آخرین مقالات

ثبت سفارش

R O Y A L N A H A L

زمان باقیمانده تا پایان فروش نهال

تماس با نهالستان:

جهت دریافت مشاوره و یا خرید نهال ، کافیست روی یکی از راه های ارتباطی زیر کلیک نمایید.


(نهالستان باز است)
(نهالستان تعطیل است)

۰۴۴۴۵۲۳۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
دفتر فروش و مشاوره

۰۹۱۴۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
خط ویژه فروش + واتساپ

۰۹۲۰۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس و مدیر فروش

۰۹۰۲۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۳۰۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۱۴۱۸۳۲۱۰۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۳۶۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
حسابداری، صدور فاکتور، هماهنگی ارسال

۰۹۰۲۰۴۳۱۵۰۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
پیگیری سفارش ارسالی

۰۹۱۴۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۱۴۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

Copyright Royalnahal © 2022

بهترین ارقام نهال انار

بهترین ارقام نهال انار

بهترین ارقام نهال انار:

میوه انار و رنگ قرمز آن همیشه یادآور فصل پاییز، رنگ ها و شور و شوق پاییزی می باشد. بهترین نهال انار، می تواند طعم لذت بخش کشاورزی پاییزی را برای باغبان به وجود آورد.

انار ایرانی خاصیت خاصی دارد و یکی از محبوب ترین و بسیار خوش طعم ترین میوه هاست. انار انواع مختلفی دارد که طعم آنها ترش، شیرین و ملس است. انارهای مختلفی در مناطق مختلف ایران می رویند و به نام محل تولیدشان شناخته می شوند. به عنوان مثال انارهایی مانند:

• انار ساوه

• انار شیراز

• انار دزفول

• انار محمودآباد

و ....... که به نام محل رشدشان نامگذاری شده اند. اما آنچه مسلم است تنوع گونه های انار به این تعداد محدود نمی شود بلکه بسیار بیشتر است. در این مطلب شما را با بهترین نهال های انار آشنا می کنیم. پس به خواندن این مقاله ادامه دهید.

کدام انار بهتر است:

شاید متوجه شده باشید که بیشتر انارها شباهت هایی به یکدیگر دارند، اما از نظر نژاد نیز تفاوت هایی وجود دارد.تفاوت هایی مانند:

• اندازه

• اندازه تاج انار

• رنگ

• شکل پوست انار

• دانه های انار

فشردگی آنها، ضخامت پوست و سختی هسته های انار از بارزترین تفاوت ها هستند.

موضوع این است که این ویژگی ها انواع مختلف نهال انار و ترجیحات برای انتخاب نهال را متمایز می کند. در هر صورت هنگام انتخاب نهال انار برای کاشت باید بهترین نهال انار را انتخاب کنید. زیرا تنوع آن می تواند بر بهره وری و سلامت درخت تاثیر بگذارد.

اولین نهال از بهترین سری نهال انار، انار واندرفول، اناری با تاج بزرگ:

یکی از بهترین نهال های انار، انار واندرفول می باشد که دارای سایبان بزرگ بوده و یکی از ارقام پر محصول است. این انار تقریباً با اندازه ای درشت، با پوست قرمز و ضخیم است. نهال های این نوع از سرعت رشد خوبی برخوردار هستند.میوه آن آبدار و خوشمزه و بازار خوبی دارد. این رقم از انواع پیوندی است و نهال های آن به خوبی رشد می کنند. هسته انارهای واندرفول خیلی سفت نیستند.

دومین نهال از بهترین سری نهال انار، انار ساوه:

انار ساوه از دیرباز بسیار معروف بوده است.میوه انار بزرگ و درشت، بومی ایران است و نهال های آن با آب و هوای ایران سازگار است و دمای 55 درجه سانتیگراد را نیز تحمل می کند. میوه انار گرد، پوست کلفت و آبدار است. درختان انار ساوه در شرایط مساعد پربار و باردهی خوبی دارند. با توجه به کیفیت بالای انار ساوه، در سال‌های اخیر بسیار برای صادرات کارآیی داشته است.

سومین نهال از بهترین سری نهال انار، انار دانه سیاه با پوست نازک:

این رقم یک رقم مرغوب با پوست نازک و تاج کوچکی است. دانه‌های این انار قرمز پر رنگ مایل به زرشکی بوده که به انار دون سیاه معروف شده است. نهال انار دانه سیاه از ارقام اقتصادی و با بازار خوب و تقاضای زیاد است. این رقم در فصل بهار به سرما مقاوم است و دارای دوره گلدهی دیررس و مناسب برای مناطق معتدل تا سردسیر می باشد. این نوع (نهال انار) نه تنها مثمر و سرشار از منابع است، بومی ایران بوده و به خشکی مقاوم بوده و طعم شیرینی دارد.

چهارمین نهال از سری بهترین نهال انار، انار آمریکایی، سازگار با مناطق مختلف:

نهال انار آمریکایی کیفیت بسیار بالایی دارد و برای کاشت در اکثر نقاط کشور مناسب است.البته در مناطق سردسیر کوهستانی ممکن است ریشه ها یخ بزنند که این تنوع را انتخاب مناسبی نمی کند. بهره وری خوب و کارایی اقتصادی و تجاری دارد. مقاوم به خشکی و حشرات بوده و دارای دانه های قرمز رنگ است. میوه آن قرمز رنگ و پوست کلفتی دارد. بهترین زمان برای کاشت آن پاییز تا اوایل بهار است.

