌طلبد تا رشد کرده و به مرحله ثمر دادن برسد استفاده از روش کاشت نهال روشی است که بازدهی کوتاه مدت دارد و در کمترین زمان می‌تواند به درختی پر ثمر تبدیل شود. پایه بذری یکی از گزینه‌های پیش رو برای کسانی است که در فکر پرورش آلو برقانی هستند کشاورزان برای تکثیر و پرورش این درخت پر ثمر و اقتصادی به سراغ آن می‌روند اما پیشنهاد ما به شما این است که از پایه نهال پیوندی برای پرورش آلو برقانی استفاده کنید.

آب و هوای مناسب کاشت نهال آلو برقانی:

درخت آلو برقانی یکی از درخت‌های حساس به سرما است با وجود اینکه می‌توانیم درخت را در مناطق نیمه سردسیر و کوهستانی کاشت اما باید دمای هوا برای این درخت مناسب باشد از آنجایی که گلدهی و به ثمر نشستن این درخت خیلی زودتر از دیگر درخت‌های آلو است بیشتر در معرض سرمازدگی قرار دارد. همین امر باعث شده است که کشاورزان استرس آسیب دیدگی درختان و از بین رفتن محصولات آن را همواره داشته باشند. بدین صورت که آب و هوای مناسب یکی از عواملی است که می‌تواند در باردهی و افزایش عمر درخت بسیار تاثیرگذار باشد.

در سردترین حالت ممکن این درخت توان تحمل دمای ۱۸ تا ۲۴ درجه سانتیگراد را دارد. همچنین در فصل تابستان که گرمترین فصل سال است این درخت بیشترین میزان رشد میوه می‌رسد و درخت توان تحمل 35 درجه سانتیگراد را خواهد داشت البته بیشتر از این میزان نیز درخت را آزار می‌دهد و باعث از بین رفتن محصول می‌شود.

بهترین زمان کاشت نهال آلو برقانی:

درختان برای رشد و افزایش محصول نیازمند یک خواب زمستانی هستند به همین دلیل بهترین زمان برای کاشت درخت آلو برقانی اواخر پاییز است زیرا درخت زمان کافی برای همبستری با خاک و خو گرفتن با شرایط اقلیمی جدید را دارد خواب زمستانی درخت آلو در زمستان پس از کاشت این درخت در فصل پاییز باعث می‌شود که در بهار ثمره خوبی داده و قوت بیشتری بگیرد.

مناسب ترین خاک:

یکی از فاکتورهای مهم در کاشت درختان خاک آنهاست مرغوبیت و کیفیت خاک باعث می‌شود که درختان پربارتر شوند.

خاک همچنین می‌تواند در باقی ماندن آب و تنظیم میزان نیاز درخت به آب تاثیرگذار باشد.

درخت آلو برقانی یکی از درخت‌هایی است که علاقه زیادی به خاکی که مقدار کمی اسیدی است، دارد. خاک‌های سست نمی‌توانند مناسب کاشت درخت آلو برقانی باشند. خاک‌های سبک به دلیل نداشتن ph و دارا بودن عناصر ریز مغذی یکی از گزینه‌های مناسب برای کاشت درخت آلو برقانی هستند. سرعت رشد و کیفیت میوه درخت آلو برقانی در چنین خاک‌هایی بسیار زیاد است.

آبیاری:

همانطور که پیش از این گفته شد درخت آلو برقانی یکی از درخت‌های مقاوم در برابر شرایط آب و هوای نامساعد است. از این رو در شرایطی که در جهان با کمبود آب مواجه هستیم یکی از گزینه‌های پرطرفدار برای کشاورزان همین درخت آلو برقانی است. کشاورزان می‌توانند با یک برنامه آبیاری منظم که میزان آبیاری در آن کم باشد این درخت را سیراب کرده و به تقویت آن بپردازند.

میانگین میزان آب مورد نیاز درخت آلو برقانی 30 لیتر در هفته است که در وصول سرد سال این میزان کمتر و در فصول گرم بیشتر خواهد بود.

به دلیل صرفه‌جویی در آب می‌توان برای آبیاری درخت آلو برقانی از روش آبیاری قطره‌ای استفاده کرد.

کوددهی آلو برقانی و سم‌ پاشی:

خاکی که درخت آلو برقانی در آن کاشته می‌شود باید غنی از مواد معدنی باشد خاک‌هایی که عاری از مواد معدنی هستند مناسب کاشت درخت نیستند زیرا توانایی تامین درختان از لحاظ مواد معدنی را ندارند. در برخی موارد می‌توان خاک‌ها را با استفاده از کودهای مخصوص غنی کرد.

کیفیت بالای خاک، کیفیت محصول را ارتقا می‌دهد به همین منظور استفاده از کودهای مخصوص درختان یک گام موثر در افزایش باردهی و کیفیت محصول است.

کودهای دامی و کودهای شیمیایی که هر کدام برای مواردی قابل استفاده هستند می‌تواند گزینه مناسبی برای درخت آلو برقانی باشد.

پتاسیم و نیتروژن خاک میتواند با کودهایی که دارای این املاح معدنی هستند تامین شود و بستر مناسبی برای رشد و نمو درختان ایجاد شود.

