پشتیبانی نهالستان ۰۹۱۴۱۸۱۱۵۲۰
جهت دریافت مشاوره و یا خرید نهال ، کافیست روی یکی از راه های ارتباطی زیر کلیک نمایید.
Copyright Royalnahal © 2022
خرید نهال زرشک بیدانه قائنات از بهترین نهالستان کشور (نهالستان رویال نهال) با بیش از نیم قرن سابقه در زمینه نهال کاری..
فروش نهال زرشک بیدانه قائنات با مجوز تولید نهال از جهاد کشاورزی همراه با شناسنامه و گواهی بهداشت زیر نظر برترین مهندسین جهاد کشاورزی و کلینیک گیاه پزشکی.
تولید نهال زرشک بیدانه قائنات در نهالفروشی رویال نهال همراه با ارسال نهال زرشک بیدانه قائنات به سراسر کشور.
قیمت نهال زرشک بیدانه قائنات در این نهالستان مناسب می باشد زیرا این نهالستان بدون هرگونه واسطه نهال را به دست مشتری می رساند.
کارشناسان این نهالستان 24 ساعته آماده پاسخگویی و مشاوره در زمینه: احداث باغ زرشک بیدانه قائنات، کاشت نهال زرشک بیدانه قائنات، هرس درخت زرشک بیدانه قائنات، نحوه آبیاری زرشک بیدانه قائنات، مراقبت های ویژه: سمپاشی و مبارزه با آفات و بیماری زرشک بیدانه قائنات و ... می باشند.
برای خرید اینترنتی نهال زرشک بیدانه قائنات کافیست با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید یا زرشک بیدانه قائنات را حضوری خریداری کنید.
جهت خرید و دیدن لیست کامل این رقم نهال به پایین این صفحه مراجعه نمایید.
نهال زرشک بیدانه قائنات یکی از انواع مختلف نهال زرشک است که مرغوب ترین آنها نیز به شمار میرود. این نهال در اکثر مناطق کشور کشت میشود ولی به طور کلی خاستگاه اصلی آن خراسان جنوبی میباشد. ویژگی های مثبت این نهال از عوامل مهمی هست که آن را مورد توجه کشاورزان قرار داده و بسیاری از صاحبان اراضی را وادار به کاشت و پرورش نهال زرشک بیدانه قائنات کرده است. صرفه اقتصادی بالا، بار دهی مناسب، زود بازده بودن و مقاومت به شرایط جوی نامناسب از عوامل مهم و تاثیر گذار در اقتصادی بودن این نهال است. رشد سریع یکی دیگر از خصوصیات جلب توجه کننده این نهال است. نهال زرشک بیدانه قائنات در دسته نهال های پربار طبقه بندی میشود. بیشتر استفاده از این محصول برای صنایع غذایی است. برای داشتن نهال زرشک سالم با میوه هایی خوش طعم و دلچسب باید نکات خاصی را در کاشت نهال زرشک و همچنین پرورش نهال زرشک رعایت نمود تا نهال زرشک بیشترین بار دهی را داشته باشد. اگر قصد خرید، کاشت و یا پرورش نهال زرشک را دارید در ادامه مطلب به برخی از نکات مهم و خاص در رابطه با نهال زرشک بیدانه قائنات خواهیم پرداخت، که به شما کمک شایانی در انتخاب این نهال خواهد کرد.
عمر مفید یا همان عمر اقتصادی یکی از فاکتور های تعیین کننده اقتصادی بودن کاشت و پرورش یک نهال است. عمر مفید ۲۰ ساله اهمیت اقتصادی این نهال را برای کشاورزان چندین برابر میکند. البته عمر اقتصادی این نهال کمتر از ۲۰ سال است به طوری که از سن ۱۵ سالگی به بعد روند بار دهی این نهال رو به کاهش خواهد گذاشت. البته گزارش های فراوانی حاکی از آن است که نهال زرشک بیدانه قائنات توانایی زنده ماندن تا عمر ۸۰ سالگی را نیز دارد. باید توجه کرد که عمر مفید و اقتصادی یک نهال به عوامل مختلفی بستگی دارد و عدد های بیان شده فقط میانگینی از عمر مفید یک نهال زرشک هستند.
این نهال جزء نهال های دیر گل و مقاوم به شرایط اقلیمی گرم و خشک است. نهال زرشک بیدانه قائنات مقاومت بسیاری در مقابل کم آبی دارد. میوه های این نهال قرمز رنگ و تیره هستند. همانگونه که بسیاری از ما میدانیم طعم میوه این نهال ترش است. ترش بودن طعم میوه های این نهال باعث شده از آن برای تولید آب میوه های ترش استفاده شود. همچنین این میوه های نهال زرشک کاربرد های زیادی در صنعت غذا و آشپزی دارند. حتا برگ های این نهال در طب سنتی استفاده های زیادی دارد. برای مثال از برگ های نهال زرشک برای تولید چای زرشک استفاده میشود. ارتفاع رایج این نهال ۱.۵ الی ۲ متر است اما در شرایط مناسب دیده میشود که ارتفاع نهال زرشک تا ۳ متر امکان رشد دارد. شاخه های این نهال از انواع چند ساله هستند که عامل اصلی بوجود آمدن بوته های غنی و چند تاجی به حساب میآیند.