پنجمین نهال از سری بهترین نهال های انار، انار سفید، انار خاص و کمیاب:

این نهال انار بهترین و سازگارترین نهال انار برای مناطق معتدل است. دانه های انار سفید، سفت و آبدار هستند. طعم ترش و ملس آن در بین دوستداران طعم ملس و ترش انار بسیار محبوب است. این انار را به دلیل رنگ صدفی زرد روشن، انار سفید می نامند. این درخت انار خوب عمل می کند و میوه خوبی هم می دهد. بازار خوبی برای این تنوع وجود دارد.

نحوه کاشت بهترین نهال انار:

بهترین نهال انار، در پاییز تا بهار کاشته می شود. از آنجایی که نهال ها در فصل سرد خواب هستند، در حین جابجایی به ریشه آنها آسیبی نمی رسد. میوه انار در تابستان به گرما و در زمستان به سرما نیاز دارد.بنابراین ظرفیت سرمای مورد نیاز 200 تا 400 سرما است.

بهترین نهال انار، برای رشد مناسب نیاز به خاک رسی شنی دارد و در برابر کمبود آب مقاوم است. انواع دیررس و زودرس انار وجود دارد و اگرچه درختان انار به خشکی مقاوم هستند، گرمای شدید و خشکی می تواند به درخت آسیب برساند و میوه آن را کوچک کند.

برای انتخاب بهترین درخت انار باید نکات زیر را رعایت کند:

باروری و عملکرد نهال:

آب و هوا و شرایط اقلیمی: برخی از گونه ها برای مناطق معتدل و برخی برای مناطق سردسیر مناسب هستند.

گرده افشانی: درختان انار خود گرده افشان نیستند و نیاز به گرده افشان دارند که با هر نوع آن سازگار باشد.

قدرت رشد نهال انار: نهال های انار رشد قوی دارند و برخی بلندتر و برگ های بیشتری دارند.

شروع باردهی: برخی از گونه ها زود میوه می دهند و برخی دیرتر. مثلاً انار ساوه از سال چهارم به ثمرمی نشیند.

مقاومت در برابر آفات و کم آبی: نهال های انار و درختان میوه نسبت به آفات و بیماری ها متفاوت هستند و این باید قبل از انتخاب بهترین درخت انار مورد توجه قرار گیرد.

گلدهی دیررس یا زودرس: سرمای بهاری در برخی مناطق ممکن است به گل و میوه انار آسیب برساند.

وزن و اندازه میوه: برخی از محصولات دارای میوه های بزرگتر و برخی دیگر کوچکتر هستند.

بازار بهترین انار: برخی از انارها مشتریان بیشتر و بازار بهتری دارند. برخی صادرات بهتری دارند.

شرایط کاشت بهترین درختان انار:

برای پرورش بهترین نهال انار باید عواملی را در نظر گرفت. عبارتند از:

نوع خاک: شوری خاک و درصد املاح آن باید با نیازهای گیاه مطابقت داشته باشد تا بهره وری و عملکرد درخت انار افزایش یابد. هنگام کاشت، خاک کنده شده از گودال را می توان با کود دامی مخلوط کرد و کاشت. برای پرورش بهترین نهال انار باید خاک زهکشی مناسبی داشته باشد و در شرایط خوبی قرار گیرد.

عمق گودال: گودال باید تا عمق مناسب حفر شود. عمق گودال به اندازه، سن و وضعیت ریشه نهال بستگی دارد. می توانید چاله ای به عمق 60 سانتی متر حفر کنید و آن را با مخلوط خاک و کود تا عمق 20 یا 30 سانتی متری پر کنید و نهال ها را در آن قرار دهید.

آبیاری: آبیاری نهال انار شامل شرایط آب و هوایی و فصلی است. البته پس از کاشت باید به طور مرتب آبیاری شود و بهتر است در دوره رشد از آبیاری قطره ای استفاده شود.هنگام کاشت، هر روز آبیاری کنید تا زمانی که مطمئن شوید نهال ها با شرایط جدید سازگار هستند. سپس آبیاری را به یک بار در هفته کاهش دهید.

4 نکته سریع در مورد رشد نهال درخت انار:

فراموش نکنید که ریشه نهال ها را هنگام کاشت ضد عفونی کنید.

کود دهی در زمان مناسب باعث تقویت نهال و میوه می شود. کود سولفات آمونیوم بهترین کود برای درختان انار است.

فاصله مناسب نهال را در نظر بگیرید، زیرا درخت انار برای تولید میوه با کیفیت خوب به نور کافی نیاز دارد.

یکی از مشکلاتی که مانع دستیابی به بهترین انار می شود، ترک خوردگی است که می تواند به دلایل مختلفی از جمله کمبود نمک و شوری خاک، آبیاری نامناسب و خشکی ایجاد شود.

بهترین ارقام نهال انار

جستجو در سایت