آخرین مقالات

ثبت سفارش

R O Y A L N A H A L

پیش فروش نهال آغاز شد

تماس با نهالستان:

جهت دریافت مشاوره و یا خرید نهال ، کافیست روی یکی از راه های ارتباطی زیر کلیک نمایید.


(نهالستان باز است)
(نهالستان تعطیل است)

۰۴۴۴۵۲۳۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
دفتر فروش و مشاوره

۰۹۱۴۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
خط ویژه فروش + واتساپ

۰۹۲۰۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس و مدیر فروش

۰۹۰۲۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۳۰۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۱۴۱۸۳۲۱۰۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۳۶۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
حسابداری، صدور فاکتور، هماهنگی ارسال

۰۹۰۲۰۴۳۱۵۰۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
پیگیری سفارش ارسالی

۰۹۱۴۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

۰۹۱۴۱۸۱۱۵۲۰

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
کارشناس فروش و مشاوره

Copyright Royalnahal © 2022

سمپاشی درخت هلو

سمپاشی درخت هلو

سمپاشی درخت هلو:

وقتی باغ هلو احداث می کنید، مطمئناً انتظار دارید که میوه هلو را بلافاصله روی شاخه ببینید، اما برای رسیدن به این هدف، باید کارهای زیادی در نگهداری و مراقبت از درخت هلو انجام دهید، یکی از این مراقبت ها، سمپاشی درخت هلو است. درخت هلودرختی لطیف است و اگر به درستی از آن مراقبت و نگهداری نشود به نتیجه مطلوب نمی رسد.

سمپاشی و آفت کشی باغ درختان مانع از نفوذ بیماری‌های قارچی، باکتریایی و انواع حشرات به این باغ می‌شود، ما در ادامه سعی می‌کنیم چند نکته طلایی برای سمپاشی باغ هلو برای شما ارائه دهیم که با رعایت کردن آنها هیچ مشکلی برایتان به وجود نیاید.

با آفات درخت هلو آشنا شوید:

باغداران زمانی که می خواهند مراحل اولیه احداث باغ هلو را طی کنند، علاوه بر شناخت آب و هوای شهر و منطقه مورد نظر و شناسایی نهالستان های مطمئن برای خرید نهال هلو، باید سابقه بیماری و آفات درخت هلو و سایر میوه ها را نیز بررسی کنند. در منطقه زمانی که اطلاعات ارزشمندی در مورد تاریخچه آفات و بیماری های باغات هلو در منطقه به دست آورید، می توانید سالانه اقدامات پیشگیرانه انجام دهید، در واقع یک برنامه برنامه ریزی شده برای سمپاشی درختان هلو داشته باشید.

علاوه بر این، گاهی اوقات اتفاق می افتد که آفات جدید به صورت دسته جمعی از یک سر کشور به باغات هلو حمله می کنند و به راه خود ادامه می دهند. آفت و انواع عفونت ها و آسیب های ناشی از آن، می توانید به راحتی قبل از رسیدن این توده به باغ خود اقدامات پیشگیرانه را انجام دهید.

در باغ های پر تراکم، یک برنامه سمپاشی ثابت می تواند برای بقای درخت هلو شما حیاتی باشد. بسیاری از مشکلات احتمالی را می توان با سمپاشی قبل از تبدیل شدن به یک مشکل، برای بیشترین بازده سرمایه گذاری، پیشگیری کرد. پول، زمان و انرژی شما سمپاشی درختان هلو باید به طور مداوم و کامل با پیروی از دستورالعمل های زیر انجام شود.

آفات و بیماری های مختلفی که درخت هلو را تهدید می کنند اجازه برداشت میوه های شیرین، بزرگ و سنگین را نمی دهند و به نواحی مختلف این درخت آسیب می زند:

• آفات و بیماری هایی که برگ های درخت هلو را هدف قرار می دهند و باعث پژمردگی برگ درخت هلو می شوند.

• کرم ها آفاتی هستند که در هلو فرو می روند و باعث کرم زدگی میوه هلو می شوند.

• بیماری های باکتریایی و قارچی که به تنه اصلی درخت نفوذ کرده و باعث ایجاد زخم های پوستی می شوند.

• قارچ ها و کپک زدگی هایی که ریشه های زیرزمینی هلو را تهدید می کند.

