آخرین مقالات

ثبت سفارش

R O Y A L N A H A L

زمان باقیمانده تا پایان فروش نهال

تماس با نهالستان:

جهت دریافت مشاوره و یا خرید نهال ، کافیست روی یکی از راه های ارتباطی زیر کلیک نمایید.


(نهالستان باز است)
(نهالستان تعطیل است)

۰۴۴۴۵۲۳۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
دفتر فروش و مشاوره

۰۹۱۴۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
خط ویژه فروش + واتساپ

۰۹۲۰۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس و مدیر فروش

۰۹۰۲۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۳۰۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۱۴۱۸۳۲۱۰۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۳۶۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
حسابداری، صدور فاکتور، هماهنگی ارسال

۰۹۰۲۰۴۳۱۵۰۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
پیگیری سفارش ارسالی

۰۹۱۴۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۱۴۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

Copyright Royalnahal © 2022

مزایا و معایب آبیاری اتوماتیک

مزایا و معایب آبیاری اتوماتیک

مزایا و معایب آبیاری اتوماتیک:

امروزه به ندرت از کشاورزی دیم استفاده می شود. البته لطفا این را در نظر داشته باشید. انتخاب روش آبیاری مناسب به امکانات موجود و نوع گیاهانی که قصد دارید بکارید بستگی دارد. در حال حاضر روش های مختلفی برای آبیاری مزارع ابداع شده است و همانطور که می دانید توسعه کشاورزی مدرن منجر به ابداع روش های مناسب تری برای رشد و پرورش گیاهان شده است. در واقع پیشرفت های تکنولوژیکی در کشاورزی و دامپروری امکان استفاده حداکثری از منابع آب و حداقل ضایعات را فراهم کرده است.

انتخاب نوع سیستم آبیاری نیز به نحوه توزیع آب در سطح مزرعه بستگی دارد.

رایج ترین انواع سیستم های آبیاری عبارتند از:

جالب اینجاست که استفاده از سیستم های آبیاری اتوماتیک بسیار آسان است و در محیط های کوچک مانند تراس خانه قابل اجراست. بعلاوه، با یک تایمر که با باتری کار می کند، همچنان می توانید از سیستم آبیاری اتوماتیک خود در هنگام قطع برق استفاده کنید.

1. آبیاری سطحی:

در این روش آب به کمک گرانش و بدون کمک پمپ های مکانیکی روی زمین پخش می شود.

2. آبیاری موضعی:

آب با کمک شبکه ای از لوله های کم فشار به قسمت های مختلف زمین پخش می شود.

3. آبیاری قطره ای:

با آبیاری قطره ای، آب به آرامی به عمق خاک نفوذ می کند و توسط ریشه گیاه جذب می شود. در این روش تبخیر و هدر رفت آب به حداقل می رسد.

4. آبیاری بارانی:

در روش آبیاری بارانی آب از طریق آبپاش های پرفشار تقریباً در مرکز مزرعه به گیاهان می رسد. در این روش می توان از سکوهای متحرک نیز استفاده کرد تا آب به مناطق مختلف مزرعه برسد.

مزایا و معایب آبیاری اتوماتیک

5. آبیاری محور مرکزی:

اگر روی برج های چرخدار سیستم آبپاش قرار دهیم تا به صورت دایره ای حرکت کنند و آب بپاشند، سیستم آبیاری محور مرکزی داریم.آبیاری خودکار این روش آبیاری بیشتر در مناطق هموار ایالات متحده رایج است.

6. آبیاری زیرزمینی:

روش آبیاری نهال تازه به این صورت است که از شیب زمین برای آبیاری زیرزمینی استفاده می شود. اگر آب را در ارتفاع مناسب از سطح زمین قرار دهیم و با استفاده از مجموعه ای از واحدها و کانال های پمپاژ، سیستم تامین آب را در داخل مزرعه اجرا کنیم، می توانیم از زمین برای حمل آب به سایر قسمت های مزرعه استفاده کنیم. فراموش نکنید که این روش آبیاری در مناطقی با سطح آب بالا کارایی بیشتری دارد.

7. آبیاری دستی:

در آبیاری دستی، آب را با کمک ظرف های آبیاری در سرتاسر زمین پخش می کنید. این سیستم به پول و نیروی کار زیادی نیاز دارد.