سم‌هایی که در کشاورزی مورد نیاز است با توجه به آفات و بیماری‌هایی که درختان را تهدید می‌کند تعیین می‌شود یعنی در ابتدا باید بیماری درختان تشخیص داده شود و با توجه به آن سم مورد نیاز تهیه و استفاده شود قارچ و باکتری‌هایی که روی درختان ایجاد می‌شوند و کرم‌هایی که در درون میوه به وجود می‌آیند همگی نیازمند سم‌های مخصوص و موثر هستند تا به طور کامل ریشه‌کن شوند.

آفات و بیماری ها:

در کشاورزی آفات و بیماری‌های درختان را تهدید می‌کنند که یک امر طبیعی است لازمه مقابله با آفات سمپاشی منظم و کوددهی دقیق است. آشنایی با نوع آفات و بیماری‌هایی که درختان را تهدید می‌کند می‌تواند یک قدم موثر در جلوگیری از این آفات باشد.

حشراتی ممکن است برگ درختان را پوشش دهد که مانع از رشد و باردهی درخت شود برای از بین بردن این حشرات باید از آفت‌کش ‌ها و حشره کش‌هایی که در این زمینه موثر هستند استفاده کرد.

یکی دیگر از بیماری‌هایی که در درختان دیده می‌شود بیماری قارچی است که برگ درختان را قهوه‌ای می‌کند برای جلوگیری از این آفت از قارچ کش‌های حاوی کلروتالونیل به صورت اسپری استفاده میشود.

تنه درخت آلو برقانی نیز در معرض آفت‌ها قرار دارد به همین منظور بهتر است که به صورت منظم از محلول‌های آفت کش به تنه درختان نیز اسپری شود.

با این حال درخت آلو برقانی یکی از درخت‌های مقاوم در برابر آفت‌ها است که همین امر و عاص شده است که کشاورزان به پرورش آلو برقانی روی آورده و از آن استقبال کنند.

زمانی که نهال در سال‌های ابتدایی کاشت خود قرار دارد نباید از محلول‌های قوی آفت کش روی برگ‌های نهال اسپره شود چرا باعث آسیب جدی به نهال می‌شود.

فقط زمانی جایز به استفاده از آفت کش‌ها روی نهال هستید که آسیب جدی از طریق این آفت‌ها به نهال آلو وارد شده باشد.

هرس درخت آلو برقانی:

هرس و سربرداری نهال در همان سال‌های ابتدایی کاشت باعث می‌شود که نهال قوت بگیرد و باردهی آن بیشتر شود. هرس درخت آلو بدین صورت است که شاخه‌های اضافه از درخت جدا می‌شوند تا شاخه‌های اصلی از مواد مغذی و کود و آب استفاده کرده و باردهی مفید داشته باشند.

البته هرس کردن درختان نیز زمان خاص خود را دارد و هر زمان نمی‌توان این کار را انجام داد اواخر فصل زمستان و اوایل بهار درخت به سرعت در حال رشد و ترمیم است و بریدگی‌هایی که در شاخه ایجاد می‌شود با سرعت بیشتری ترمیم می‌شود و فرصتی برای وارد شدن بیماری‌ها از طریق زخم‌ها به درختان باقی نمی ماند.

قیمت و خرید نهال آلو برقانی:

کسانی که قصد خرید و پرورش نهال آلو برقانی را دارند به خوبی می‌دانند که آلو برقانی یکی از انواع نهال‌های مقرون به صرفه و با کیفیت است که باردهی بسیار زیاد داشته و یکی از درختان اقتصادی است که بیشتر کشاورزان با پرورش این نوع آلو به سود بسیار زیادی خواهند رسید.

نوع رقم آلو برقانی در باردهی آن بسیار تاثیرگذار است در نتیجه برای خرید نهال آلو برقانی باید به نهالستان‌های مورد اعتماد مراجعه کنید. نهال‌های با کیفیت، باردهی بیشتر و میوه‌های خوش طعم و درشت تری دارند.

قیمت نهال های آلو برقانی بستگی به کیفیت و سن آن دارد البته برخی از مراکز فروش نهال های خود را با قیمت‌های منصفانه‌تری می‌فروشند.

برای خرید نهال می‌توانید سفارش خود را با تعداد دقیق به نهالستان‌های معتبری چون رویال نهال ارائه دهید و نهال آلو اصلاح شده را در مکان خود تحویل بگیرید.

مشخصات نهال آلو برقانی


کشور سازنده: کالیفرنیا

عمر اقتصادی: 25 سال

زمان رسیدن میوه: اواسط شهریور

تحمل خشکی: نیمه متحمل

تحمل سرما: 25 الی 35 درجه سانتیگراد

پایه: آلوچه وحشی (بذری) - میروبالان

رنگ میوه: زرد نارنجی

زمان باردهی: از سال دوم

فاصله کاشت: 3x4

نحوه آبیاری: 10 لیتر در هفته

انبارداری: 5 ماه

نوع مصرف: تازه خوری

وزن میوه: 44 گرم

ارسال نهال

ارسال نهال

ارسال انواع نهال به سراسر کشور از طریق پایانه مسافربری

ضمانت نهال

ضمانت نهال

نهال های نهالستان دارای ضمانت بازگشت وجه و نهال می باشند

صدور فاکتور رسمی

صدور فاکتور رسمی

در صورت خرید نهال، نهالستان فاکتور رسمی برای شما صادر میکند

پشتیبانی نهالستان

پشتیبانی نهالستان

از طریق شبکه های اجتماعی به صورت ۲۴ ساعته پاسخگوی شما هستیم

جستجو در سایت