آخرین مقالات

ثبت سفارش

R O Y A L N A H A L

زمان باقیمانده تا پایان فروش نهال

تماس با نهالستان:

جهت دریافت مشاوره و یا خرید نهال ، کافیست روی یکی از راه های ارتباطی زیر کلیک نمایید.


(نهالستان باز است)
(نهالستان تعطیل است)

۰۴۴۴۵۲۳۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
دفتر فروش و مشاوره

۰۹۱۴۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
خط ویژه فروش + واتساپ

۰۹۲۰۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس و مدیر فروش

۰۹۰۲۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۳۰۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۱۴۱۸۳۲۱۰۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۳۶۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
حسابداری، صدور فاکتور، هماهنگی ارسال

۰۹۰۲۰۴۳۱۵۰۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
پیگیری سفارش ارسالی

۰۹۱۴۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۱۴۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

Copyright Royalnahal © 2022

دلایل عدم باردهی درخت گیلاس

دلایل عدم باردهی درخت گیلاس

دلایل عدم باردهی درخت گیلاس:

جوان بودن درخت می تواند یکی از دلایل عدم باردهی درخت گیلاس باشد. دوره باردهی معمول درخت گیلاس بسته به تنوع و شرایط 3-5 سال است.

یکی دیگر از دلایل عدم باردهی درخت گیلاس، افزایش سن درخت است. پس از 15 سال بهره وری درخت کاهش می یابد و میوه های کمتری روی شاخه ها نمایان می شود.

بسیاری از باغبانان گیلاس را به ترتیب خاصی می کارند و فراموش می کنند که بیشتر گونه های این درخت خودگرده افشان نیستند. اگر گونه ای قادر به تولید میوه بدون گرده افشان نباشد، حتی بهترین شرایط آن را مجبور به میوه دادن نمی کند.

درخت گیلاس تنها در صورت بارور بودن می تواند میوه دهد، بنابراین پیشنهاد می شود 2-3 گونه مختلف با زمان گلدهی یکسان در کنار یکدیگر کاشته شود. در این صورت آنها قادر به گرده افشانی یکدیگر خواهند بود.

دلایل میوه ندادن درخت گیلاس:

گیلاس از دیرباز تا به کنون به عنوان درختی پرمحصول شناخته شده است. باغداران گیلاس را به دلیل مقاومت کافی در برابر یخبندان، قابلیت زادآوری پس از هرس و انجماد، عملکرد خوب و بالا، طعم و وزن خوب میوه ها دوست دارند.

با این حال، گاهی اوقات درخت گیلاس ممکن است با مشکلاتی مواجه شود که باعث می شود میوه ندهد. دلایل میوه ندادن درخت گیلاس می تواند موارد زیر باشد:

• کاشت نامناسب گیلاس

• عدم گرده افشانی

• بیماری گیلاس

• شرایط اقلیمی بد

• بدون مواد مغذی

• ضخامت تاج گیلاس

• کاشت نامناسب گیلاس:

اغلب علت ناباروری درخت، کاشت نادرست درخت گیلاس است. هنگام کاشت، باغبان نباید گردن ریشه گیاه را در خاک فرو کند، این کار نه تنها رشد گیاه را به تاخیر می اندازد، بلکه باعث گرم شدن ریشه ها می شود.

هنگام کاشت نهال گیلاس باید دقت کرد که پس از ته نشین شدن خاک، گردن ریشه روی سطح خاک و 2-3 سانتی متر از سطح خاک بالاتر باشد.

اگر عدم باردهی درخت بخاطر کاشت نادرست باشد باید خاک را تا گردن ریشه حفر کرد و در این صورت ممکن است درخت در سال بعد یا در یک فصل میوه دهد و اگر این اتفاق نیفتد ممکن است دلیل دیگری داشته باشد.

دلایل عدم باردهی درخت گیلاس

• عدم گرده افشانی:

اکثر انواع گیلاس نیاز به گرده افشانی دارند برای این کار می توانید از آلبالو استفاده کنید.

اگر گیلاس شکوفه می دهد اما میوه نمی دهد و این کار برای چندین فصل تکرار شده است، یک یا دو گونه در باغ خود بکارید که قابلیت گرده افشانی دارند.برای گرده افشانی، لازم نیست درختان به هم نزدیک باشند، فقط آنها را در فاصله سه تا ده متری قرار دهید.

