آخرین مقالات

ثبت سفارش

R O Y A L N A H A L

زمان باقیمانده تا پایان فروش نهال

تماس با نهالستان:

جهت دریافت مشاوره و یا خرید نهال ، کافیست روی یکی از راه های ارتباطی زیر کلیک نمایید.


(نهالستان باز است)
(نهالستان تعطیل است)

۰۴۴۴۵۲۳۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
دفتر فروش و مشاوره

۰۹۱۴۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
خط ویژه فروش + واتساپ

۰۹۲۰۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس و مدیر فروش

۰۹۰۲۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۳۰۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۱۴۱۸۳۲۱۰۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۳۶۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
حسابداری، صدور فاکتور، هماهنگی ارسال

۰۹۰۲۰۴۳۱۵۰۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
پیگیری سفارش ارسالی

۰۹۱۴۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۱۴۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

Copyright Royalnahal © 2022

نهال سنجد حاج رحیمی

خرید نهال سنجد حاج رحیمی از بهترین نهالستان کشور (نهالستان رویال نهال) با بیش از نیم قرن سابقه در زمینه نهال کاری..
فروش نهال سنجد حاج رحیمی با مجوز تولید نهال از جهاد کشاورزی همراه با شناسنامه و گواهی بهداشت زیر نظر برترین مهندسین جهاد کشاورزی و کلینیک گیاه پزشکی.
تولید نهال سنجد حاج رحیمی در نهالفروشی رویال نهال همراه با ارسال نهال سنجد حاج رحیمی به سراسر کشور.
قیمت نهال سنجد حاج رحیمی در این نهالستان مناسب می باشد زیرا این نهالستان بدون هرگونه واسطه نهال را به دست مشتری می رساند.
کارشناسان این نهالستان 24 ساعته آماده پاسخگویی و مشاوره در زمینه: احداث باغ سنجد حاج رحیمی، کاشت نهال سنجد حاج رحیمی، هرس درخت سنجد حاج رحیمی، نحوه آبیاری سنجد حاج رحیمی، مراقبت های ویژه: سمپاشی و مبارزه با آفات و بیماری سنجد حاج رحیمی و ... می باشند.
برای خرید اینترنتی نهال سنجد حاج رحیمی کافیست با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید یا سنجد حاج رحیمی را حضوری خریداری کنید.
جهت خرید و دیدن لیست کامل این رقم نهال به پایین این صفحه مراجعه نمایید.

  • معرفی سنجد حاج رحیمی
  •     
  • مشخصات نهال سنجد حاج رحیمی

معرفی نهال سنجد حاج رحیمی


نهال سنجد حاج رحیمی یکی از بهترین انواع نهال سنجد است که از ارقام صادراتی محسوب می شود. این نهال دارای عملکرد بسیار بالایی بوده و برای تهیه آجیل بسیار مناسب است. قیمت نهال سنجد حاج رحیمی بسته به کیفیت و سلامت نهال و نژاد آن متفاوت است. محصولات این نهال در صنایع دارویی، بهداشتی، غذایی و عطرسازی کاربرد دارد. از چوب این درخت جوان در صنعت چوب نیز استفاده می شود.سنجد حاج رحیمی خواص بی شماری دارد و محصولات با کیفیتی دارد. بنابراین کاشت این نهال بسیار مقرون به صرفه است. یکی از مهم ترین ویژگی های محصول نهال سنجد حاج رحیمی سازگاری بسیار بالای این نهال است که رشد و اصلاح این نهال را در اکثر مناطق کشور با شرایط اقلیمی متفاوت ممکن کرده است. این درختان دارای برگ و خار زیادی هستند. به همین دلیل از آن به عنوان نرده نیز استفاده می شود. اگر در اطراف باغ درختان توسکا بکارید به عنوان دیوار و حصار در نظر گرفته می شود. یکی از بهترین انواع درختانی که می توان برای کاشت در مناطق بادخیز پیشنهاد کرد، درخت سنجد است.

فاصله کاشت نهال سنجد حاج رحیمی:

بنابراین نهال ها در فاصله 3*3 متری از یکدیگر کاشته می شوند تا نور خورشید را به درستی دریافت کنند. نهال سنجد حاج رحیمی برای بهترین باردهی به 6-8 ساعت نور مستقیم خورشید در روز نیاز دارد.

خاک مناسب نهال سنجد حاج رحیمی:

این نهال ها برای رشد مناسب نیاز به خاک شنی دارند. قبل از کاشت نهال باید توجه داشت که خاک به خوبی زهکشی شده باشد. البته این نهال نسبت به شوری خاک مقاوم است. نهالهای بزرگ سنجد حاج رحیمی گرمای هوا را به خوبی تحمل می کند اما سرمای شدید به آن آسیب می رساند.

آبیاری نهال سنجد حاج رحیمی:

نهال سنجد حاج رحیمی به خوبی به خشکی مقاوم است. این نهال باید هفته ای یکبار در روزهای گرم و خنک آبیاری شود. اما در روزهای گرم تابستان، نهال ها هفته ای دو بار نیاز به آبیاری دارند.

هرس نهال سنجد حاج رحیمی:

هرس درختان سنجد به این صورت می باشد که این درختان نیاز چندانی به هرس ندارند. بهتر است که در فصل زمستان هنگام خواب درخت، شاخه هایی که مرکز درختان را پر کرده و یا آن هایی که بلند هستند قطع و یا کوتاه کنیم. حذف و قطع بیش از حد شاخه های درختان موجب شوکه شدن درختان می شود.

