آخرین مقالات

ثبت سفارش

R O Y A L N A H A L

زمان باقیمانده تا پایان فروش نهال

تماس با نهالستان:

جهت دریافت مشاوره و یا خرید نهال ، کافیست روی یکی از راه های ارتباطی زیر کلیک نمایید.


(نهالستان باز است)
(نهالستان تعطیل است)

۰۴۴۴۵۲۳۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
دفتر فروش و مشاوره

۰۹۱۴۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
خط ویژه فروش + واتساپ

۰۹۲۰۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس و مدیر فروش

۰۹۰۲۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۳۰۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۱۴۱۸۳۲۱۰۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۳۶۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
حسابداری، صدور فاکتور، هماهنگی ارسال

۰۹۰۲۰۴۳۱۵۰۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
پیگیری سفارش ارسالی

۰۹۱۴۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۱۴۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

Copyright Royalnahal © 2022

علت خشک شدن نهال انگور

علت خشک شدن نهال انگور

دلایل عدم رشد و خشک شدن انگور:

رشد نکردن درخت انگور به معنای عدم رشد و نمو مناسب انگور است، زمانی که نهال رشد نمی کند به این معنی است که نهال به خوبی ریشه دار نشده و یا ممکن است به دلیلی نیازهای رشد آن را برآورده نکرده باشد. البته عدم رشد تاک ها می تواند شامل خاک نامناسب، کمبود آب، نور کافی، سرما، آفات و بیماری ها و ... باشد که در ادامه مقاله به توضیح کامل دلایل آن می پردازیم.

علل مختلفی برای رشد نکردن درخت انگور وجود دارد، اما علل رشد نکردن درخت انگور ممکن است شامل موارد زیر باشد:

انتخاب مناسب برای خرید نهال انگور:

انتخاب نهال انگور با مناسب ترین ژن برای شرایط منطقه و خاک در رشد اقتصادی آنها تاثیرگذار خواهد بود، نهال هایی که توسط نهالستان های معروف و پرطرفدار تکثیر و نگهداری شده اند، انتخابی مناسب برای کشاورزی در باغ مدرن و حرفه ای می باشند.

خاک نامناسب:

خاکی که فقیر از مواد مغذی باشد می تواند در رشد مناسب نهال اختلال ایجاد کند. عدم تهویه مناسب در خاک، قدرت جذب ریشه ها را از بین می برد.

آلودگی به بیماری ها یا حشرات:

بیماری ها و حشرات مختلف می توانند رشد درختان انگور را به تاخیر بیندازند و در مواردی منجر به مرگ آنها شوند.

عدم تغذیه مناسب:

کمبود مواد مغذی مختلف بر رشد نهال تأثیر می گذارد، رفع کمبود و اجرای یک رژیم غذایی متعادل می تواند به رشد نهال بسیار کمک کند.

شرایط آب و هوایی نامناسب:

انگورها به نور، گرما، رطوبت و هوای کافی نیاز دارند که در صورت عدم رعایت این شرایط، رشد تاک ها متوقف می شود.

کیفیت خاک:

خاک باید دارای سطح pH (حدود 6-7)، زهکشی و غنی از مواد مغذی مورد نیاز درخت انگور باشد.

علت خشک شدن نهال انگور

زمان کاشت نامناسب:

نیمه دوم آذر و نیمه دوم اسفند زمان مناسبی برای خرید نهال انگور و کاشت در مزرعه است.

اگر مطمئن هستید که انگورهای خوب و شرایط مناسب باغ خود را خریداری خواهید کرد، دلیل رشد نکردن انگورهای شما به دلیل بیماری خاموشی است که زیر خاک یا تنه درخت پنهان شده است، بهتر است آنالیز خاک و برگ درخت انگور را انجام دهید و رفع مشکل کنید.

دلایل خشک شدن درخت انگور:

دلایل زیادی برای خشک شدن درخت انگور وجود دارد، می توان گفت که انگور ممکن است با محیط زیست سازگار نباشد و یا عدم مراقبت و مدیریت نامناسب توسط کشاورز باعث خشک شدن آن شود. اما دلیل خشک شدن درخت انگور معمولاً به دلیل بیماری و آفاتی است که آن را از بین می برند. بیماری ها و آفات هایی که باعث خشک شدن انگور می شوند عبارت است از:

پوسیدگی ریشه: این قارچ باعث بیماری ریشه و ایجاد خشک شدن درخت انگور می شود، این بیماری از طریق خاک به گیاه منتقل می شود و ریشه ها را از بین می برد و در نتیجه انگور قدرت جذب آب و مواد غذایی را نخواهند داشت.

