آخرین مقالات

ثبت سفارش

R O Y A L N A H A L

زمان باقیمانده تا پایان فروش نهال

تماس با نهالستان:

جهت دریافت مشاوره و یا خرید نهال ، کافیست روی یکی از راه های ارتباطی زیر کلیک نمایید.


(نهالستان باز است)
(نهالستان تعطیل است)

۰۴۴۴۵۲۳۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
دفتر فروش و مشاوره

۰۹۱۴۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
خط ویژه فروش + واتساپ

۰۹۲۰۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس و مدیر فروش

۰۹۰۲۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۳۰۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۱۴۱۸۳۲۱۰۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۳۶۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
حسابداری، صدور فاکتور، هماهنگی ارسال

۰۹۰۲۰۴۳۱۵۰۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
پیگیری سفارش ارسالی

۰۹۱۴۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۱۴۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

Copyright Royalnahal © 2022

نکات ضروری کاشت هلو

نکات ضروری کاشت هلو

نکات ضروری کاشت هلو:

هلو یکی از میوه های تابستانی خوشمزه و محبوب است که در بسیاری از مناطق معتدل و سردسیر کاشته می شود و انواع تجاری آن می تواند بسیار مقرون به صرفه و سودآور باشد.

خوشبختانه باغداران درک اولیه و اساسی از پرورش و مراقبت از درختان میوه دارند، اما در مورد روش های کاشت هلو در باغ و ساخت باغ های بزرگ و هکتاری چند نکته وجود دارد که بسیار مهم است که در ادامه مقاله به آنها اشاره خواهیم کرد.

1-انتخاب ارقام مناسب:

برای ایجاد باغ‌های بزرگ برای توسعه تجاری، دو عامل بهره‌وری بالا و کیفیت و بازارپسندی میوه برای باغدار از اهمیت بالایی برخوردار است، بنابراین باید شرایط اقلیمی و جغرافیایی منطقه را در نظر گرفت. و ارقام پربار و با کیفیت را انتخاب کنید، می توانید در این زمینه از مشاوران فروش نهال در نهالستان نیز کمک بگیرید.

2- آگاهی کامل از اصول کاشت و نگهداری هلو در باغ:

برای افزایش آگاهی خود در مورد نگهداری از درختان هلو در باغ، باید مقالات و مطالب مرتبط را مطالعه کنید، می توانید به این مقالات و مطالب در وب سایت دسترسی داشته باشید، اما ساده ترین راه برای به دست آوردن این اطلاعات و پیاده سازی آن در باغ خود این است که از مشاوره و راهنمایی استفاده کنید.کارشناسان و متخصصان نهالستان در حین ساخت باغ، راهنمایی های لازم را به شما ارائه می دهند و می توانید تا سال های آینده از مزیت دریافت راهنمایی برخوردار باشید.

روش کاشت نهال هلو در باغ:

1- آزمایش از خاک باغ قبل از آماده سازی زمین:

با نمونه برداری از خاک باغ و ارسال آن به آزمایشگاه خاک شناسی و گیاه شناسی از وضعیت خاک و میزان مواد مغذی موجود در آن مطلع می شوید و با ارسال نمونه به آزمایشگاه گیاه شناسی در مورد وجود آفات و بیماری های مهمی که ممکن است در آینده سلامت درخت هلو را تحت تاثیر قرار دهد، به شما اطلاع داده می شود و شما آنها را کنترل می کنید.

2- آماده سازی زمین:

آماده سازی زمین باید بر اساس نتایج آزمایش خاک صورت گیرد، در صورت آلودگی زمین به آفات یا بیماری ها، اقدامات کنترلی انجام شود و در صورت نامناسب بودن شوری، بافت و اسیدیته هنگام خاکورزی باید این موارد در نظر گرفت و عملیات اصلاح خاک را انجام داد.

هنگام آماده سازی زمین باید فاصله بین کاشت نهال را در نظر گرفت و با توجه به این فاصله گودالی با عمق و اندازه مناسب حفر کرد، در نظر داشته باشید که انواع مختلف هلو ممکن است در فاصله مناسب کمی با یکدیگر متفاوت باشند. فاصله کاشت به ارتفاع و حجم تاج درخت بستگی دارد اما به طور کلی درختان هلو را در فاصله سه تا چهار متری از یکدیگر کاشت می کنند تا بهترین عملکرد ممکن را داشته باشند.

3- آبیاری نهال هلو:

اگر قصد دارید باغ هلو بسازید، به شما توصیه می کنیم قبل از هر کاری منابع آب خود را بررسی کنید. ارقام مختلف هلو از نظر نیاز آبی متفاوت هستند، اما اکثر ارقام تجاری و تولیدی هلو به مقدار زیادی آب آبیاری نیاز دارند. و اگر نتواند نیاز آبی درخت هلو را تامین کند، عملکرد مورد انتظار حاصل نخواهد شد. نکات مهم آبیاری درخت عبارتند از:

1- تنظیم مقدار و دفعات آبیاری با توجه به سن درخت:

حجم و دفعات آبیاری باید متناسب با سن درخت باشد. یعنی نیاز آبی درختان هلو بسته به سن آنها متفاوت است. نهال هلو تازه کاشته شده به مقدار کمی از آب آبیاری نیاز دارد اما دور آبیاری باید کوتاه تر باشد تا نهال تازه کاشته شده بتواند به خوبی در مکان جدید مستقر شود.

