پشتیبانی نهالستان ۰۹۱۴۱۸۱۱۵۲۰
جهت دریافت مشاوره و یا خرید نهال ، کافیست روی یکی از راه های ارتباطی زیر کلیک نمایید.
Copyright Royalnahal © 2022
خرید نهال سنجد قزل از بهترین نهالستان کشور (نهالستان رویال نهال) با بیش از نیم قرن سابقه در زمینه نهال کاری..
فروش نهال سنجد قزل با مجوز تولید نهال از جهاد کشاورزی همراه با شناسنامه و گواهی بهداشت زیر نظر برترین مهندسین جهاد کشاورزی و کلینیک گیاه پزشکی.
تولید نهال سنجد قزل در نهالفروشی رویال نهال همراه با ارسال نهال سنجد قزل به سراسر کشور.
قیمت نهال سنجد قزل در این نهالستان مناسب می باشد زیرا این نهالستان بدون هرگونه واسطه نهال را به دست مشتری می رساند.
کارشناسان این نهالستان 24 ساعته آماده پاسخگویی و مشاوره در زمینه: احداث باغ سنجد قزل، کاشت نهال سنجد قزل، هرس درخت سنجد قزل، نحوه آبیاری سنجد قزل، مراقبت های ویژه: سمپاشی و مبارزه با آفات و بیماری سنجد قزل و ... می باشند.
برای خرید اینترنتی نهال سنجد قزل کافیست با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید یا سنجد قزل را حضوری خریداری کنید.
جهت خرید و دیدن لیست کامل این رقم نهال به پایین این صفحه مراجعه نمایید.
درخت سنجد یکی از شناخته شده ترین انواع نهال و درختان موجود در کشورهای جهان از جمله ایران و خاورمیانه به شمار می رود. این نهال در غرب آسیا به فراوانی یافت می شود. در ایران نیز وجود دارد. گسترش آن از اروپا تا هیمالیا است. در مناطق غربی، مرکزی از کشور به صورت نهال خودرو می روید و در برخی مناطق دیگر کاشته می شود. سنجد و درخت آن از اهمیت بسیاری برخوردار است و می توان استفاده ی بسیاری از آن کرد. برای مثال از میوه درخت سنجد، هسته، پوست و حتی شکوفه ی آن نیز برای درمان و یا بهبود بیماری ها استفاده می شود. این درخت نهالی دولپه بوده ، شکوفه های سفید رنگ دارد و تا حدودی گرده افشانی قوی دارد. کاربرد نهال سنجد تنها به زمینه خوراک محدود نمی شود و در صنایع دیگر مانند چوب و عطر سازی و ... نیز کاربرد دارد.
برای شناخت منشا درخت سنجد باید هر نوع آن را به طور تخصصی مورد بررسی قرار داد اما به طور کلی منشا غالب درختان سنجد از: بومی آسیای غربی و مرکز آسیا است از جنوب روسیه و قزاقستان تا ترکیه و ایران را در برمی گیرد. منشا این درخت به سالیان بسیار گذشته در حدود چند هزار سال می رسد که قدمت بسیار بالایی به شمار می رود. درخت سنجد منشا متفاوتی می تواند داشته باشد بنابراین به یک نقطه خاص جغرافیایی تعلق ندارد.
نهال سنجد که کاشته می شود در سال های اول رشد است و رشد به نسبت سریعی نیز دارد. این درخت در سال های اولیه رشد خود باری ندارد و درخت وقتی کاشته می شود تا 3 تا 4 بعد از زمان کاشته شدن شروع به باردهی می کند. کیفیت باردهی این درخت به عوامل بسیاری بستگی دارد از جمله این موارد می توان به آب و هوای منطقه اشاره کرد. باید اشاره کرد که در واقع فاکتور آب و هوا فاکتور بسیارمهمی در شروع باردهی این نهال است یعنی کشاورز باید بتواند علاوه بر این که درخت سنجد با نژاد خوب را تهیه می کند به شرایط محیطی نیز توجه کافی داشته باشد.
در بیان عمر مفید برای سنجد ها موارد مهمی تاثیر دارد که به بررسی آنها خواهیم پرداخت عمر مفید سنجد به عوامل بسیاری بستگی دارد یکی از این عوامل منطقه ای است که نهال سنجد در آن کاشته می شود. طول عمر و میزان باردهی کلیه درختان از جمله درخت سنجد به مواردی مانند آب وهوای و نحوه کاشت. وهمچنین میزان آب بستگی دارد. باید دمای شب در محدوده ی معین خود باشد تا فشار خاصی بر درخت سنجد وارد نشود. همچنین نوع و نژاد درخت سنجد در میزان طول عمر مفید آن تاثیر بسزایی دارد. بنابراین به طور کلی اگر درخت در شرایط آب و هوایی مناسب کاشته و نگهداری شود می توان تا سالیان بسیاری میوه آن را برداشت کرد و استفاده نمود.
