آخرین مقالات

ثبت سفارش

R O Y A L N A H A L

زمان باقیمانده تا پایان فروش نهال

تماس با نهالستان:

جهت دریافت مشاوره و یا خرید نهال ، کافیست روی یکی از راه های ارتباطی زیر کلیک نمایید.


(نهالستان باز است)
(نهالستان تعطیل است)

۰۴۴۴۵۲۳۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
دفتر فروش و مشاوره

۰۹۱۴۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
خط ویژه فروش + واتساپ

۰۹۲۰۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس و مدیر فروش

۰۹۰۲۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۳۰۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۱۴۱۸۳۲۱۰۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۳۶۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
حسابداری، صدور فاکتور، هماهنگی ارسال

۰۹۰۲۰۴۳۱۵۰۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
پیگیری سفارش ارسالی

۰۹۱۴۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۱۴۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

Copyright Royalnahal © 2022

نکات طلایی آبیاری نهال هلو

نکات طلایی آبیاری نهال هلو

نکات طلایی آبیاری نهال هلو:

در فصل خشک و گرم، درخت هلو را باید به طور منظم و به مقدار استاندارد آبیاری کرد تا از خشک شدن خاک و ریشه جلوگیری شود و رشد و عملکرد آن هر ساله تضمین شود. آبیاری اصولی و منظم نقش مهمی در مراحل مختلف رشد درخت هلو دارد.

• دوره رشد هلو در بهار و تابستان: آبیاری منظم به کنترل رشد درخت کمک می کند و باعث تشکیل میوه های سالم، آبدار، شیرین و خوب می شود.

• دوره رشد هلو در پاییز و زمستان: آبیاری درخت هلو به تقویت ریشه ها برای مقابله با هوای سرد کمک می کند.

آبیاری درختان هلو:

قبل از آبیاری درخت هلو با توجه به شرایط محیطی و آب و هوای منطقه خود برنامه مناسبی برای آبیاری باغات هلو داشته باشید همچنین می توانید از کارشناسان نهالستان کمک بگیرید. در ادامه 5 نکته مهم برای آبیاری درختان هلو را به شما توضیح خواهیم داد:

• نظارت بر نیاز آبی:

درختان هلو برای رشد و تولید میوه به آب کافی نیاز دارند، بهتر است خاک را مرطوب نگه دارید و از خشک شدن آن جلوگیری کنید و مقدار آب را با توجه به میانگین دمای محیط تنظیم کنید.

• انتخاب روش آبیاری:

از آبیاری قطره ای یا بارانی استفاده کنید تا آب به ریشه نزدیک شود و هدر نرود.این نوع آبیاری کمترین تلفات را دارد و نسبت به آبیاری سنتی کارایی بیشتری دارد.

• استفاده از مواد آلی:

استفاده از مواد آلی مانند کمپوست و کود حیوانی پوسیده به بهبود ساختار خاک و افزایش ظرفیت نگهداری رطوبت آن کمک می کند. این کار باعث بهبود تغذیه درخت هلو و بهبود عملکرد آن می شود.

• مدیریت منابع آب:

برای استفاده بهینه از آب و جلوگیری از هدر رفتن، می توانید از روش هایی مانند دستگاه های کنترل هوشمند استفاده کنید. این ابزار به شما کمک می کند آبیاری خود را بهتر کنترل و مدیریت کنید.

• کنترل زمان آبیاری:

زمان مناسب آبیاری نهال هلو با توجه به نیاز درختان هلو مهم است و نیاز آبی درختان هلو در فصول مختلف سال متفاوت است. در دوره رشد فعال در بهار و تابستان نیاز به آب زیاد می شود و غالباً هر هفته آبیاری عمیق انجام می دهند اما در فصل پاییز و زمستان این میزان کاهش می یابد.

ویژگی های درخت هلو:

از ویژگی های درخت هلو باید به پوست مخملی و کرکی اشاره کرد. نام علمی میوه آبدار هلو Prunus Persica و دارای ساقه چوبی است. به طور کلی هلو به دو دسته تقسیم می شود:

1. از میوه هایی که گوشت آنها به هسته چسبیده است مانند هلو سفید پاییزی در تهیه مربا، رانی و انواع آبمیوه استفاده می شود.

2. میوه هایی که به راحتی از هسته جدا می شوند مانند هلو زعفرانی در غذای تازه استفاده می شود و برای مجالس و مهمانی ها مناسب است.

بر اساس آمارهای موجود، از آنجایی که هلو یکی از محصولات پرطرفدار در جهان است، ایجاد باغات هلو برای کشاورزان مفید بوده و فواید زیادی برای آنها دارد. به ویژگی های درخت هلو می توان موارد زیر را نسبت داد:

• درخت هلو یکی از گیاهان گلدار دولپه ای است.

• این درخت یکی از خانواده های گل سرخ سانان است و گفته می شود حداکثر عمر آن 15 سال است.

• 100 گرم هلو 39 کیلو کالری دارد.

• وجود ویتامین های گروه B، گروه A و گروه C، هلو را برای تمام گروه های سنی مناسب کرده است.

نکات طلایی آبیاری نهال هلو

نیاز آبی درختان هلو:

کشاورزان برای پرورش درخت هلو باید نیاز آبی درخت هلو را بداند و آن را تامین کند. درختان هلو در فصل رشد و فصل باردهی به آب زیادی نیاز دارند. اما میزان هر درخت هلو به عوامل مختلفی از جمله شرایط آب و هوایی، اندازه و سن، نوع خاک و عوامل دیگر بستگی دارد.

