پشتیبانی نهالستان ۰۹۱۴۱۸۱۱۵۲۰
جهت دریافت مشاوره و یا خرید نهال ، کافیست روی یکی از راه های ارتباطی زیر کلیک نمایید.
Copyright Royalnahal © 2022
میوه ی زردآلو علاوه بر طعم خوب، ویتامین های A و C، فیبر و پتاسیم را برای بدن تامین می کند. کاشت درخت زردآلو، علاوه بر مفید بودن، زیبایی خاص خود را نیز دارد. هر تابستان که دانه های زیبای آن ها شکل می گیرد، جلوه ای تازه به باغ می دهند، از نظر ظاهری، این درخت دارای سایبان ضخیم و وسیعی است. به طور کلی این گیاه بین 40 تا 150 سال عمر می کند. زردآلو به سرما مقاوم است و تا 30 درجه سانتیگراد را تحمل می کند.
کاشت نهال زردآلو به دو روش انجام شود. می توانید هسته آن را تهیه کنید یا به صورت نهال خریداری کنید. اگر می خواهید این کار را با هسته انجام دهید، به اندازه هسته ها توجه کنید. ابعاد زمین خود را اندازه گیری کنید. اگر زمین شما کوچک است یا فقط قصد کاشت در باغچه را دارید، بهتر است ابتدا زردآلوهای کوچک را انتخاب کنید.
نحوه پرورش درخت زردآلو نیز بسیار آسان است. بذرها را در ظرفی آب قرار دهید و پارچه ای روی آن ها قرار دهید تا جوانه بزنند. یا می توانید آنها را در گودال اصلی از ابتدا قرار دهید.
بهترین انتخاب برای کاشت زردآلو;. انتخاب قلمه یا نهال است. به خصوص کاشت نهال زردآلو دو ساله چون رشد گیاه تضمین شده است. برای کاشت نهال زردآلو باید در ارتفاع گلدان نهال گودال ایجاد کنید. سعی کنید گودال را باز کنید تا فضای کافی برای اضافه کردن کمپوست و خاک داشته باشید. نهال ها را به آرامی جدا کنید تا به ریشه ها آسیب نرسانید. هنگام پیوند نهال، خاک نباید کاملاً خیس باشد، فقط باید مرطوب باشد.
درخت زردآلو، در دشت ها و ارتفاعات می روید و میوه می دهد. به هوای خنک برای 700-400 ساعت در انواع دشت ها و 800-1200 ساعت خنک در مناطق مرتفع (در دمای 7 درجه سانتیگراد یا کمتر) نیاز دارد. میوه در دمای دشت بین 35 تا 42 درجه سانتیگراد و در ارتفاعات در دمای 25 تا 35 درجه تشکیل می شود.
• برای کاشت نهال زردآلو باید 6 تا 7 متر فاصله بین آنها مشخص شود.
• مکانی را انتخاب کنید که نور کامل خورشید را برای رشد گیاه فراهم کند.
• همچنین اندازه گیری pH خاک قبل از کاشت ایده خوبی است.
• آزمایش سختی آب نیز ممکن است در برخی موارد ضروری باشد.
• از خاک و کمپوست سالم استفاده کنید.
• هنگام کار استفاده از دستکش مناسب را فراموش نکنید.
برای شروع کاشت زردآلو در اوایل بهار زمانی که خاک قابل استفاده است و درخت هنوز خواب است. به علاوه در فصل بهار و قبل از شروع تابستان و موج گرما، زمان مناسبی برای کاشت درخت زردآلو خواهد بود.
درخت زردآلو، در طول رشد خود ممکن است آفات و بیماری هایی داشته باشد. عواملی مانند مکان، آب و هوا و نگهداری نقش عمده ای در این مشکل دارند. درختانی که مقاومت بیشتری دارد انتخاب مناسبی برای تولیدکنندگان خواهد بود. در اینجا ما در مورد بیماری ها و آفات درختان زردآلو صحبت خواهیم کرد.
حشرات ریز که در رنگ های مختلف وجود دارند. روی ساقه ها و زیر برگ ها جمع می شوند و آب گیاه را جذب می کنند. در این حالت برگها ضخیم و زرد می شوند. می توانید با سمپاشی با روغن مخصوص باغبانی آنها را از بین ببرید.
معمولا حیواناتی به رنگ بنفش با سرهای قهوه ای هستند که تنه درختان را از بین می برند. چوبخوارها در زمستان وارد تنه می شوند و در بهار شاخه های جوان را از بین می برند.کنترل تنه درختان دشوار است و پیشگیری بهتر از درمان است. مقدار آب، نوع خاک و زمان سمپاشی می تواند از تجمع آنها در درختان جلوگیری کند.