عفونت باکتری Xylella fastidiosa: این بیماری باعث خشک شدن و از دست دادن آب در انگور می شود. باکتری Xylella fastidiosa توسط حشراتی مانند پشه، شته و سوسک به درخت انگور منتقل می شود و باعث انسداد رگ های آب در گیاه می شود و در نهایت منجر به خشک شدن درخت می شود و نام دیگر آن سوختگی باکتریایی می باشد.

عفونت باکتریایی Ralstonia solanacearum: این بیماری باعث ایجاد بیماری قهوه ای شدن در انگور می شود و منجر به خشک شدن تدریجی و مرگ انگور می شود. این باکتری از طریق آب، خاک و ابزار و مواد کاشت به انگور منتقل می شود.

عفونت قارچی Botrytis cinerea: این قارچ باعث بیماری پوسیدگی (کپک خاکستری) در انگور می شود و منجر به خشک شدن برگ ها و قسمت هایی از درخت می شود. این بیماری معمولا در سال هایی که هوا بسیار مرطوب است رخ می دهد.

عفونت قارچی Armillaria: این قارچ باعث بیماری پژمردگی در تاک ها می شود، به ویژه در مناطقی که خاک مرطوب و زهکشی خوبی دارد.

حشرات آفت زای انگور: حشرات آفت زای انگور مانند مورچه ها، شته ها و عنکبوت های قرمز نیز باعث ایجاد خشک شدن درخت انگور می شوند.برای مقابله با این بیماری ها و آفات، حفظ سلامت انگور مهم است، خرید انگور سالم و خوب تاثیر زیادی در تولید باغ شما، شناسایی گیاهان آسیب دیده و حذف آنها از باغ خواهد داشت. استفاده از مواد ضدعفونی کننده و مراقبت خوب از خاک و آب نیز برای جلوگیری از شیوع بیماری ها و آفات در انگور ضروری است.

مناسب ترین کود برای رشد سریع درخت انگور:

برای اینکه بهترین کود برای رشد سریع انگور را بشناسید باید بدانید که هم از کودهای طبیعی و هم از کود شیمیایی استفاده می شود.برای رشد درخت انگور کود دامی پوسیده بسیار موثر است. چون این نوع کود حاوی مواد غذایی مورد نیاز برای رشد و تغذیه درخت انگور است.

با استفاده از کمپوست (کود دامی پوسیده)می توان مواد مغذی موجود در خاک را بهبود بخشید و ظرفیت نگهداری آب و تغذیه انگورها را افزایش داد. اگر قصد استفاده از کود دامی پوسیده را دارید، این کود را در فاصله حدود 10 تا 15 سانتی متری تنه درخت در خاک بریزید و آن را در خاک شخم کنید.

سپس منطقه را آبیاری کنید تا مواد مغذی وارد خاک شود، هر سال به طور دوره ای از کود دامی پوسیده برای بهبود خاک و تشویق رشد انگور استفاده کنید.کودهای شیمیایی مختلفی برای رشد سریع انگور وجود دارد. یکی از بهترین کودهای شیمیایی برای رشد سریع انگور، کود NPK است. این نوع کود حاوی نیتروژن (N)، فسفر (P) و پتاسیم (K) است و هر سه برای رشد سالم و قوی گیاه ضروری هستند.

این کودها معمولاً به صورت گرانول یا پودر در بازار موجود می باشند و به راحتی قابل استفاده هستند و یا به صورت محلول در آب برای آبیاری به ریشه درخت تزریق می شوند. سایر مواد مغذی مانند کودهای سولفات آمونیوم، سولفات روی و سولفات منیزیم برای رشد سریع انگور ضروری هستند.

این نهاده ها باعث بهبود خاک در تاکستان و افزایش رشد ریشه و ساقه می شود. دستورالعمل های کود را به دقت دنبال کنید و مقدار مناسب را بکار ببرید تا بهترین نتیجه را از خاک و درخت انگور بگیرید.

علت خشک شدن نهال انگور

دلیل میوه ندادن درخت انگور:

یکی از مشکلات اساسی کشاورزان، علاوه بر عدم رشد نهال انگور، باید به عدم تولید انگور نیز اشاره کرد که برخی از دلایل عدم تولید انگور عبارتند از:

انگور می تواند تحت تأثیر بیماری هایی مانند پوسیدگی ناشی از قارچ ها، باکتری ها و ویروس ها و همچنین آفاتی مانند پشه، سوسک ها و شپش ها قرار گیرد. کمبود انگور ناشی از شیوع بیماری ها و حمله حشرات در محیط کشاورزی است.

انگور برای رشد خوب و پربار بودن نیاز به مراقبت ویژه دارد. استفاده نادرست از کودها یا آبیاری ناکافی باعث عدم باردهی درخت می شود.

اشتباهات مدیریتی مانند قطع شاخه های نادرست، استفاده نکردن از تکنیک های صحیح نگهداری و تغذیه درختان منجر به میوه ندادن درختان انگور می شود.

علت خشک شدن نهال انگور

جستجو در سایت