آخرین مقالات

ثبت سفارش

R O Y A L N A H A L

زمان باقیمانده تا پایان فروش نهال

تماس با نهالستان:

جهت دریافت مشاوره و یا خرید نهال ، کافیست روی یکی از راه های ارتباطی زیر کلیک نمایید.


(نهالستان باز است)
(نهالستان تعطیل است)

۰۴۴۴۵۲۳۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
دفتر فروش و مشاوره

۰۹۱۴۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
خط ویژه فروش + واتساپ

۰۹۲۰۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس و مدیر فروش

۰۹۰۲۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۳۰۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۱۴۱۸۳۲۱۰۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۳۶۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
حسابداری، صدور فاکتور، هماهنگی ارسال

۰۹۰۲۰۴۳۱۵۰۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
پیگیری سفارش ارسالی

۰۹۱۴۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۱۴۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

Copyright Royalnahal © 2022

آموزش کاشت نهال گردو پیوندی

آموزش کاشت نهال گردو پیوندی

آموزش کاشت نهال گردو پیوندی:

باغبانان باید قبل از انجام کاشت نهال گردو آموزش کاشت نهال گردو پیوندی را ببینند و از متخصصین کمک بگیرند. مراحل انجام کاشت نهال گردو پیوندی عبارتند از:

1.انتخاب نهال: نهال های سالم و پیوندی را ترجیحاً از مراکز معتبر تهیه کنید.

2. آماده سازی زمین: آماده سازی زمین در بهار یا پاییز انجام شود، زمین باید دارای عمق کافی (حداقل 60 سانتی متر) و خاک حاصلخیز باشد.

3. حفر گودال: گودالی به عمق 70 سانتی متر و عرض 70 سانتی متر حفر کنید فاصله بین نهال ها باید حدود 6 متر باشد.

4. اصلاح خاک: اصلاح خاک اغلب مورد نیاز است و با افزودن کود حیوانی و کود شیمیایی قابل انجام است.

5. کاشت نهال: نهال ها را به آرامی در سوراخ قرار دهید، ریشه ها را با دقت بپوشانید و خاک را فشرده کنید.

6. آبیاری: پس از کاشت نهال، برای محافظت از نهال های تازه کاشته شده، زمین را کاملا آبیاری کنید.

7. مراقبت و نگهداری: برای جلوگیری از رشد بیش از حد علف های هرز و تامین منابع آبی کافی برای رشد و نمو گیاهان به مراقبت و نگهداری منظم از نهال ها توجه کنید.

8. پیوند گردوی پیوندی: زمانی که نهال ها تا حد معینی رشد کردند، می توان پیوند را آغاز کرد.برای این کار نهال اصلی را از قسمت بالایی جدا کنید سپس نهال پیوندی را در همان حالت قرار داده و با بانداژ تقویت کنید.

با رعایت این مراحل و مراقبت مناسب، نهال گردو پیوندی را با موفقیت پرورش دهید و از محصولات آنها در آینده لذت ببرید.

گردوی پیوندی بهتر است یا گردوی بذری؟

گردو بذری و گردو پیوندی هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند، اما خرید نهال گردو ژنوتیپ و نهال گردو پیوندی اولویت اول کشاورزان است. بهتر بودن گردو بذری یا گردوی پیوندی بستگی به بودجه کشاورزان دارد، اما کارشناسان نهالستان معتقدند که حتی اگر مقدار کمی نهال پیوندی و نهال ژنتیکی خریداری کردید، عملکرد نهال پیوندی بیشتر از نهال گردوی سنتی و بذری خواهد بود.

اگر می خواهید درخت گردو را از بذر پرورش دهید باید مدت زیادی صبر کنید تا درخت رشد کند و به ثمر برسد اما با خرید نهال گردو پیوندی در مدت زمان کوتاهی از میوه آن استفاده خواهید کرد. در گردوهای بذری با افزایش طول عمر درخت، ریشه ها سفت تر و پیچیده تر می شوند و بیشتر در معرض آفات و بیماری ها هستند.

گردوهای درختان بذری فقط می تواند خواصی مشابه درخت مادر داشته باشد.از طرفی نهال گردوی پیوندی درختانی هستند که از درختان کهنسال و ریشه های اصیل درختان بهره می برند، بنابراین در کمترین زمان به بار می نشینند و کمتر در معرض آفات و بیماری ها هستند.

گردو بذری بهتر است یا گردوی پیوندی؟ این بستگی به شرایط و نیازهای خاص شما دارد. اگر عجله ندارید و می خواهید درختی را از بذر (نطفه) پرورش دهید، از گردو بذری استفاده کنید، اگر می خواهید از میوه های گردو سریع تر استفاده کنید و به دنبال ویژگی های مشابه درخت مادر هستید، نهال گردو را پیوند بزنید. البته نباید از باروری و کیفیت آن غافل شد.

معایب گردوی بذری:

• بوته های رشد یافته از بذر گردو ممکن است مقاومت کمتری در برابر بیماری ها و آفات داشته باشند.

• هنگام استفاده از بذر گردو باید منتظر رشد گیاه باشید و میوه دهی درخت ممکن است 7-10 سال طول بکشد.

مزایای گردوی بذری:

• ارزان تر و راحت تر در دسترس است.

آموزش کاشت نهال گردو پیوندی

معایب گردوی پیوندی:

• این یک روش مناسب برای به دست آوردن گونه ها و واریته های خاصی است که از طریق گرده افشانی میوه نمی دهند.

• درختان گردو پیوندی معمولاً با گذشت زمان نسبت به آفات و بیماری ها مقاوم تر می شوند.

