آخرین مقالات

ثبت سفارش

R O Y A L N A H A L

مانده تا پایان فروش نهال

تماس با نهالستان:

جهت دریافت مشاوره و یا خرید نهال ، کافیست روی یکی از راه های ارتباطی زیر کلیک نمایید.


(نهالستان باز است)
(نهالستان تعطیل است)

۰۴۴۴۵۲۳۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
دفتر فروش و مشاوره

۰۹۱۴۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
خط ویژه فروش + واتساپ

۰۹۲۰۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس و مدیر فروش

۰۹۰۲۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۳۰۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۱۴۱۸۳۲۱۰۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۳۶۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
حسابداری، صدور فاکتور، هماهنگی ارسال

۰۹۰۲۰۴۳۱۵۰۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
پیگیری سفارش ارسالی

۰۹۱۴۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۱۴۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

Copyright Royalnahal © 2022

نکات مهم برداشت و نگهداری انگور

نکات مهم برداشت و نگهداری انگور

درخت انگور یکی از درختان بالارونده و گلدار محسوب می شود و امروزه تنوع گونه های آن افزایش یافته است و معمولاً در سراسر جهان کشت می شود و علاوه بر مصرف تازه، محصولات زیادی از آن تولید می شود.امروزه که تنوع این محصول نسبت به گذشته بیشتر شده و تمایل خریداران به خرید انواع مختلف آن نیز رو به افزایش است. کشت انگور کار سخت و پیچیده ای نیست، اما بعد از کاشت برای رسیدن به مرحله تولید میوه نیاز به مراقبت دارد و برداشت و نگهداری انگور اهمیت بیشتری دارد.

نهال انگور بعد از کاشت وارد مرحله مراقبت می شود و معمولا از سال دوم یا سوم کشت شروع به میوه دادن می کند و پس از برداشت انگور در صورتی که رقم مورد نظر دارای خصوصیات نگهداری باشد باغداران از انگور مراقبت می کنند در غیر این صورت باید زودتر آن را برای فروش به بازار وارد کنند.

قبل از خرید رقم مورد نظر باید خواص انبارداری و نگهداری انگور بررسی شود، زیرا برخی از انواع آن خاصیت نگهداری ندارند، یعنی خاصیت و طعم خود را از دست می دهند و برخی از انواع را می توان چندین ماه در انبارها نگهداری کرد بدون اینکه خاصیت آن از دست برود و طعم آن کاهش یابد.

برداشت انگور حساسیت های زیادی دارد، زیرا در زمان رسیدن دانه ها به دلیل پوست نازک و غلاف شیرین احتمال ترک خوردن و جدا شدن آن ها زیاد است، باید در زمان برداشت انگور بسیار مراقب باشید و از برداشت آن در زمان مناسب مطمئن شوید.

اقدامات لازم در زمان برداشت و نگهداری انگور:

در زمان کاشت انگور باید به شرایط اقلیمی و نوع خاک توجه ویژه داشت، زیرا عملکرد و بازدهی محصول تا حد زیادی به عوامل دیگری بستگی دارد که باید تامین شود، توجه به نیازهای اکولوژی در اولویت می باشد و توجه به نیازها باید با انتخاب ارقام مختلف مورد توجه قرار گیرد زیرا برخی از ارقام نیازهای متفاوتی دارند که باغداران برای تولید بهینه محصول باید به آن توجه کنند.

گلدهی درخت مو در بهار شروع می شود و این گل ها پس از مدتی به میوه انگور تبدیل می شوند، دانه ها نیز در روند رشد تکامل پیدا کرده و آماده مصرف هستن. برداشت انگور متناسب با ارقام می باشد، برخی ارقام دیرس و یا زودرس هستند و باید با توجه به نژاد رقم آن برداشت شوند.

توجه داشته باشید که کیفیت برداشت و نگهداری انگور به مراقبت مورد نیاز در زمان کاشت بستگی دارد و پس از پیوند، درخت مو نیز برای رشد بهینه نیاز به تغذیه دارد. باغداران نیز باید در دوره های آبیاری به آن کود دهند که این امر باعث افزایش بار و افزایش کمیت و کیفیت میوه ها می شود.نیاز به آبیاری نیز یکی از نیازهای اساسی انگور است، زمانی که انگور با آبیاری مناسب و منظم آبیاری می شود، در برابر آفات و شکنندگی دانه ها مقاوم است که موجب می شود در زمان برداشت و نگهداری انگور، دانه ها از خوشه به راحتی جدا نشوند. در دوره برداشت و نگهداری انگور باید توجه داشت که آبیاری منظم به مقاومت بذرها کمک می کند. هرس و حذف به موقع شاخه های خشک و کاذب، روند برداشت انگور را آسان تر و در افزایش عملکرد موثرتر می کند.

برای دیدن انواع نهال انگور به صفحه خرید نهال انگور مراجعه نمایید


نکات مهم در نگهداری انگور:

همانطور که گفته شد نگهداری انگور به ارقام مختلف بستگی دارد زیرا برخی از آنها ظرفیت نگهداری ضعیفی دارند اما برخی را می توان برای چندین ماه نگهداری کرد. البته لازم به ذکر است که در گذشته باغداران انگور را ذخیره می کردند و معمولاً حتی در زمستان نیز انگور بر سر سفره های خود داشتند.

در گذشته برای نگهداری انگور از ظروف سفالی دو لایه استفاده می کردند و معمولاً انگور تا عید نوروز دست نخورده و بدون تغییر باقی می ماند.این روش بیشتر در شمال کشور رواج دارد و حتی برخی باغداران از این روش استفاده می کنند تا در فصل بهار انگور تازه را وارد بازار کنند و درآمد خوبی کسب کنند.

باغداران پس از برداشت انگور از باغات، مایحتاج بازار را تامین و مابقی را به انبار انتقال می دهند و از فصل انگور معمولاً در زمستان و بهار بدون از دست دادن چیزی وارد بازار می شوند.

انواع ارقام روش های نگهداری متفاوتی دارند، یعنی شرایط نگهداری انگور برای انواع مختلف متفاوت است و باید به این تفاوت توجه ویژه داشت، زیرا از دست دادن کیفیت و طعم انگور باعث از دست دادن بازار فروش آن می شود و دیگر قابل استفاده نیست.

برخی از انبارها در مجاورت باغات انگور قرار گرفته اند تا انگور در حین حمل و نقل آسیبی نبیند.در بین ارقام مختلف انگور، انگور عسگری قدرت انبارداری ندارد و باید آن را به صورت تازه مصرف نمود یا نسبت به کشمش کردن آن اقدام کرد.

به عنوان نکته پایانی باید به این نکته اشاره کرد که در زندگی امروزی نمی توان نقش سردخانه را نادیده گرفت زیرا امروزه بیشتر ارقام در سردخانه نگهداری می شود، اما میوه های آبدار مانند انگور نسبت به سایر میوه ها بیشتر مستعد فاسد شدن هستند.بخش زیادی از میوه انگور را آب تشکیل می دهد، بنابراین انگور را باید در شرایط دما و رطوبت مناسب قرار داد تا انگور به قارچ آلوده نشود.

نکات مهم برداشت و نگهداری انگور

جستجو در سایت

♥ از کاشت تا برداشت نهال با نهالستان رویال نهال ♥

بنر میوه 1 بنر میوه 2