نیاز سرمایی به محدوده دمایی گفته می شود که درخت سنجد باید در آن کاشته و نگهداری شود این رنج با توجه به مقیاس های متفاوتی برای درخت سنجد سنجیده می شود درخت سنجد دارای مقاومت دمایی بسیار خوبی است و در زمستان های سرد می تواند رشد داشته باشد همچنین باید توجه داشت که اگر دما ازاین میزان کمتر شود و به خصوص بادهای سرد و خشک بصورت شلاقی بوزد سبب می شود که شاخه ها و سرشاخه های آن خشک شود و دیگر میوه ندهد. رنج دمایی که درخت سنجد می تواند در محدوده هوا های گرم تحمل کند به میزان ۴۵ درجه سانتی گراد است. در واقع درخت سنجد می تواند رنج های دمایی بالا را به خوبی تحمل کند بنابراین در دماهای بالا میزان تحمل این درخت بسیار است. نکته دیگر میزان رطوبت است که رطوبت زیاد برای درخت سنجد آسیب زاست. میزان رطوبت محیط نباید به بیشتر از ۶۵ درصد برسد زیرا در این صورت شکوفه های آن ریخته و میوه نمی دهد.
هر درخت با توجه به شکل ظاهری و ویژگی های فیزیکی که داراست. واجد شکل ظاهری و همچنین زیبایی های خاص خود است درخت سنجد به این گونه است. در درخت سنجد برخی گونه های آن دارای خارمانند هایی بر روی ساقه ی خود می باشند. ساقه و برگ ها و جوانه های برجستگی های فلس مانندی دارد که آن به صورت خاکستری می باشد به همین دلیل است که ممکنه برگ های خاکستری رنگ به نظر برسد. درخت سنجد قزل، درختی شبیه به بید است. برگ های درخت سنجد کشیده و بدون چین خوردگی های محیطی و ساده هستند. شکوفه های درخت سنجد به رنگ سفید بوده و اندازه کوچکی دارند و تا حدودی معطر هستند. درخت میوه سنجد که میوه ای مغذی به شمار می رود و دارای فواید بسیار زیادی است دارای غلافی سرخ و گوشتی سفید و نرم است.
شیوه کاشت درخت سنجد میتواند با توجه اقلیم های مختلف متفاوت بوده و توسط کشاورزان انتخاب شود. این شیوه ها از کاشت قلمه ای گرفته تا کاشت بذررا شامل می شود. کاشت پایه نهال سبب می شود که درخت در شرایط آب و هوایی بتواند به خوبی دوام بیاورد و رشد مطلوب را داشته باشد. همچنین ممکن است برخی کشاورزان نسبت به جوانه زدن و ریشه دار شدن درخت سنجد در سایر روش های کاشت نگران باشند. اما در روش کاشت سنجد به صورت قلمه این نگرانی وجود ندارد و درخت به خوبی ریشه میکند.
درخت سنجد قزل یکی از مقاوم ترین انواع درختان موجود در طبیعت است و در برابر مخاطرات آب و هوایی مقاومت خوبی را خود نشان می دهد. یعنی در زمستان و تابستان و در مقابل سرما و گرما می تواند به خوبی رشد کرده و میوه بدهد. هر رنج دمایی که درخت سنجد بهترین رشد و باردهی را دارد بین گرما ۴۵ درجه سانتی گراد تا سرما ۳۴- درجه سانتی گراد است باید دقت کرد که همواره سنجش میزان رنج آب وهوا و تلاش در جهت فراهم کردن شرایط مناسب برای درخت، خود می تواند یکی از بهترین اقدامات در جهت مثمر شدن درخت باشد.
در کاشت درختان مختلف اعم از سنجد و انواع آن، آگاهی از شرایطی که درخت در بهترین شرایط را دارد می تواند به رشد و نمو آن به خوبی کمک کند. ارتفاع از سطح دریا در تغییرات شرایط محیطی تاثیر بسزایی دارد و طبیعتاً در رشد درخت نیز موثر است. برای مثال تغییرات فشار هوا میتواند بر میزان دریافت کربن دی اکسید درخت اثر بگذارد و میزان میوه دهی آن را تغییر دهد. بنابراین کشاورزان محترم بهتر است قبل از کاشت آگاهی کافی در مورد ارتفاع از سطح دریا را کسب نمایند.
بررسی عملکرد درختان سنجد در فصول مختلف ممکن و به ویژگی های آب و هوایی آن مناطق بستگی دارد. در واقع درخت سنجد در فصول خاصی میوه و میدهد. بنابراین توجه نکاتی اعم از زمان میوه دهی و نحوه عملکرد درخت در زمان های مختلف می تواند کمک شایانی را برای نگهداری صحیح از آن داشته باشد. همانگونه که بیان شد درخت سنجد تا چند سال بعد از کاشت بار نمی دهد و باید چند سالی صبر کرد و آن را رشد و پرورش داد تا میوه بدهد. شکوفه های سنجد از ابتدای خرداد ماه شروع به رویش می کنند و سپس رشد کرده و بزرگ می شوند نهایتاً در اواخر تابستان شکوفه های سنجد می ریزند و از اواسط مهرماه شروع به دادن میوه می کند. عملکرد درخت سنجد در رویش میوه ها به عوامل مهمی از جمله نژاد آن بستگی دارد.