بیشترین نیاز سرمایی این نهال در هنگام گل دهی و تا مرحله نمو و رشد میوه است. اگر به نیاز سرمایی نهال زرشک به اندازه کافی پاسخ داده نشود این نهال توانایی ایجاد میوه های مرغوب و با کیفیتی را نخواهد داشت. درخت زرشک با توجه به مکان قرار گیری زمین کشاورزی یا باغات زرشک نیاز سرمایی تقریبی ۱۰۵۰ تا ۱۹۶۰ ساعت دارد. در نتجیه قرار گرفتن این نهال به مدت ۱۸ تا ۳۲ روز در هوای سرد زمستانی موجب کامل شدن خواب زمستانی نهال زرشک بیدانه قائنات شده و آماده بازدهی حداکثری را برای کشاورز است. در صورتی که به نیاز سرمایی نهال زرشک پاسخ مناسبی داده نشود قطعا این نهال دز مرحله نمو میوه دچار خساراتی خواهد شد.
گرده افشانی یکی از عوامل مهم در پرورش نهال زرشک است. به طور کلی انواع نهال زرشک نیاز به یک رقم گرده زا برای بازدهی بیشتر و بالاتر دارند. استفاده از یک رقم زرشک گرده زا به ازای هر ۱۰ اصله نهال زرشک بیدانه قائنات شیوه مناسبی برای کاشت نهال زرشک به محسوب میشود. در صورتی که محل کاشت نهال زرشک قائنات در مناطق باد خیز باشد به ازای هر ۱۵ اصله نهال زرشک بیدانه قائنات یک نهال زرشک گرده زا نیاز گرده افشانی این نهال ها را برطرف خواهد کرد. البته انواعی از نهال زرشک بیدانه قائنات وجود دارد که خود گرده زا هستند و نیازی به کاشت نهال گرده زا نخواهد داشت.
عدم نیاز این نهال به آب و هوای خاصی موجب شده در بیشتر نقاط کشور ایران کشت شود. این نهال در شرایط جوی خشک و نیمه خشک رشد بهتری خواهد داشت. مهمترین عامل تعیین کننده در نحوه کاشت زرشک و مکان مناسب آن نیاز نوریی زیاد این نهال است. حداقل ۶ ساعت و حداکثر ۸ ساعت قرار گیری در مقابل نور خورشید توانایی پاسخ گویی به نیاز نوری این نهال را خواهد داشت. از آنجایی که کشور ایران در منطقه خشک و نیمه خشک واقع شده است و همچنین نهال زرشک نیز بومی ایران است میتوان نتیجه گرفت این نهال به هوای گرم تا معتدل علاقه بیشتری دارد. دمای ۲۰ الی ۳۰ درجه سانتی گراد مناسبترین دما برای پرورش نهال زرشک است. همچنین دمای منفی ۱۰ درجه سانتی گراد نیز برای پرورش این نهال اصلا مناسب نیست و امکان سرما زدگی در آن وجود دارد.
صبر یکی از ویژگی هایی است که خریداران نهال نهال زرشک بیدانه قائنات باید دارا باشند. شروع باردهی این نهال بعد از ۳ الی ۴ سال بعد از کاشت حاصل میشود. بار دهی نهال زرشک نیز بستگی به عوامل مختلفی دارد. برای مثال شرایط محیطی و مراقبت های مداوم تاثیر زیادی بر روی بار دهی این نهال خواهد گذاشت. با این که این نهال از نوع دیر گل است اما همچنان در سال های ابتدای میوه دهی، مقدار بار این نهال بسیار ناچیز است. اما با گذشت زمان مقدار محصول این نهال رو به افزایش خواهد گذاشت و میتواند بیشتر از ۲ تن در هکتار باردهی داشته باشد.
زمان کاشت اهمیت زیادی در رشد نهال زرشک دارد. البته نحوه کاشت آن نیز از اهمیت زیادی برخوردار است. به طور کلی اواسط پاییز بهترین زمان برای کاشت این نهال است. نحوه کاشت حتی از زمان کاشت این نهال هم مهمتر است پس قبل از توجه به قیمت نهال زرشک باید توجه خود را به فراهم کردن شرایط مناسب برای کاشت این نهال معطوف کنید. البته عوامل زیادی در رشد نهال زرشک نقش دارند که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.
