آخرین مقالات

ثبت سفارش

R O Y A L N A H A L

زمان باقیمانده تا پایان فروش نهال

تماس با نهالستان:

جهت دریافت مشاوره و یا خرید نهال ، کافیست روی یکی از راه های ارتباطی زیر کلیک نمایید.


(نهالستان باز است)
(نهالستان تعطیل است)

۰۴۴۴۵۲۳۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
دفتر فروش و مشاوره

۰۹۱۴۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
خط ویژه فروش + واتساپ

۰۹۲۰۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس و مدیر فروش

۰۹۰۲۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۳۰۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۱۴۱۸۳۲۱۰۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۳۶۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
حسابداری، صدور فاکتور، هماهنگی ارسال

۰۹۰۲۰۴۳۱۵۰۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
پیگیری سفارش ارسالی

۰۹۱۴۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۱۴۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

Copyright Royalnahal © 2022

نکات طلایی و مهم باغداری

نکات طلایی و مهم باغداری

ما باغبان ها هر ساله فعالیت های مختلفی برای باغ خود انجام می دهیم، برخی درست و برخی نادرست! یک باغبان حرفه ای همیشه متفاوت کار می کند و کارها را به روش های جدیدی انجام می دهد که به اصل برتری احترام می گذارد. با خواندن این مقاله حرفه ای تر خواهید شد. در این مقاله قصد داریم به بررسی نکات مختلف بپردازیم و به آنها بپردازیم با رویال نهال همراه باشید. .

مدیریت باغ را از ابتدای فصل رشد شروع کنید:

الف) تمامی بیماری ها و حشرات در فصل زمستان شرایط خاصی دارند، با توجه به این امر، از بین بردن پناهگاه در فصل زمستان موثرترین و آسان ترین راه مبارزه با حشرات و بیماری ها تلقی می شود. زمستان) درزها و پوسته خشک تنه را با کاردک تمیز کنید تا از کاشت نتیجه بهتری بگیرید.

ب) آبیاری ریشه درختان در اسفند ماه می تواند در کاهش آفاتی مانند کرم سفید و کرم سیب موثر باشد.

ج) کارکردن خاک در فصل پاییز در نفوذ آب به خاک و همچنین از بین رفتن برگ ها و آفات با کاهش آفات و بیماری ها تأثیر مثبت دارد. .

قوانین درست سمپاشی:

در مبارزه با آفات و بیماری ها، اصول صحیح سمپاشی می تواند نقش مهم و چشمگیری در کاهش آفات و بیماری ها داشته باشد. بنابراین استفاده از مناسب ترین سمپاش ها به ویژه نیزه های با قدرت مه پاشی که می توانند بین 50 تا 60 قطره در هر اینچ مربع بر روی برگ ها، تنه و ساقه ها بریزند ضروری است. و چوب را شستشو نمی دهد که علاوه بر اثر جزئی بر آفات و بیماری ها باعث هدر رفتن محلول سمی می شود. در سمپاش هایی با مخازن بزرگتر باید نصب شود، مخصوصاً با استفاده از میزهای گرد و غبار و سم مانند دودین، خطر رسوب گذاری وجود دارد، مشخص شده است که فردی مخزن بیش از 1000 لیتر تهیه کرده و به باغ منتقل می کند. سمپاشی این موضوع را نادیده بگیرید! .

بهداشت و تمیزی سمپاشی:

با توجه به اینکه سموم کشاورزی از خطرناک ترین سموم برای موجودات زنده به ویژه انسان هستند، لازم است در سمپاشی به نکات زیر توجه شود: کار توسعه محلول های موجود سموم (اختلاط محلول سمی با آب) خطرناک ترین آنها محسوب می شود. . زمان برای سمپاش است، زیرا دست ها، بدن، دهان و ریه ها مستقیماً در معرض واکنش سموم خالص با آب قرار می گیرند. بنابراین، از دستکش، عینک و ماسک مخصوص سمپاشی استفاده کنید. در طول سمپاشی از خوردن، آشامیدن و سیگار خودداری کنید و بعد از سمپاشی دست و صورت خود را با آب و صابون بشویید و از تمام محتویات آن استفاده کنید. .

مخلوط کردن (اختلاط) سموم:

سموم و یا آفت کش های کشاورزی (قارچ کش ها، حشره کش ها و کنه کش ها) را می توان به طور کلی در یک مبارزه با هم مخلوط کرد و حتی ترکیب دو قارچ کش یا دو آفت کش و کنه کش و حتی دو علف کش با هم دارای خواص هم افزایی (دو اثر و موثر) می باشد.) در برخی موارد وجود دارد. دارای اثرات متضاد (ضد هِم و اثرات مضر) می باشند، لذا انجام آن با نظر سازنده و گیاهپزشک ضروری است.

نحوه ساخت محلول سم:

مقدار سموم ارائه شده را با کمی آب بردارید و خوب مخلوط کنید. این محلول را در یک ظرف اسپری که تا نیمه پر از آب است بریزید و در حین هم زدن محلول، آب باقیمانده را به آن اضافه کنید. بهتر است از محلول سمی تهیه شده از روز قبل استفاده نکنید.