درخت سنجد مقاومت بالایی دارد و تمامی فصول سال می توان آن را کاشت تا رشد کند و به بلوغ برسد و میوه دهد. اما زمان ها و فصولی از سال هستند که برای کاشت سنجد بهتر هستند. این فصول عبارت اند از انتهای پاییز و همچنین اواخر زمستان زیرا در زمان های اعتدال دمایی وجود دارد و سنجد کاشته شده می تواند با مراقبت های لازم رشد کند و مثمر شود. در واقع برای کاشت درخت سنجد محدودیتی خاصی وجود ندارد. فقط باید دانست در زمستان های بسیار سرد امکان کاشتن آن وجود ندارد زیرا درخت سرما زده می شود.
گرده افشانی در درختان سنجد به طور کلی به عوامل بسیاری بستگی دارد که از جمله آنها می توان به عوامل محیطی اشاره کرد. هر چند عوامل طبیعی در گرده افشانی درخت سنجد نقش دارند اما بخش قابل توجه آن دانستن فصول گرده افشانی است. درختان سنجد در انتهای بهار و ابتدای تابستان شروع به گرده افشانی می کنند. گرده افشانی درختان سنجد ممکن است برای افراد دارای سابقه آلرژی مطلوب نباشد و باعث تشدید علائم حساسیت و آلرژی در آنها شود.
درخت سنجد می تواند به خوبی خود را با شرایط محیطی وفق داده و خود را با خاک های گوناگون سازگار کند. اما اگر بخواهیم درخت سنجدمان به خوبی بار دهد و رشد نماید باید خاک مناسب برای رشد آن را فراهم آوریم. بنابراین درخت سنجد را نباید در خاک های رسی و سنگین کاشت بلکه بهترین شیوه کاشت درخت سنجد کاشتن آن در خاک زه کشی شده و همچنین خاک های شنی است. بنابراین فراهم کردن یک خاک مناسب برای کاشت درخت سنجد ضروری به نظر می رسد.
همواره آبیاری از موارد مهم در زمینه کاشت نهالان از جمله درخت سنجد می باشد. بنابراین توجه به میزان آبیاری و فواصل آبیاری از نکات بسیار مهمی است که باید به آن توجه شود. نهال سنجد درختی است که مقاومت خوبی در برابر کم آبی دارد و نباید به آن بیش از میزان نیاز آب داد و اصطلاحا آن را غرقابی کرد. زیرا این عمل باعث آسیب جدی به درخت سنجد می شود.
استفاده از کود ها و سم های شیمیایی برای تقویت درخت سنجد امری بسیار ضروری است. امروزه کود شیمیایی مختلف در بازار برای این امر موجود است. کود های شیمیایی به دلیل اینکه دارای مقادیر زیادی از املاح هستند و آن را به نهال می رسانند. کود های طبیعی نیز مزیت های مخصوص را دارند که از جمله فوضولات حیوان و اجزای نهالی آن است که می توانند به عنوان کود به پای درخت سنجد ریخته شوند. اگر برای از بین بردن آفات و بیماری ها از سم های مناسب استفاده نشود می تواند آثار جبران ناپذیری را به درخت و محصول آن وارد کند. از طرفی استفاده به اندازه سموم نیز از اهمیت فراوانی برخوردار است زیرا اگر میزان سم مورد مصرف کم باشد آفات از بین نمی روند و اگر بیش از حد باشد میوه آن مسموم و پلاسیده می شود.
درخت سنجد با توجه به ویژگی هایی که دارد در زمان هایی از سال نیازمند به هرس و مراقبت های فیزیکی است. در واقع هرس کردن از ملزومات نگهداری هر درختی به ویژه درخت سنجد می باشد. هرس کردن در درخت سنجد به این صورت است که باید شاخه های خشک و همچنین نوک شاخه های در هم فرورفته را چید تا همه عوامل از جمله نور و آب بتواند به خوبی بین نقاط مختلف آن توزیع شود.
درخت سنجد در نژاد های گوناگون در بازار وجود دارد این نژادها همواره دارای تفاوت های جزئی هستند که در قسمت های قبل به طور مفصل به توضیح این ویژگی ها و تفاوت ها پرداختیم. این تفاوت ها یکی از عوامل ایجاد قیمت های متفاوت است که در بازار عرضه می شود. مراجعه به مراکز معتبر و خرید از آنها میتواند علاوه بر این کیفیت نهال شما را تضمین کند سبب شود که شما با قیمت مناسبی نهال های سنجد مورد نظر خود را خریداری نمایید. ا
ارسال انواع نهال به سراسر کشور از طریق پایانه مسافربری
نهال های نهالستان دارای ضمانت بازگشت وجه و نهال می باشند
در صورت خرید نهال، نهالستان فاکتور رسمی برای شما صادر میکند
از طریق شبکه های اجتماعی به صورت ۲۴ ساعته پاسخگوی شما هستیم