• با استفاده از گردوهای پیوندی می توان درختان گردو را به عنوان بستر مناسبی برای کاشت و رشد فصلی نگهداری کرد و میوه بهینه را برای سال های آینده تولید کرد.

مزایای گردوی پیوندی:

• در طی چند سال اول پس از پیوند، آنها روی شاخه ها منشعب می شوند و ممکن است از نظر عملکرد میوه کمتری بدهند.

• به طور کلی، اگر می خواهید درخت گردو بکارید و مدت زمان بیشتری برای رشد درختان بذری دارید، گردو بذری مناسب است. اما اگر برای افزایش فروش و کسب درآمد بالا می خواهید یک باغ گردو تجاری و حرفه ای ایجاد کنید و به مبارزه با آفات و بیماری ها علاقه دارید، گردو پیوندی بهترین گزینه خواهد بود.

ساخت باغ گردو مدرن:

باغات گردو یک تجارت سودآور و حرفه ای است و چندین عامل مهم در موفقیت آن وجود دارد. در زیر به چند عامل موثر در راه اندازی باغ گردو مدرن می پردازیم:

انتخاب مکان مناسب:

باغ گردو برای به دست آوردن حداکثر بهره وری نیاز به مکان مناسبی دارد که شرایط خاصی را برای رشد درختان گردو فراهم کند.انتخاب مکانی با خاک خوب، آب و هوای مناسب و نور کافی خورشید بسیار مهم است.

انتخاب و خرید نهال گردو اصل با کیفیت بالا:

برای ساخت یک باغ گردو حرفه ای و سودآور باید از انتخاب ارقام درخت گردو مناسب و پرمحصول اطمینان حاصل کرد.گونه های درختی و ژنوتیپ های پیوندی توانایی تحمل شرایط آب و هوایی و بیماری های مختلف را دارند و بهترین انتخاب برای ساخت و ساز باغ گردو مدرن می باشند.

مدیریت منابع آب:

درختان گردو برای رشد و دستیابی به عملکرد بالا نیاز به رطوبت کافی دارند، مدیریت بهینه منابع آب و استفاده از روش های آبیاری قطره ای مقرون به صرفه می تواند به بهبود کمی و کیفی محصول و در نهایت افزایش سودآوری باغ گردو کمک کند.

مدیریت آفات و بیماری ها:

برای ایجاد یک باغ گردو حرفه ای و سودآور باید از آفات و بیماری های کشاورزی که به درختان گردو آسیب می زند پیشگیری و کنترل کرد، از روش های شیمیایی و ارگانیک استفاده کرد و از درمان آفات و بیماری ها و نحوه تشخیص آن اطلاعات کسب کرد.

فروش محصول:

اگرچه باغات گردو سودآور است، اما برای کسب سود بیشتر، بازاریابی مناسبی لازم است، تنها با شناخت بازار، تبلیغات و فروش می توان محصولات باغات گردو را با قیمت مناسب به فروش رساند و کشاورزان درآمد زیادی کسب کنند.با توجه به مطالب فوق می توان باغ گردو را به صورت حرفه ای و سودآور ساخت، در هر صورت نیاز به دانش و تجربه کافی در زمینه کشاورزی و اقتصاد کشاورزی است که به افزایش سودآوری این باغ گردو کمک می کند.

آموزش کاشت نهال گردو پیوندی

درخت گردو چند سال عمر می کند؟

درختان گردو درختان بسیار با عمری هستند که حداقل 80 سال عمر می کنند.در کشور ما درختان کهنسالی وجود دارند که چندین قرن از عمرشان می گذرد و به آنها میراث فرهنگی می گویند.اما در پاسخ به این سوال که "چند سال می تواند یک درخت گردو زنده باشد؟ باید گفت که این درخت دارای عمر طولانی، بهره وری بالا و برای سرمایه گذاری در کشاورزی است.

طول عمر درخت گردو به عوامل مختلفی بستگی دارد که مهمترین آنها نوع و ژنتیک درخت گردو است، آیا ژنتیک درخت گردو قوی است؟درختان دارای ژنتیک خوب می توانند بیشتر از صد سال عمر کنند و ژنتیک تاثیر زیادی در زندگی آنها خواهد داشت.

طول عمر درخت گردو به دما، رطوبت، نور خورشید و بارندگی بستگی دارد.شرایط آب و هوایی و سازگاری درخت گردو با اکوسیستم منطقه از عوامل مهمی است که می تواند تاثیر زیادی بر رشد و طول عمر درخت داشته باشد.البته مدیریت خاک را فراموش نکنید، درختان گردو به خاکی نیاز دارند که حاوی مواد مغذی و عناصر ضروری مانند نیتروژن، فسفر، پتاسیم و غیره باشد.

سخن پایانی:

در این مقاله سعی داریم تمام جنبه ها و تکنیک های مهم آموزش کاشت نهال گردو را در اختیار شما قرار دهیم و تفاوت آن با نهال را توضیح دهیم البته این اطلاعات برای کشاورز کافی نیست و او باید از تجربه و دانش یک کارشناس متخصص و ماهر بهره مند شود. نهالستان معتبری مانند رویال نهال مشاوره رایگان ارائه می دهد تا کشاورزان در مورد خرید نهال گردو، قیمت نهال گردو و ... سوالات خود را مطرح کرده و پاسخ های مناسب را بشنوند.

نهال گردو را با بهترین قیمت فروش از رویال نهال تهیه کنید برای خرید نهال گردو با کارشناسان نهالستان در تماس باشید

آموزش کاشت نهال گردو پیوندی

جستجو در سایت