بنابراین، برای برنامه ریزی بهتر سمپاشی درخت هلو، باید تمام این آفات، عوامل باکتریایی و قارچی را به خوبی بشناسید تا بتوانید اقدامات پیشگیرانه را انجام دهید.

برای دیدن انواع نهال هلو به صفحه خرید نهال هلو مراجعه نمایید


نکات طلایی در مورد زمان سمپاشی درخت هلو:

زمان بندی صحیح و دقیق سمپاشی و آفت کشی در باغ درخت هلو باعث می شود تا حد زیادی به سلامت درختان خود اطمینان کافی داشته باشید.علاوه بر رعایت فاصله زمانی سمپاشی درخت هلو باید چند نکته اساسی را در نظر داشته باشید:

1. از سمپاشی باغ هلو در روزهای بارانی و همراه با باد شدید خودداری کنید.در روزهای بادخیز درختان را سمپاشی نکنید، اما زمانی را در نظر بگیرید که هوا آرام، مه آلود و دمای مناسب باشد.

2. سمپاشی در فصل زمستان را منتظر باشید تا سرمازدگی و یخ زدگی به پایان برسد و سپس شروع کنید.

3. اسفند معمولا زمان مناسبی برای سمپاشی زمستانه است زیرا خطر یخ زدگی شاخه ها وجود ندارد و همچنین در همین زمان است که جوانه ها هنوز نرسیده اند. البته توجه داشته باشید که در مناطق سردسیر و کوهستانی بهتر است سمپاشی زمستانه در اواخر اسفند یا اوایل فروردین انجام شود زیرا در این مناطق بهار دیر می رسد.

4. اگر باغ هلو شما در معرض خطر شته ها و کنه ها است، می توانید با سمپاشی در فصل زمستان، شته ها و کنه ها را تا حد زیادی کنترل کنید.

5. برای کنترل حشرات پروانه ای مانند پروانه کدوز و مگس سفید، بهترین زمان سمپاشی معمولاً 14 روز پس از ریزش گلبرگ ها است.

6. هنگام کاشت میوه های خود حتما آن ها را بررسی کنید، در صورت مشاهده سوراخ روی میوه ها از آلوده بودن درختان خود به کرم ها مطمئن شوید پس با کارشناسان نهالستان مشورت کنید و حتما اقدامات لازم را برای درمان کرم زدگی انجام دهید.

در نظر داشته باشید که استفاده بیش از حد از سموم و آفت کش ها نه تنها آسیب های جبران ناپذیری به حشرات و سایر پرندگان مفید وارد می کند، بلکه کیفیت میوه های شما را به شدت کاهش می دهد، بنابراین باید اقداماتی را برای کاهش نیاز به سم پاشی انجام دهید تا باغ هلو کیفیت و طعم میوه های تولید شده آن بالا باشد و برای این منظور در گام اول به شما توصیه می کنیم نهال هلو پیوندی و اصلاح شده بر پایه شفتالو وحشی را از مراکز معتبر خریداری کنید، چون نهال های پیوندی و اصلاح شده سیستم دفاعی بسیار قوی تری دارند، علاوه بر این، اگر آبیاری منظم و کوددهی اولیه را رعایت کنید، درختان شما را در برابر انواع آفات و بیماری ها مقاوم تر می کند.

نتیجه گیری در مورد سمپاشی درخت هلو:

با توجه به مطالب بالا مشخص می شود کشاورزانی که می خواهند باغشان عمر طولانی تری داشته باشد باید در خرید نهال هلو دقت زیادی داشته باشند نهال هلو کاشته شده معمولا سیستم دفاعی قوی تری دارد و در برابر بیماری ها مقاومت بیشتری نشان می دهد و برنامه زمانی را که برای سمپاشی در نظر می گیرند رعایت کنند. گاهی فراموش کردن یک دوره سمپاشی خطر ابتلای درخت به بیماری را چندین برابر افزایش می دهد.در مواردی که آلودگی درخت هلو شدید است و نمی توانید با سمپاشی آن را درمان یا کنترل کنید، بهترین گزینه حذف درخت بیمار از محوطه باغ است و ضد عفونی کردن خاک اطراف آن.

سمپاشی درخت هلو

جستجو در سایت

♥ از کاشت تا برداشت نهال با نهالستان رویال نهال ♥

بنر میوه 1 بنر میوه 2