انتخاب زمان مناسب سم پاشی:

تعیین زمان سمپاشی یکی از مهمترین قوانین مبارزه با آفات است. شدت آلودگی و میزان آلودگی را با بازدید منظم و منظم از باغ و مزارع تعیین کنید و بر اساس آن سمپاشی تهیه کنید. تاکید می شود برای برخی از حشرات مانند شته ها و حشرات خسارت حشرات باید به آستانه برسد. در این صورت با کارشناس کشاورزی تماس بگیرید.

محلول پاشی:

مقدار 34 درصد کود سولفات روی و اوره و اسید بوریک هر کدام نیم کیلوگرم در 100 لیتر آب در پاییز قبل از ریزش برگها و قبل از جوانه زنی نتیجه رضایت بخشی در جلوگیری از ریزش گل و میوه دارد. .

اضافه کردن گرده افشانی:

از آنجایی که درختان سیب قرمز لبنانی 100% از نظر گرده افشانی ناسازگار هستند (یعنی گرده های یک گونه درختی نمی توانند ماده های همان گونه درختی را گرده افشانی کنند)، لازم است از ارقام شکوفه های سیب لبنانی زرد یا متفاوت در طول گرده افشانی استفاده شود. در صورت وجود گل های ارقام دیگر در زمان گرده افشانی، حضور زنبورها 100% مفید خواهد بود. اگر درخت سیب زرد وجود ندارد، قسمت پایینی شاخه گلدار واریته سیب زرد را در یک سطل کوچک یا پلاستیکی حاوی آب قرار دهید و آن را در نزدیکی گل های درخت قرمز لبنانی ببندید. .

جلوگیری از بیماری در درخت های هسته دار:

برای مبارزه و کنترل بیماری لب شتر در درختان هلو و غربالگری قلب درختان سمپاشی در پاییز هنگام ریزش برگها و در بهار با متورم شدن جوانه ها با ترکیبات مس به نسبت 3:000 توصیه می شود. وقتی قارچ ها به شاخه ها و تنه درختان حمله می کنند شیره بیرون می زند، این عمل وسیله ای برای دفاع از گیاه در برابر بیماری ها محسوب می شود، پاکسازی محل و سمپاشی با قارچ کش ترکیبات مس در کاهش نفوذ و قارچ موثر است.

موقع و نحوه هرس:

زمان هرس یا جابجایی درخت در هنگام خواب (اواخر پاییز و زمستان) است که بهترین زمان در مناطق سردسیر اسفند توصیه می شود. درختان میوه از نظر هرس با یکدیگر تفاوت اساسی دارند. تشکیل میوه در درخت هلو عمدتاً روی شاخه های سال دوم انجام می شود اما در درخت سیب روی ذرت و در مکان های مختلف انجام می شود. و قطعاً نتیجه یک هرس در سال آینده نمایان می شود، هرس برای شکل دهی و میوه دهی به تجربه زیاد و همچنین دانش نظری نیاز دارد و در کل هرس درخت بستگی زیادی به تنوع و گونه آن دارد.

چسب باغبانی: محل شاخه های هرس شده را با چسب باغبانی (نه چسب چوب نجاری) که قرمز رنگ است، با قلم مو یا ابر یا چوبی که یک سر آن پارچه بسته شده است، کاملا می پوشانیم تا قارچی نشود. برای نفوذ به زخم افزودن ترکیبات مس به چسب اثر مطلوبی بر درختان مبتلا به شانکر دارد.

توضیح: ما عموماً از الکل صنعتی برای نرم کردن چسب های باغبانی طبق نظر سازنده استفاده می کنیم.

پیشگیری و مبارزه:

بیماری های لکه سیاه و الک سیب، شتر لب شتر و سفیدک هلو و شب پره و مینا برگ دارای مراحل پیشگیری هستند.

با برخی از آفات از جمله شته ها و کنه ها به محض مشاهده مبارزه می شود و بالعکس در صورت عدم ظهور و بروز نیازی به سمپاشی نیست.

استفاده از کودهای شیمیایی:

کود باید به درختان در سایه درخت و در عمق 30-20 سانتی متری زمین داده شود و برای انحلال بهتر کودها بهتر است در محل نهرها که رطوبت بالایی دارد انجام شود. به دلیل افزایش جریان آب.

استفاده از کود مایع:

محلول پاشی با کودهای مایع که از طریق برگ جذب می شود می تواند نقش موثری در بهبود و کیفیت میوه داشته باشد.کودهای مایع با درصدهای مختلف را می توان به عنوان کود کامل یا کود مخصوص با سم مخلوط کرد و توصیه می شود در طول مدت حداقل سه بار استفاده شود. دوره رشد.. خواهد بود..

مبارزه با شته ها (شته های خونی):

روی درخت سیب با انواع شته ها به ویژه شته خونی (که اخیراً در برابر حشره کش ها مقاومت نشان داده است) به محض ظاهر شدن و بیرون آمدن آفت با سمپاشی یکی از سموم سیستمیک مانند Confidor-Primor-Mospilan-Metacystex مبارزه کنید. ، با تمرکز بر محل اختفا و تجمع، می توان حشراتی را یافت که معمولاً بین شاخه ها و شکاف های پوسته قرار دارند.