آبیاری اتوماتیک چیست؟

همانطور که خواندید روش های مختلفی برای آبیاری مزارع ابداع شده است. اما سیستم آبیاری اتوماتیک چیست؟ سیستم آبیاری اتوماتیک یا سیستم آبیاری خودکار، روشی برای تامین آب مزرعه ای با حداقل دخالت و نظارت انسانی است. اکثر سیستم های آبیاری که در بالا توضیح دادیم را می توان با کمک تایمر، سنسور و تجهیزات مناسب به سیستم های آبیاری اتوماتیک یا خودکار تبدیل کرد.در آبیاری خودکار، فرآیند کارآمدتر می شود و هدر رفت آب به میزان قابل توجهی کاهش می یابد.

در مورد آبیاری اتوماتیک، سیستم متکی به برق است. بنابراین برای تامین توان مورد نیاز و هزینه سیستم باید راه حلی در نظر بگیرید و هزینه برق را در هزینه های خود بگنجانید.

مزایا و معایب آبیاری اتوماتیک:

هر روش آبیاری ویژگی های خاص خود را دارد. به عنوان مثال با آبیاری محور مرکزی تا زمانی که تجهیزات کافی داشته باشید می توانید حداکثر سود را ببرید در حالی که آبیاری قطره ای مستلزم زمان است صرف زمان بیشتر می تواند از هدر رفتن منابع آب جلوگیری کند.

اما مزایا و معایب آبیاری اتوماتیک چیست؟

یکی از مهمترین مزایای سیستم های آبیاری اتوماتیک کاهش هزینه های نیروی کار است. علاوه بر این، خطای انسانی نیز با استفاده از تجهیزات آبیاری خودکار یا اتوماتیک کاهش می یابد. با کاهش خطای انسانی و بالا بردن دقت آبرسانی تجهیزات، خطر ضرر مالی نیز کاهش می یابد.

نحوه آبیاری نهال های تازه یکی دیگر از مزایای استفاده از آبیاری اتوماتیک یا خودکار به افزایش دقت آبیاری مربوط می شود.هنگامی که کارایی تجهیزات خود را از ابتدا بررسی می کنید و از یکنواختی آبیاری در قسمت های مختلف مزرعه خود اطمینان می دهید، نیازی به نظارت نخواهید داشت. علاوه بر این، با بهینه سازی مصرف آب، از هدر رفتن کود جلوگیری می کنید.

تصور کنید آبیاری خودکار یا اتوماتیک را برای یک ساعت در روز و شب تنظیم کنید که کمترین میزان آب را از طریق تبخیر از دست می دهید. یا زمانی که آبیاری اتوماتیک را روی کمترین مصرف برق تنظیم کنید. همه این دلایلی که گفتیم می تواند یکی از مزایا و ویژگی های مثبت آبیاری خودکار یا اتوماتیک باشد.

مانند هر سیستم دیگری، سیستم های آبیاری اتوماتیک دارای معایب خاص خود هستند. به عنوان مثال هزینه بالای تهیه تجهیزات ساخت این سیستم اولین نقطه ضعف این سیستم است. اگر قصد استفاده از سیستم آبیاری اتوماتیک را دارید، جدای از تجهیزات، نیروی انسانی آموزش دیده و بعضاً متخصص نیز موضوع دیگری است که باید برای آن چاره اندیشی کنید. مسئله دیگر در مورد آبیاری خودکار این است که سیستم به برق متکی است.بنابراین باید راه حلی در نظر بگیرید که توان مورد نیاز و هزینه سیستم را تامین کند و هزینه برق مصرفی را در قبض های شما لحاظ کند. علاوه بر این، مسائل نگهداری و تعمیرات تجهیزات آبیاری اتوماتیک نیز باید در نظر گرفته شود و تجهیزات باید به طور منظم برای اطمینان از عملکرد آن نظارت شوند.

مزایا و معایب آبیاری اتوماتیک

آبیاری اتوماتیک؛ مسیری مدرن برای کشاورزی و باغداری:

نحوه آبیاری نهال تازه آب رسانی خودکار یا آبیاری اتوماتیک روشی مناسب در کشاورزی مدرن است و با استفاده از این روش می توان از هدر رفت آب در این روزهایی که ارزش آب بیش از همیشه است جلوگیری کرد. البته آبیاری خودکار مزایای دیگری نیز دارد که در این مقاله به آنها اشاره کردیم. با مقایسه مزایا و معایب آبرسانی اتوماتیک متوجه شدیم که وجود این سیستم به خصوص در ایران بسیار ضروری است.

مزایا و معایب آبیاری اتوماتیک

جستجو در سایت