مشخصات ظاهری نهال سنجد حاج رحیمی:

سنجد حاج رحیمی درخت یا بوته ای خاردار با ارتفاع 5 تا 7 متر است. برگ های سنجد پوشیده از کرک های متراکم و نقره ای است. میوه های آن پوستی قرمز و قهوه ای دارد.

موعد گلدهی نهال سنجد حاج رحیمی:

نهال سنجد حاج رحیمی در اواخر خرداد تا اوایل تیر ماه شکوفا می شوند.

کشور تولید کننده نهال سنجد حاج رحیمی:

سنجد یکی از درختان بومی آسیای غربی، هیمالیا و اروپا است. سنجد بیش از 45 رقم مختلف دارد که دو نوع آن در ایران می روید. همچنین نهال سنجد در برابر کم آبی، شوری آب، سرمای شدید و گرمای شدید بسیار مقاوم است. در بسیاری از نقاط کشور از جمله کردستان، کرمان و یزد می روید.

شرایط نگهداری نهال سنجد حاج رحیمی:

با توجه به اینکه نهال سنجد حاج رحیمی در برابر هر شرایطی مقاوم است اما برای داشتن محصولی بهتر و باکیفیت باید از درختان مراقبت کرد.

قبل از کاشت سنجد باید زمین زیر کشت را با کود شخم زده سپس به عمق 4 تا 5 متر چاله هایی به عمق 60 سانتی متر حفر کرده و مقداری کود برای حفظ آب در چاله بریزید سپس نهال ها را در چاله بکارید.

درختان مسن تر می توانند در خاک های نسبتاً حاصلخیز و زهکشی شده رشد کنند و به خشکی، خاک های سنگین و خاک های ضعیف مقاوم هستند.

درخت سنجد برای آب و هوای مرطوب مناسب نیست، زیرا رطوبت باعث از بین رفتن گل سنجد می شود و در نهایت محصولی حاصل نمی شود.

آبیاری نهال سنجد حاج رحیمی:

نهال های تازه کاشته شده به مدت 6 ماه هفته ای یکبار نیاز به آبیاری دارند. پس از شش ماه، هر دو هفته یک بار به درختان آبیاری کنید. آبیاری دو سال به این صورت است، بعد از دو سال، هر سه هفته یک بار تا پنج سالگی درختان و بعد از آن هر 40 روز یک بار به درختان آبیاری کنید. توجه داشته باشید که در فصل بهار که درختان گل می دهند نسبت به آبیاری حساس هستند و بهتر است آبیاری را در این زمان به تعویق بیندازید.

آفات و بیماریهای نهال سنجد حاج رحیمی:

از بیماری های این گیاه می توان به لکه برگی، قانقاریا، پژمردگی ورتیسیلیوم و بلایت اشاره کرد و آفاتی مانند شپشک و لاروهای حشرات این درختان را محدود می کند.

نحوه کاشت نهال سنجد حاج رحیمی:

کاشت نهال بسیار آسان است. کاشت نهال با توجه به گونه های مختلف متفاوت است که در ادامه به آنها اشاره می کنیم با ما همراه باشید.

نهال ریشه لخت: در این نوع نهال ابتدا سوراخ ایجاد کنید سپس مقداری خاک در آن ریخته و نهال را در آن قرار دهید و با خاک نرم مناسب پر کنید سپس گیاه را آبیاری کنید.

نهال گلدانی: ابتدا در نهال گلدانی سوراخ ایجاد کنید، سپس گلدان را بشکنید و نهال را مستقیماً با خاک گلدان داخل سوراخ قرار دهید و اطراف آن را پر کنید. سپس گیاه را آبیاری کنید.

پیچ کیسه نهال یا پیچ نایلونی: در این نوع نهال ابتدا در محل مورد نظر سوراخ ایجاد می شود و سپس نهال را به همراه نایلون قرار می دهند و کیسه را داخل آن قرار می دهند، نایلون یا کیسه را نیز می توان پس از قرار دادن گلدان خارج کرد.

بهترین زمان برای کاشت نهال سنجد:

بهترین زمان برای کاشت نهال سنجد اوایل اسفند و پس از پایان برف و یخبندان است. به خاطر داشته باشید که کاشت نهال در روزهای گرم آفتابی و روزهای سرد برفی نتیجه خوبی ندارد. کاشت نهال در روزهای ابری بهتر است زیرا باران پس از کاشت به ریشه نهال ها آب می دهد و خوش شانسی و باردهی بار می آورد.

مشخصات نهال سنجد حاج رحیمی


آب و هوا: برای اکثر مناطق ایران

نوع محصول: تجاری

خواص درمانی: خیلی زیاد

خشکباری: مخصوص خشکبار

نوع فروش: صادراتی

ارسال نهال

ارسال نهال

ارسال انواع نهال به سراسر کشور از طریق پایانه مسافربری

ضمانت نهال

ضمانت نهال

نهال های نهالستان دارای ضمانت بازگشت وجه و نهال می باشند

صدور فاکتور رسمی

صدور فاکتور رسمی

در صورت خرید نهال، نهالستان فاکتور رسمی برای شما صادر میکند

پشتیبانی نهالستان

پشتیبانی نهالستان

از طریق شبکه های اجتماعی به صورت ۲۴ ساعته پاسخگوی شما هستیم

جستجو در سایت