آخرین مقالات

ثبت سفارش

R O Y A L N A H A L

زمان باقیمانده تا پایان فروش نهال

تماس با نهالستان:

جهت دریافت مشاوره و یا خرید نهال ، کافیست روی یکی از راه های ارتباطی زیر کلیک نمایید.


(نهالستان باز است)
(نهالستان تعطیل است)

۰۴۴۴۵۲۳۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
دفتر فروش و مشاوره

۰۹۱۴۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
خط ویژه فروش + واتساپ

۰۹۲۰۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس و مدیر فروش

۰۹۰۲۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۳۰۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۱۴۱۸۳۲۱۰۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۳۶۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
حسابداری، صدور فاکتور، هماهنگی ارسال

۰۹۰۲۰۴۳۱۵۰۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
پیگیری سفارش ارسالی

۰۹۱۴۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۱۴۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

Copyright Royalnahal © 2022

اقدامات باغداری در ۱۲ ماه سال

اقدامات باغداری در ۱۲ ماه سال

اقدامات باغداری در فروردین ماه:

در ماه فروردین درختان هرس می شوند تا درختان شکل دهند و بارور شوند. ایجاد اصلاحات در باغ های داخلی (کود دهی، بیل زدن، کنترل علف های هرز، آبیاری و ...) بانک باغ های دیم برای ذخیره رطوبت و تامین آب در مناطق خشک است. که به منظور جمع آوری آب از برف و باران، کاهش سرعت آب و افزایش نفوذ آن به داخل زمین ساخته شده است. علاوه بر این، از درختان تازه کاشته شده نیز مراقبت می کنیم.

اقدامات باغداری در اردیبهشت ماه:

آبیاری، وجین، کاشت نهال، هرس برای هدایت رشد عمودی نهال و جلوگیری از آسیب فیزیکی به نهال های تازه کاشته شده و هرس مستمر برای شکل دادن به درختان از بهترین اقدامات باغداران حرفه ای برای مدیریت باغ در اردیبهشت ماه است.

اقدامات باغداری در خرداد ماه:

در خرداد ماه نمونه هایی از برگ، خاک و آب تهیه می شود که برای تعیین میزان عناصر موجود و پیوند به آزمایشگاه ارسال می شود.

اقدامات باغداری در تیر ماه:

تیرماه بهترین زمان برای درختان سمپاشی و کنترل آفات و بیماری ها است، زیرا در این زمان درختان نیاز به مبارزه با آفات دارند. مبارزه با علف های هرز نیز در این زمان انجام می شود، زیرا در فصل تابستان که جذب آب برای گیاهان حیاتی است، علف های هرز نباید آب مورد نیاز گیاهان را مصرف کنند. علاوه بر روش کنترل مکانیکی پیوسته، علف های هرز سمپاشی با استفاده از علف کش ها با احتیاط های لازم به ویژه در مورد درختانی که در مجاورت نهرها و لبه ها قرار دارند مفید خواهد بود. همچنین مالچ پاشی می شود زیرا به مرطوب نگه داشتن خاک در روزهای گرم کمک می کند، حتی اگر نور خورشید سطح مالچ را گرم کند، خاک زیر محافظت می شود و خنک و مرطوب می ماند.

اقدامات باغداری در مرداد ماه:

در مرداد ماه برداشت باغات، فرآورده های درخت و عملیات بسته بندی محصولات انجام می شود، تجاری سازی برای فروش محصولات تهیه نمونه برگ، آب و خاک است که ارسال می شود. به آزمایشگاه . ضمناً درختان را می شویند تا دوده و گرد و غبار از بین برود، فشار آب باید به حدی باشد که باعث ریزش برگ ها و شکستن شاخه ها نشود. در بسیاری از مناطق ایران آخرین ذکر شده در مورد شستشوی درختان استفاده نمی شود و باغداران آن را انجام نمی دهند.

اقدامات باغداری در شهریور ماه:

در شهریور ماه اجرای عملیات آماده سازی زمین برای کشت پاییزه، ادامه عملیات کنترل و نظارت برداشت، بسته بندی و بازاریابی نیز صورت می گیرد. ادامه عملیات هرس: هرس تابستانی مکمل هرس زمستانی است، اما نباید به شدت هرس زمستانی باشد. هرس تابستانی شامل حذف شاخه های خشک، حذف تنه و پاهای مرده (حذف شاخه)، حذف شاخه های مزاحم و گل های خشک شده است. که در باغبانی حرفه ای بسیار مورد تاکید است.

اقدامات باغداری در مهر ماه:

برخی از بهترین فعالیت های مناسب برای ماه مهر را می توان در این عناوین خلاصه کرد: عملیات برداشت - بسته بندی و بازاریابی - حذف درختان کهنسال و خشک - حذف شاخه های خشکیده - انجام پیوند شکم - همچنین بازدید از ابزار و تجهیزات مزرعه. و تعمیر کنید یا تجهیزات لازم را بخرید و برای سموم مورد نیاز سال آینده به فروشگاه مراجعه کنید.

اقدامات باغداری در آبان ماه:

عملیات آماده سازی زمین مساعد برای کشت پاییزه در آبان ماه انجام می شود: طرح کاشت - حفر چاله - تهیه کود حیوانی - شروع کشت پاییزه - ادامه بهسازی باغات - حذف درختان کهنسال و شاخه های خشک و خشک از جمله موارد زیر است. بهترین اقداماتی را که می توانید برای ماه آبان انجام دهید در نظر بگیرید.

اقدامات باغداری در آذر ماه:

در آذرماه انجام دهید: ادامه تهیه الگوی کاشت، انتخاب نوع و محل نهال و ادامه عملیات آماده سازی زمین برای کاشت در صورت مساعد بودن هوا بهتر است در آذرماه انجام شود. کاشت پاییزه، آبیاری بعد از کاشت و همچنین در مرحله دوم، برگ های ریخته شده و بقایای گیاهی سالم را جمع آوری کرده و در گوشه ای از باغ دفن کنید تا کمپوست شود و بقایای گیاهی پوسیده و بیمار را در جای دیگر بسوزانید و از بین ببرید. ..

اقدامات باغداری در دی ماه:

در ماه دی، حصاری در اطراف نهال های جوان ایجاد می شود تا از آسیب جوندگان محافظت شود.

اقدامات باغداری در بهمن ماه:

در بهمن ماه هرس خشک و آماده سازی باغ برای کود دامی در اولویت است. علاوه بر این، قبل از اینکه خاک در اثر بارندگی و سرما در زمستان آلوده و یخ زده شود، خاک را در باغ دوباره بکارید و با مخلوط کردن کود دامی که به خوبی پوسیده شده است، کاشت را برای فصل بهار آماده کنید.

اقدامات باغداری در اسفند ماه:

در اسفند ماه در صورت مساعد بودن آب و هوا، شروع کشت بهاره، توسعه باغات آبی، از بین بردن شاخه های خشک و آلوده و همچنین هرس صورت می گیرد. کاشت بهاره را می توان در نیمه دوم اسفند ماه انجام داد و در عین حال کاشت های قبلی را نیز می توان بررسی و در صورت خشک بودن انجام داد.

اقدامات باغداری در ۱۲ ماه سال

جستجو در سایت