اگر فرصت کاشت درخت گیلاس با گرده افشان را ندارید، می توانید یک یا دو قلمه گرفته شده از گونه های دیگر را با زمان گلدهی یکسان به تاج گیلاس پیوند بزنید. پیوند باید در بهار انجام شود. در این صورت، درخت گیلاس شما پس از رشد شاخه ها از قلمه های پیوند شده در تاج، به طور کامل بارور می شود.

• بیماری گیلاس:

یکی دیگر از دلایلی که درخت گیلاس ممکن است میوه ندهد آفات و بیماری گیلاس است. با یک سری علائم که به وضوح با چشم قابل مشاهده است، می توانید متوجه شوید که درخت بیمار است. در صورت آلوده بودن گیلاس به آفات و بیماری، کمبود میوه مشاهده می شود.

کوکومایکوزیس بیماری است که منجر به عدم وجود میوه در درختان گیلاس می شود. ایجاد این بیماری منجر به ریزش بیش از حد برگ ها، اختلال در فتوسنتز و عدم میوه می شود. برای درمان این بیماری می توانید از داروهای حاوی مس به عنوان مثال مایع بوردو، سولفات آهن یا سولفات مس استفاده کنید.

بیماری دیگری که باعث میوه ندادن درخت گیلاس می شود سوختگی یکپارچه است.این بیماری نوعی بیماری قارچی است. قارچ می تواند در مراحل تشکیل میوه به تخمدان ها نفوذ کند و منجر به کاهش آنها شود.

برای مقابله با این بیماری باید در چند مرحله ابتدا تمام شاخه های مرده را قطع کرد و سپس گیاهان را با مواد حاوی مس یا قارچ کش ها درمان کرد.

• شرایط آب و هوایی نامساعد:

شرایط آب و هوایی نامساعد در طول شکوفه های گیلاس می تواند رشد لوله های گرده را مختل کرده و باغ را بدون محصول کند. در صورت افزایش رطوبت ، یا برعکس ، خشکسالی ، می توانید سعی کنید گیاهان را برای تشکیل تخمدان ها تحریک کنید. این را می توان با محلول اسید بوریک انجام داد. اما اگر رطوبت کافی نیست، لازم است زیر هر درخت گیلاس یک سطل آب بریزید.

• فاقد مواد مغذی بودن گیلاس:

در خاک ضعیف ، درختان گیلاس ممکن است گل تولید کنند اما میوه تولید نمی کنند ، یا رشد کمی و گل و میوه ایجاد نمی کنند. همچنین ممکن است میوه ها به دلیل رطوبت زیاد خاک تشکیل نشوند.

یکی دیگر از دلایل میوه ندادن درخت گیلاس افزایش اسیدیته آن است. در چنین خاکی، گیاهان ممکن است مواد مغذی را جذب نکنند. با اضافه کردن آرد دولومیت یا آهک می توانید اسیدیته خاک را کاهش دهید.اگر آب زیرزمینی زیاد باشد، ممکن است ریشه پوسیده شود و گیاه میوه نمی دهد.

• ضخامت تاج گیلاس:

ضخیم شدن تاج درخت گیلاس اغلب مشاهده نمی شود، اما گاهی اوقات ممکن است رخ دهد. برای جلوگیری از این اتفاق، لازم است هرس بهداشتی در اوایل بهار با حذف تمام شاخه های خشک، شکسته، بیمار و یخ زده و همچنین آنهایی که در عمق تاج رشد می کنند، انجام شود. هرس نه تنها تاج پوشش را روشن می کند، بلکه گیاه را تشویق می کند تا شاخه های جوان جدیدی ایجاد کند که گل ها و میوه ها روی آن ظاهر می شوند.

دلایل عدم باردهی درخت گیلاس

سخن پایانی:

ممکن است علت میوه ندادن درخت گیلاس با مواردی که ذکر کردیم متفاوت باشد، اما اگر مراقبت های اولیه انجام شود و تحریک گرده افشانی انجام شود، می توانید درختان مثمر با میوه های فراوان داشته باشید.

دلایل عدم باردهی درخت گیلاس

جستجو در سایت