آخرین مقالات

ثبت سفارش

R O Y A L N A H A L

زمان باقیمانده تا پایان فروش نهال

تماس با نهالستان:

جهت دریافت مشاوره و یا خرید نهال ، کافیست روی یکی از راه های ارتباطی زیر کلیک نمایید.


(نهالستان باز است)
(نهالستان تعطیل است)

۰۴۴۴۵۲۳۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
دفتر فروش و مشاوره

۰۹۱۴۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
خط ویژه فروش + واتساپ

۰۹۲۰۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس و مدیر فروش

۰۹۰۲۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۳۰۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۱۴۱۸۳۲۱۰۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۳۶۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
حسابداری، صدور فاکتور، هماهنگی ارسال

۰۹۰۲۰۴۳۱۵۰۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
پیگیری سفارش ارسالی

۰۹۱۴۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۱۴۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

Copyright Royalnahal © 2022

نحوه آبیاری در 4 فصل سال

نحوه آبیاری در 4 فصل سال

نحوه آبیاری درخت (نهال) گردو در فصل پاییز، زمستان، تابستان و بهار

همه ما می دانیم که درختان برای زنده ماندن به مقدار مشخصی آب نیاز دارند. اگر درخت آب کافی دریافت نکند، خشک می شود و میوه با کیفیتی برای باغبان تولید نمی کند. یکی از درختانی که در بین کشاورزان ایرانی از جایگاه و منزلت خاصی برخوردار است درخت گردو است. به نظر شما روش صحیح آبیاری این درخت چگونه باید باشد؟ همه ما فکر می کنیم که هر چه درخت بزرگتر باشد، به آب بیشتری نیاز دارد. این مشکل از برخی جهات صحیح و در برخی موارد نادرست به نظر می رسد. در این مقاله سعی داریم روش صحیح آبیاری درخت گردو یا نهال گردو را به شما معرفی کنیم پس تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.

آبیاری درخت گردو به بهترین روش:

درخت گردو در گروه درختان بلند قامت قرار می گیرد بنابراین نسبت به درختان هم سن آب بیشتری مصرف خواهد کرد. یکی از اساسی ترین اصول نگهداری گردو آبیاری صحیح و کافی است. اگر بیش از نیاز درخت یا کمتر آبیاری کنید، قطعا به سلامتی آن آسیب خواهید رساند.
برخی از گونه های درخت گردو در صورت عدم دریافت آب کافی میوه های زشت و بی مزه می دهند. همچنین اگر آب کافی به نهال گردو نرسد ممکن است باردهی آن به تاخیر بیفتد.
یکی از لحظاتی که باید آبیاری درخت گردو را ارزیابی کرد، زمانی است که میوه های سبز و ریز درخت گردو ظاهر می شوند. از این زمان تا پر شدن میوه ها، باغداران باید درخت گردو را به طور صحیح و مناسب آبیاری کنند.
از آنجایی که اکثر درختان اسپند نیاز سرمایه خاصی دارند و در مناطق خنک یا معتدل کشور رشد می کنند، نیاز آبی آنها اغلب با بارندگی فصلی تامین می شود. به طور کلی گردو یکی از درختانی است که نیاز به آبیاری متوسط ​​دارد.
در نظر داشته باشید که اگر باغ شما در مناطقی با آب نمک قرار دارد، باید سطح استاندارد شوری گردو را اندازه گیری کرده و سپس آبیاری را ادامه دهید.

نحوه صحیح آبیاری درست درخت گردو:

گردو نیاز متوسطی به آبیاری دارد اما این بدان معنا نیست که به روش آبیاری حساس نیست. در ضمن، گردو یکی از درختانی است که به سطوح کم و زیاد آبیاری واکنش نشان می دهد. توصیه می کنیم قبل از کاشت نهال گردو با نژادهای مختلف گیاه گردو آشنا شوید. با به دست آوردن این اطلاعات بهترین نهال ها را با توجه به ویژگی های محل خود شناسایی خواهید کرد.
اگر درخت گردوی پیری در باغ خود دارید، باید شرایط آبیاری را برای فصول گرم و سرد سال در نظر بگیرید. در زیر سعی می کنیم روش های مختلف آبیاری درخت گردو را پوشش دهیم تا بتوانید بهترین روش را انتخاب کنید.

انواع روشهای آبیاری گردو:

ابتدا چند قانون باغبانی را برای انتخاب روش مناسب برای این درخت به شما معرفی می کنیم. شاید این سوال به ذهنم خطور کرده باشد که درخت گردو چند روز به آب نیاز دارد؟ قانون اول می گوید هر درخت گردو در فصل بارندگی سالانه به طور متوسط ​​به 1270 میلی متر باران نیاز دارد تا به درستی میوه دهد. قانون دوم می گوید که هر درخت گردو حداقل به بیش از 50 درصد آب دریافتی در فصل بارندگی تابستان نیاز دارد که حدود 630 میلی متر است.
اگر درختان شما فصل بارندگی خوبی داشته اند، گلدهی بهتری خواهند داشت و حداکثر رشد میوه روی آنها انتظار نمی رود. در اینجا سه ​​روش رایج آبیاری درخت گردو آورده شده است.