ویژگی های خاک از عوامل تعیین کننده خاک مناسب برای نهال زرشک است. خاک نهال زرشک باید دارای بافتی باشد که بتواند رطوبت را در خود حفظ کند و از رشد اصولی ریشه جلوگیری نکند. اگر خاک نهال زرشک این ویژگی ها را نداشته باشد طبیعتاً ریشه نهال زرشک آسیب دیده و ضررهای زیادی را برای کشاورزان به همراه خواهد داشت. پی اچ خاک مناسب برای رشد این نهال بین ۵.۵ تا ۷.۵ میباشد. درصورتی که خاک منطقه Ph مناسب داشته باشد نهال زرشک به راحتی میتواند مواد غذای را از خاک گرفته و انرژی خود را صرف رشد میوه ها کند. از طرفی زهکشی مناسب خاک برای اکثر انواع نهال زرشک لازم و ضروری است. پیروی از فاصله کاشت مربعی یا همان ۴ در ۴ گزینه بسیار مناسبی برای فاصله کاشت نهال زرشک است.
همانطور که اشاره شد این نهال مقاومت بالایی در مقابله با بی آبی دارد ولی نباید ریشه های نهال زرشک بیدانه قائنات را در شرایطی قرار داد که نتوانند رطوبت کافی برای رشد قسمت های مختلف نهال را تامین کنند. آبیاری باید به گونه ای باشد که همواره خاک از رطوبت کافی برخوردار باشد. در سال های ابتدای کاشت آبیاری باید هر هفته یک بار صورت بگیرد تا خاک از رطوبت کافی بهره ببرد. اما بعد از گذشتن از سال های ابتدایی رشد نهال هر ۱۲ روز یک بار آبیاری نیاز ریشه درخت زرشک را برطرف خواهد کرد. البته میزان آبیاری بستگی به منطقه کاشت نهال زرشک نیز بستگی دارد. آبیاری قطره ای نیز بهترین نوع آبیاری برای این نهال است.
کود های آلی مناسبترین نوع کود برای هر نوع نهال زرشک است. البته که استفاده از کود های ورمی نیز باز دهی چشم گیری را برای شما به ارمغان خواهد آورد. فسفات آمونیوم نیز از دیگر کود های قابل استفاده برای نهال زرشک است که به غنی ساختن خاک از مواد آلی کمک زیادی خواهد کرد. سم هایی مانند فسفره، استامی پراید، روغن ولک، سم اتیون و دیازنون از مهمترین سم های قابل استفاده برای درخت زرشک است که هر نوع آفت را از آن دور خواهد کرد. استفاده از کود های شیمیایی ارگانیک بودن محصول شما را از بین خواهد برد. بنابراین پیشنهاد ما استفاده از کود ها طبیعی و دامی است تا علاوه بر حفظ ارزش خاک برای سال های آتی، میوه های این نهال از کیفیت و مرغوبیت بیشتری برخوردار باشند.
درست است که این نهال مقاومت بالایی دارد ولی به هر حال ممکن است دچار بیماری های مختلفی بشود که در ادامه به آنها اشاره میکنیم. مهمترین آفت نهال زرشک شته زرشک است. این آفت از شیره اصلی نهال تغذیه کرده و حتا عملکرد فوتو سنتز نهال را مختل میکند. این شته هم میزان رشد نهال را کاهش میدهد و هم به بافت محصول آسیب میرساند. پروانه تخم انگشتری از دیگر آفت های این نهال است که از برگ نهال زرشک بیدانه قائنات تغذیه میکند.
مهمتر از خود هرس زمان هرس است. زمان هرس میتواند تاثیر زیادی بر روی رشد نهال بگذارد. اگر دقت کرده باشید شاخه های نهال زرشک را بعد از به بار نشستن به طول کامل قطع میکنند. علت آن هم بسیار ساده است. هر شاخه نهال زرشک بیدانه قائنات فقط ی بار میوه میدهد و سپس کارایی خود را از دست داده و بی تاثیر میشود. پس هرس کردن شاخه های مرده و ضعیف برای تولید میوه های جذاب و با ارزش ضروری است. هرس نهال زرشک معمولا در فصل پاییز انجام میشود. علت آن هم جلوگیری از خطر آلودگی به بیماری ها است. زیرا در فصل پاییز نهال به اصطلاح خواب است و بهترین زمان برای هرس کردن در زمان خواب نهال است.
قیمت نسبتا اقتصادی نهال زرشک بیدانه قائنات باعث میشود نهال زرشک بی دانه قائنات جز گزینه های مطلوب میان انواع نهال زرشک باشد. خواص درمانی زیادی که این نهال دارد باعث محبوبیت هرچه بیشتر آن شده است. خواصی مانند تنظیم قند خون، حفظ سلامت قلب و خاصیت ضد قارچی از مهمترین خاصیت های نهال زرشک بیدانه قائنات است. عوامل مختلفی در تعیین قیمت این نهال نقش دارند و نمیتوان قیمتی ثابت برای آن در نظر گرفت. این نهال جزو نهال های چند قیمتی محسوب میشود که علت آن هم طرفداران زیادی است که تمایل به خرید آن دارند.
ارسال انواع نهال به سراسر کشور از طریق پایانه مسافربری
نهال های نهالستان دارای ضمانت بازگشت وجه و نهال می باشند
در صورت خرید نهال، نهالستان فاکتور رسمی برای شما صادر میکند
از طریق شبکه های اجتماعی به صورت ۲۴ ساعته پاسخگوی شما هستیم