در سال اول رشد، هلو باید به طور منظم آبیاری شود تا ریشه ها به خوبی رشد کنند و برگ های جدید تولید کنند.در این سال ها نهال و هلو را هفته ای دو یا سه بار آبیاری می کنند تا ریشه رشد کند و با خاک اطراف سازگار شود.

با گذشت زمان، آب مورد نیاز درخت هلو کاهش می یابد، بنابراین فاصله بین دو آبیاری به 7 روز افزایش می یابد و کشاورز باید هفته ای یک بار هلو را در فصل آبیاری کند.در فصل بهار به ویژه در فصل گرما، درخت هلو اغلب هر روز آبیاری می شود و به 3 تا 4 لیتر آب نیاز دارد.

زمان مناسب آبیاری درختان هلو:

زمان آبیاری درختان هلو بستگی به شرایط محیطی و اکوسیستم منطقه دارد. درختان هلو برای رسیدن خاک به آب نیاز دارند. به زمان هلو آبیاری نهال توجه کنید زیرا این درختان بسیار حساس هستند و در صورت خشکسالی دچار مشکل و آسیب می شوند.

نیاز آبی هلو در طول رشد و بهره برداری افزایش می یابد. درختان هلو در ابتدای رشد (بهار) برای مرطوب نگه داشتن خاک نیاز به آبیاری مکرر دارند. برخلاف سایر درختان میوه که در زمان گلدهی آبیاری آنها متوقف می شوند. درختان هلو در زمان گلدهی و رشد میوه نیز به آب نیاز دارند.

اگر درختان هلو در مناطقی با آبیاری محدود رشد می کنند، حفظ رطوبت خاک بسیار مهم است.بهتر است زمین را بررسی کنید. برای انجام این کار، خاک را فشار داده و میزان رطوبت آن را اندازه گیری کنید. اگر خاک خشک است، زمان آبیاری است. به طور کلی، برای تعیین زمان آبیاری درخت هلو، موارد زیر را در نظر بگیرید:

• اگر باران می بارد آبیاری درخت هلو را به تعویق بیندازید.

• صبح ها قبل از ساعت 10 و عصرها بعد از غروب آفتاب زمان مناسبی برای آبیاری درختان هلو هستند.

• رطوبت اطراف درخت هلو را با رطوبت سنج یا روش سنتی اندازه گیری کنید و شروع به آبیاری کنید.

البته کارشناسان نهالستان رویال نهال در هنگام فروش نهال اطلاعات کاملی در مورد آبیاری درختان در اختیار خریداران قرار می دهند.

نحوه آبیاری نهال هلو:

برای آبیاری درخت هلو به نکات زیر توجه کنید:

• بهترین زمان برای آبیاری درخت هلو صبح زود یا عصر است تا از تبخیر آب از خاک جلوگیری شود.

• در ساعات گرم روز، هلو به آب بیشتری نیاز دارد.

• در دوره های خشک و بدون بارندگی، درخت هلو را به خوبی آبیاری کنید، حداقل هفته ای یک بار به یکپارچگی خاک توجه کنید و مطمئن شوید که آب را به خوبی جذب کرده و ریشه درخت را به خوبی حفظ کند.

• در هنگام آبیاری به مقدار آبی که مصرف می کنید توجه کنید و به درستی از آن استفاده کنید تا خاک خیس باشد و غرقاب نشود.

آبیاری قطره ای درختان هلو:

از رایج ترین روش هایی که برای آبیاری نهال هلو استفاده می کنند. آبیاری قطره ای درختان هلو است، زیرا:

• صرفه جویی در مصرف آب:

آبیاری قطره ای به شما این امکان را می دهد که مستقیماً نزدیک ریشه درخت هلو آبیاری کنید و هدر رفت آب را به حداقل می رساند، این سیستم از پاشیدن آب بر روی برگ های درخت هلو جلوگیری می کند و سلامت درخت را تضمین می کند.

• کاهش بیماری:

آبیاری قطره ای به جلوگیری از خشک شدن برگ و ساقه هلو کمک می کند. خشک شدن برگ ها می تواند منشا بیماری ها و حشرات باشد. با خشک نکردن برگ ها، خطر بیماری کاهش می یابد و درخت بهبود می یابد.

• تامین آب بهینه:

آبیاری قطره ای به شما این امکان را می دهد که آب را به میزان مناسب تامین کنید و میزان آب مورد نیاز را با توجه به نیاز درخت هلو تنظیم کنید و از آبیاری درخت به میزان لازم اطمینان حاصل کنید.

• کاهش رشد علف های هرز:

آبیاری قطره ای منجر به احتباس آب در ریشه درخت هلو و کاهش رشد علف های هرز می شود و نیاز به کنترل شیمیایی علف های هرز را کاهش می دهد.

آبیاری قطره ای روشی کارآمد و اقتصادی برای آبیاری درختان هلو است.

نکات طلایی آبیاری نهال هلو

سخن پایانی:

در این مقاله اطلاعات کاملی در مورد آبیاری نهال هلو توضیح داده ایم. برای آبیاری درخت هلو به زمان آبیاری و فصل آبیاری توجه کنید. به طور کلی در فصل بهار و تابستان هفته ای یک بار درخت هلو را عمیقاً آبیاری کنید.

نکات طلایی آبیاری نهال هلو

جستجو در سایت