کرت بندی اولین روش آبیاری درخت گردو:

کرت بندی یکی از قدیمی ترین روش های رایج آبیاری در بین باغبانان است. مضرات این روش بسیار بیشتر از مزایای آن برای باغ و منابع آبی مضر است. برای انجام آبیاری با استفاده از روش ردیابی، زمین ها را به گونه ای حفر می کنیم که از جاری شدن سیل در هنگام جاری شدن آب جلوگیری کنیم.پس از کندن شیارها در زمان آبیاری، جریان آب به سمت ورودی کرت ها حرکت می کند و آب با عبور از کانال ها به خاک نفوذ می کند.
آبیاری راندمان این روش بسیار کم است. زیرا آب هنگام عبور از کانال زمان کافی برای خیساندن در زمین نخواهد داشت. همچنین تلفات آب در این روش بسیار زیاد است. به باغداران عزیز پیشنهاد می کنیم از این روش برای آبیاری درخت گردو استفاده نکنند زیرا کشور ما در منطقه خشک قرار دارد و حفظ منابع آب بسیار مهم است.
یکی دیگر از معایب آبیاری رشد غیرقابل کنترل علف های هرز در مسیر آب است. همچنین اگر جریان آب ناقل بیماری های قارچی درختان باشد، عبور از کانال آب، خطر ابتلای درختان به بیماری های قارچی را افزایش می دهد. همچنین در این روش درختانی که در ورودی قطعه هستند آب بیشتری دریافت خواهند کرد.

روش قطره ای آبیاری درخت گردو:

این روش به عنوان آخرین روش درختی آبیاری شناخته می شود. سیستم روش قطره ای آبیاری کمی با روش های دیگر متفاوت است. در این روش بسته به اندازه درخت و سن آن، دور تنه اصلی در زمین لوله گذاری می شود. با توجه به ریشه درخت، این لوله ها می توانند در یک مسیر دایره ای دور درخت بچرخند. 2 روش رایج برای قطره آبیاری وجود دارد. این دو روش به شرح زیر است:
قطره آبیاری برای زمین در مناطق مرتفع: در این روش یک آبنما یا حوض در بالای باغ قرار می گیرد تا آب جاری را جمع آوری کند. سپس با استفاده از شیب زمین و نیروی گرانش، آب را با استفاده از لوله هایی که به پای هر درخت می رسد، آبیاری کنید. مزیت این روش این است که می توان از آب جمع آوری شده در هنگام بارندگی استفاده کرد.
آبیاری Flat Ground Drip: در این روش به دلیل صاف بودن زمین برای آبیاری درخت گردو باید از پمپ برای انتقال آب استفاده کرد.اگرچه خرید تجهیزات آبیاری از این طریق گران به نظر می رسد، اما با افزایش بهره وری و کیفیت محصول در درازمدت ارزش بیشتری خواهد داشت.

روش سیلابی آبیاری گردو:

به این ترتیب، آبیاری صحیح هیکوری مانند فرستادن آب به عمق زمین است. برای انجام این کار، یک سوراخ بزرگ در اطراف تنه اصلی حفر می شود. سپس آنقدر آب در کف چاه می ریزند تا خاک دیگر آب را جذب نکند. پس از آن، آب به آرامی در زمین فرو می رود. این روش نیز مانند روش ردیابی منجر به هدر رفتن مقدار زیادی آب خواهد شد. علاوه بر این میزان علف های هرز پای درخت در فصل بهار افزایش می یابد.
یکی از بزرگترین معایب این روش خیس ماندن قسمت انتهایی تنه درخت است. رطوبت در تنه درخت می تواند منجر به هجوم حشرات و بیماری های قارچی به درخت شود. علاوه بر این، این رطوبت می تواند باعث رشد گیاهان خزنده مانند خزه بر روی تنه درخت شود.

انتخاب شکل صحیح درختان گردو برای آبیاری با توجه به آب و هوا:

شرایط جغرافیایی تأثیر زیادی بر میزان آبیاری مورد نیاز یک درخت دارد. در ادامه به توضیح تفاوت ها و نیازهای انواع آجیل در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری می پردازیم.

آبیاری درختان گردو در مناطق سردسیر:

درختانی که قدرت سرمای کافی دارند، زمان گلدهی متفاوتی نسبت به درختان حساس به سرما دارند. همانطور که می دانید درخت در هنگام خواب به آبیاری کمتری نیاز دارد، بنابراین هر چه دیرتر درخت از خواب زمستانی بیدار شود، دیرتر به طور مستقیم به آبیاری نیاز دارد. درختان در مناطق سردسیر دیرتر بیدار می شوند و به دلیل شرایط آب و هوایی از باران بیشتری بهره مند می شوند.
همه این موارد نشان می دهد که آبیاری درخت گردو در مناطق سردسیر بیشتر از مناطق معتدل و گرمسیری خواهد بود.به طور کلی آبیاری در مناطق سردسیر حداکثر 12000 متر مکعب در هر 2 هکتار است.

آبیاری درخت گردو در مناطق گرمسیری:

آبیاری درختان گردو در مناطق گرمسیری به چیزهای زیادی بستگی دارند. درختان گردو مناسب برای مناطق گرمسیری و معتدل نسبت به درختان مناطق سردسیر به آب کمتری نیاز دارند. البته باغداران باید میانگین میزان بارندگی در پاییز و زمستان را در نظر بگیرند.
مقدار کافی باران می تواند سطح رطوبت خاک را افزایش دهد و این باعث می شود که شروع آبیاری درخت گردو در فصل بهار به تاخیر بیفتد. به طور کلی، در مناطق معتدل و نیمه خشک، توصیه می شود هر هفته آبیاری انجام شود. زیرا نیاز آبی درخت باید قبل از خشک شدن ریشه آن تامین شود.
پیشنهاد ما به شما این است که اگر تبخیر سطحی در منطقه شما زیاد است از روش قطره گردو آبیاری استفاده کنید. این روش به طور دائمی آب مورد نیاز درخت را تامین می کند، علاوه بر این از تبخیر بیش از حد آب نیز جلوگیری می کند.

نحوه آبیاری در 4 فصل سال

جستجو در سایت