در زمستان به دلیل سرما، عموماً تجمع حشرات در پای در، نزدیک گردن، دور پاها، حفره پوسته های پایینی است.

بیماری شانکر:

برای کنترل بیماری شانکر که اخیراً در باغ های سیب رایج شده است، هرس شاخه های آلوده و برداشتن بافت شانکر در پاییز یا اوایل بهار و از بین بردن آن در خارج از باغ باعث کاهش شیوع بیماری می شود. اره ها و قیچی های باغچه نیز باید پس از هرس با محلول درمان شوند. قارچ کش های متشکل از مس یا الکل را ضد عفونی کنید.برای کاهش بیماری، بافت‌ها و شانکرهای عفونی شاخه‌های اصلی با دقت تراشیده می‌شوند و قسمت‌های تراشیده شده با خمیری حاوی قارچ‌کش (ترکیبات مس) پوشانده می‌شود که می‌تواند در کاهش بیمار مؤثر باشد. قارچ کش های Topsin M و Benomyl نیز برای کنترل شانکر سیتوسپوریک درختان میوه توصیه می شود.

مبارزه با کرم ریشه سفید:

برای مبارزه با کرم ریشه سفید، بهتر است پودر حشره کش دیازینون 40 درصد یا لیندان 50 درصد یا کارباریل سوین را به خاک اطراف ریشه اضافه کنید. بهتر است محلول سم (5 قاشق غذاخوری در یک سطل آب) را در نزدیکی بالای درخت بریزید و خاک اطراف ریشه را پاک کنید. جمع آوری لارو در بهار و آویزان کردن چراغ ها در اوایل شب های تابستان برای جمع آوری کامل حشرات قبل از تخم ریزی در کاهش آسیب و آلودگی موثر است.

ریشه پوسیده:

پوسیدگی طوقه و ریشه فیتوفتورا ​​در اکثر کشورهای میوه‌زای جهان در باغات میوه دانه‌ها، آجیل‌ها، خشکبارها به‌ویژه پسته، گردو و بادام شیوع زیادی دارد و خسارت زیادی به آن‌ها وارد می‌کند.

علائم روی اندام های هوایی ضعف عمومی و کم شدن برگ درختان و زرد شدن خفیف برگ ها است. پوست گردن و گاهی قسمتی از نیم تنه ترک می خورد، بافت زیر پوست تنه در محل شانکر به رنگ قهوه ای تیره در می آید. ریشه های اولیه و ثانویه تیره رنگ سپس به دلیل فعالیت سایر میکروارگانیسم ها سیاه می شوند و درختان بیمار ممکن است خشک شوند.

مبارزه:

اقدامات موثر در کنترل بیماری را می توان به شرح زیر خلاصه کرد:

1. دوره اشباع خاک باغ را به خصوص در قسمت نزدیک به سیستم ریشه به حداقل برسانید.

2. احداث باغ در زمین های بدون زهکش و همچنین زهکشی و تهویه خاک های مرطوب و زهکشی شده باغ های احداث شده.

3. درختان را در زمین تپه های کم ارتفاع به گونه ای بکارید که در هنگام آبیاری، آب تنه و تاج درختان را نپوشاند.

4. استفاده از پایه های متحمل در درختان پیوندی.

5. استفاده از قارچ کش های سیستمیک مانند فوستیل آلومینیومی تا حدودی در پیشگیری از بروز بیماری ها و کنترل آنها در درختان بیمار موثر است.با بیان اینکه این قارچ کش اثر پیشگیرانه ندارد، یعنی در صورت وجود عامل بیماری روی آن اثر می گذارد و آن را از بین می برد، برای این منظور می توان حدود 120 گرم شفت آلومینیوم گرانوله 15 درصد در شعاع 1.5 استفاده کرد. متر گرد تنه هر درخت او برای جابجایی دانه های سم به زیر زمین، با بیل، زمین را شخم زد و سپس درختان درمان شده را آبیاری کرد. درمان درختان با آلیت باید 4 بار در سال، 3 بار در بهار با فاصله زمانی یک ماه و بار چهارم در پاییز تکرار شود.

6. قسمت های پوسیده و عفونی تنه، گردن و ریشه را بتراشید و بقایای تراشیده شده را از بین ببرید و قسمت های تراشیده شده را با مایع غلیظ حاوی 80 درصد آلیت و پودر تالک، پودر تالک و آب بپوشانید و از غرق شدن و مرطوب شدن قسمت ها جلوگیری کنید. آلوده، توسعه بیماری ها را در درختان بیمار کاهش می دهد، مرگ آنها را به تاخیر می اندازد

افزایش (انبارداری) ذخیره میوه:

سمپاشی کلرید کلسیم به میزان 5 در هزار حداقل دو بار در تیرماه روی درختان سیب نقش اساسی در افزایش ذخیره سازی و جلوگیری از پوسیدگی لکه تلخ و قلبی میوه دارد.

نکات طلایی و مهم باغداری

جستجو در سایت