این بندپایان در زیر برگ ها جمع می شوند. برگها پس از مدتی برنزی می شوند. استفاده از اسپری خشک کننده برای جلوگیری از کنه ها مفید است.
کاشت نهال زردآلو، باید در خاکی لومی با زهکشی مناسب کاشته شود. زردآلو ریشه های مرطوب را دوست ندارد. این درخت در خاک خنثی یا کمی قلیایی با pH خاک 6.7 تا 7.5 رشد می کند. از کاشت درخت زردآلو در مناطقی که بادهای مکرر یا یخبندان کم دارند خودداری کنید. برای کاشت در باغ می توان از مخلوط خاک لومی، خاک برگ و ماسه استفاده کرد.
برای دیدن انواع نهال زردالو به صفحه خرید نهال زردالو مراجعه نمایید
اولین نکته مهم بعد از کاشت درخت زردآلو، تامین آب کافی است. وقتی می گویم کافی، نه کم و نه خیلی زیاد که ریشه گیاه بپوسد. همانطور که گفتیم هنگام کاشت نهال زردآلو بهتر است خاک آن مرطوب بماند.
در تابستان هر 10 روز یکبار خاک را خیس کنید. از درخت زردآلو مراقبت کنید تا زمانی که خاک خیلی خشک نشود. به گیاه بیش از حد آب ندهید. اگر واقعاً خشک است، بهترین راه برای انجام این کار این است که شلنگ باغ خود را به آرامی در کنار آن قرار دهید و قطره ای آب به آن بدهید. اجازه دهید خاک اطراف ریشه کاملا خیس شود. این کار را هر ده روز یا هر دو هفته یکبار انجام دهید.
فرورفتگی جزئی در خاک به آبیاری در تابستان کمک می کند، اما مراقب باشید در زمستان خاک را با محیط اطراف خود در حد متعادلی قرار دهید تا غرقاب نشود.
اره هرس یا اره زنجیری، تبر، چاقوی محکم و...... را انتخاب کنید. نوار پیوند مومی را فراموش نکنید. شاخه ای که برای تکثیر انتخاب می کنید باید بین 25 تا 30 سانتی متر طول داشته باشد. همچنین ضخامت باید 6 تا 8 میلی متر باشد. سر پیوندک تیز باشد. برش های مستقیم و مورب از بالا به پایین ایجاد کنید.توصیه ما این است که این قلمه های زیبا را تا بهار در داخل خانه نگهداری کنید. با این حال، آنها را می توان بلافاصله پس از پیوند در زمین کاشت، اما یخ زمستانی می تواند آنها را از بین ببرد.
راه دیگر این است که آنها را در تنه درخت دیگری که میوه نمی دهد قرار دهید. درون تنه با تبر فاصلهای ایجاد کنید. سپس آنها را با موم بپوشانید. فراموش نکنید که محل بریده شدن پیوند را روی درخت اصلی را موم بزنید.
همانطور که گفتیم؛ درختان زردآلو به خاک مرطوب و با زهکشی مناسب نیاز دارند و به خاک رس واکنش خوبی نشان نمی دهند. آنها در خاک غنی از مواد آلی بهترین رشد را دارند. افزودن کمپوست یا سایر مواد آلی مانند کود دامی پوسیده یا برگ های خرد شده به خاک، ساختار خاک را بهبود می بخشد، لایه ای سازگارتر ایجاد می کند، افزودن مواد مغذی مهمی مانند نیتروژن و فسفر تمام نیازهای رشد را پوشش می دهد. برای بهترین نتیجه، خاک را با 7 سانتی متر کمپوست در زمان کاشت زردآلو پر کنید.
مالچ پاشی به کنترل علف های هرز نیز کمک می کند. اگر چمن از بین نرود، تمام مواد معدنی و مغذی را مصرف می کند و زمانی که نهال زردآلو کاشته شود، مواد معدنی کافی نخواهد داشت.بهتر است سالی یک بار در بهار به درخت زردآلو کود سنتی داده شود. اما مطمئن شوید که یک کود غنی به آنها بدهید.
کودهای سه دوره نیز ممکن است مفید باشد. کودهای شیمیایی برای دوره رشد و گلدهی تهیه می شوند. این کودها مواد مغذی را برای گیاهان فراهم می کنند.
امیدواریم نحوه پرورش درخت زردآلو و همچنین نگهداری از آن را بدانید. کاشت نهال زردآلو، باید با دقت انجام شود تا به ریشه های گیاه آسیب نرساند. همچنین گفتیم که بهتر است قبل از کاشت، میزان اسیدی یا قلیایی بودن خاک را اندازه گیری کنید. به فاصله درختان توجه کنید تا فضای کافی برای رشد و تولید گیاهان وجود داشته باشد.
صفر تا صد کاشت نهال زردآلو