2- تنظیم آبیاری درختان هلو بر اساس بافت خاک:

بافت خاک در تنظیم دفعات و حجم آبیاری درختان هلو نیز تاثیر بسزایی دارد، بهترین بافت خاکی که می تواند حجم و دفعات آبیاری مناسب را به شما بدهد بافت خاک لومی است، در مورد خاک رسی و شنی درخت به دلیل اینکه آب مورد نیاز خود را دریافت نمی کند یا به دلیل اینکه آب به سرعت از دسترس خارج می شود به چرخه آبیاری کوتاه تری نیاز دارد.

3- راه اندازی آبیاری درخت هلو بر اساس سیستم آبیاری:

با توجه به تلفات زیاد آب در سیستم آبیاری سطحی، هنگام ساخت باغ باید مراقب وجود منابع آبی کافی بود. اگر باغ خود را با سیستم آبیاری تحت فشار آبیاری کنید، می توانید کنترل بهتری بر آبیاری داشته باشید و در نتیجه هدر رفت منابع آبی تا حد زیادی کاهش می یابد.

تقویت کننده درخت هلو:

نکته بسیار مهم دیگری که می تواند به درختان هلوی باغ شما کمک کند تا میوه های بیشتر و بهتری تولید کنند، کوددهی و تقویت کردن مناسب این درختان است. ما آنها را در زیر دسته بندی می کنیم:

نکات ضروری کاشت هلو

1- کوددهی در زمان کاشت نهال:

اولین و مهمترین مرحله در کوددهی درختان هلو، کوددهی در زمان کاشت نهال است، این مرحله باید بر اساس نتایج آزمایش آنالیز خاک در زمان آماده سازی زمین انجام شود، نتایج آزمایش خود را به مشاوران متخصص در نهالستان نشان دهید. و از آنها بپرسید در زمینه تعیین نوع کود مناسب در زمان کاشت نهال شما را راهنمایی خواهند کرد.در زمان کاشت نهال باید کود را در لایه آخر پر کردن چاله ریخته و در انتها یک لایه بریزید. کود را در بالا قرار دهید و خاک اطراف نهال ها را فشار دهید.

2- کوددهی پس از به ثمر رسیدن هلو:

هلوهای پیوندی و ارقام تجاری و زودبازده حداکثر تا دو سال پس از کاشت نهال شروع به باردهی می کنند، بنابراین باید به درستی تغذیه شوند تا در اسرع وقت به باردهی و میوه برسند،در این مواقع به دو مرحله کوددهی نهال هلو نیاز دارید.

کوددهی تابستانه و کوددهی زمستانه دو مرحله مهم کوددهی برای بلوغ میوه ها و افزایش کیفیت میوه درختان هلو هستند که برای کوددهی زمستانه باید بر اساس نتایج حاصل از کوددهی کود مناسب و لازم انتخاب شود. خاک باغچه را آزمایش کنید و به عنوان کود استفاده کنید البته می توانید از کودهایی مانند اسید هیومیک نیز در آب آبیاری استفاده کنید، این کود آلی باعث افزایش عملکرد و کیفیت محصول و همچنین افزایش مقاومت درختان در برابر آفات در فصل بهار می شود.

زمان برداشت هلو:

هلو میوه ای با ماندگاری کوتاه است و برای نگهداری باید سردخانه ی مناسبی برای آن در نظر بگیرید که در زیر به نکات مهمی در زمینه برداشت میوه هلو اشاره می کنیم.

هلو میوه ای با ماندگاری کوتاه است و برای نگهداری باید سردخانه ی مناسبی برای آن در نظر بگیرید که در زیر به نکات مهمی در زمینه برداشت میوه هلو اشاره می کنیم.

هنگام بسته بندی میوه ها و ارسال آنها به سردخانه باید مراقب بود که میوه های آسیب دیده یا لک شده و سوراخ شده با میوه های سالم در کنار هم بسته بندی نشوند و از میوه های کاملا سالم جدا شوند.

میوه ها قبل از فرستادن به سردخانه باید کمی خنک شوند، میوه هایی که در اثر تابش نور خورشید گرم و داغ هستند باید سریعا به سردخانه منتقل شوند زیرا این تغییر دما باعث آسیب و پوسیدگی آنها می شود.

اگر قصد صادرات هلو را دارید، اجاره وسیله نقلیه حمل و نقل مناسب، ماشین سردخانه و بسته بندی مناسب را در نظر بگیرید تا به میوه های هلو فشار وارد نشود و آسیب نبیند همچنین میوه ی سالم در ارسال به خارج از کشور دارای اهمیت بسیار زیادی است.

نکات ضروری کاشت هلو

آفات و بیماری های درخت هلو:

شما به عنوان یک باغدار مطمئناً از اهمیت مبارزه با آفات و بیماری های درختان هلو اطلاع دارید، به خوبی می دانید که آفات و بیماری ها به طور طبیعی در همه مناطق وجود دارد و شما هستید که باید از آسیب و خسارت جلوگیری کنید و باغ های خود را به درستی مدیریت کنید.

آفات و بیماری های مهمی مانند شته سبز هلو، لب شتری برگ هلو، بیماری های ویروسی درختان هلو، پوسیدگی ریشه و طوقه درختان هلو، نماتد ریشه، کرم خراط، کرم سفید، سوسک سر شاخه دار و بسیاری از آفات و بیماری های مهم دیگر که در بسیاری از مناطق تولید هلو وجود دارد. و برای مبارزه با آنها، علاوه بر انتخاب ارقام مقاوم، باید به باغ خود توجه کافی داشته باشید و در صورت مشاهده ی کوچکترین علائم اقدام به کنترل کنید.

نکات ضروری کاشت هلو

جستجو در سایت