پشتیبانی نهالستان ۰۹۱۴۱۸۱۱۵۲۰
جهت دریافت مشاوره و یا خرید نهال ، کافیست روی یکی از راه های ارتباطی زیر کلیک نمایید.
Copyright Royalnahal © 2022
کشاورزی و باغداری، از مشاغل بسیار مهم و پر در آمد کشور محسوب میشوند. اگر در زمینه زراعت کاری فعالیت میکنید و به دنبال راهی برای پیشرفت خود هستید، پیشنهاد میشود برای کاشت پسته اقدام نمایید. شما میتوانید با خرید نهال پسته و کاشت آن، در کمترین زمان ممکن، محصولات خوبی را به تولید برسانید و از این طریق، صاحب سود بالایی شوید.
خوشبختانه بسیاری از ارقام پسته، دارای ژن اصلاح شده هستند و علاوه بر مقاومت بالا، قادر به تولید محصول با مقدار زیاد و کیفیت بی نظیر میباشند. از طرفی دیگر، بسیاری از ارقام پسته، نیازی به آبیاری متعدد و مکرر ندارند و در مناطق خشک و گرمسیر میتوانند به خوبی رشد کنند. به گویشی دیگر، شما میتوانید با کاشت نهال پسته، با یک تیر چندین نشان را هدف بگیرید و به در امد بسیار بالایی دست یابید.
البته برای کاشت و بهرهبرداری از نهال پسته، باید نکاتی را بدانید و اصول خاصی را رعایت کنید. توجه داشته باشید که شما میتوانید در تمامی اقلیمهای کشور، بدون هیچ مانعی ارقام پیوندی پسته را بکارید و از مزایای آنها بهرهمند شوید. در ادامه با ما همراه باشید تا با نحوه خرید انواع پسته پیوندی بیشتر آشنا شوید.
خوشبختانه کشور ایران، اولین و بزرگترین تولیدکننده پسته در سراسر جهان محسوب میشود. جالب است بدانید که سرانه صادرات سالیانه پسته در کشور از مرز ۸۰ هزار تن عبور میکند. امید است در آینده نه چندان دور، سطح زیر کشت پسته در ایران و سرانه سالیانه صادرات با افزایش چندین برابری مواجه شود. البته فراموش نکنید که عوامل مختلفی همچون شرایط آب و هوایی، میزان بارش سالیانه، نوع خاک و... بر روی سطح زیر کشت پسته در کشور تأثیر بسزایی را ایفا میکنند.
طبق بررسی و محاسبات به دست آمده، امید است که در سال آینده میزان تولیدات پسته در ایران به بیش از 140 هزار تن برسد. البته ناگفته نماند که سطح زیر کشت پسته در ایران از عواملی همچون میزان بارش سالیانه، بودجه باغداران، قیمت نهال پسته و شرایط آب و هوایی تاثیر پذیر است.
پیش از احداث باغ و شروع تولید و صادرات پسته، بهتر است اطلاعاتی راجع به شرایط آب و هوایی مناسب این نهال داشته باشید. فراموش نکنید که هرچقدر شرایط اقلیمی برای کاشت نهال پسته بهتر باشد، سرعت رشد و میزان باردهی آن به همان مقدار افزایش مییابد. البته شما میتوانید ارقام پیوندی پسته را در تمامی اقلیمها بدون هیچ مشکلی بکارید و لذت ببرید. مناطق دارای آب و هوای گرمسیر و نسبتاً مرطوب، یکی از بهترین گزینهها برای کاشت پسته محسوب میشوند.
مناطقی با آب و هوای نیمه گرمسیر با میانگین بارش سالیانه ۴۰۰ الی ۶۰۰ میلیمتر و رطوبت ۵۰ درصدی با خاک حاصلخیز و مقوی نیز گزینه مطلوبی برای کاشت پسته به شمار میآیند. توجه داشته باشید که هرچقدر رطوبت و دمای محیط بیشتر باشد، سرعت رشد ارقام پسته نیز بیشتر میشود. از سویی دیگر، تابش نور خورشید، تأثیر بسزایی را در رشد پسته ایفا میکند. به بیانی دیگر، هرچقدر که نهال پسته بیشتر در معرض تابش نور خورشید قرار گیرد، میزان عملکرد و باردهی آن به همان مقدار افزایش مییابد. توجه داشته باشید که اندازهگیری پارامترهای مربوط به آب و هوا قبل از خرید و کاشت نهال پسته، الزامی است.
رفع نیاز سرمایی نهال پسته پس از کاشت، موجب افزایش مقاومت و میزان باردهی آن میشود. طبق نظر کارشناسان، ارقام پسته باید حدود ۲۰۰ الی ۸۰۰ ساعت در محیطی با دمای منفی ۷ درجه سانتی گراد قرار گیرند. از طرفی دیگر، ارقام پسته قادر به تحمل دمای محیط از ۱۰- تا ۴۸+ هستند. ناگفته نماند که سرمای دیررس بهاره، میتواند سرعت رشد و میزان عملکرد انواع ارقام پسته را کاهش دهد.
اگر در مناطق گرم و خشک هستید، نیازی نیست نگران باشید؛ شما میتوانید در مناطق گرم و خشک، بدون هیچ نگرانی اقدام به پرورش نهال پسته کله قوچی کنید و در کمترین زمان ممکن شاهد باردهی بی نظیر آن باشید.
بسیاری از افراد بر این عقیده باورند که با کشت پسته، میتوانند ره صد ساله را یک شبه طی کنند. خوشبختانه این عقیده به طور کامل صحیح است؛ همانطور که میدانیم، پسته یکی از گران قیمتترین آجیلها در کشور و حتی جهان محسوب میشود. از طرفی دیگر، مصرف پسته به صورت روزانه میتواند موجب بهبود عملکرد دستگاههای بدن و افزایش انرژی گردد. یکی از مهمترین مزایای کاشت پسته، در آمد بالای آن است؛ کشاورزان میتوانند با فروش پسته، درآمد و سود بسیار خوبی را نصیب خود کنند.
گرچه بسیاری از نهالهای میوه با اکثر اقلیمهای کشور سازگاری ندارند؛ اما خوشبختانه ارقام پسته پیوندی، قادر به سازگاری با انواع اقلیمها هستند. به بیانی دیگر، شما میتوانید در هر نقطه از کشور بدون چالش اقلیم، اقدام به کاشت پسته و بهرهبرداری کنید.
بر خلاف بسیاری از نهالهای میوه که برای رشد سریع نیاز به آب زیادی دارند، نهالهای پسته قادر به رشد و باردهی در مناطق خشک و نیمه خشک هستند و نیاز بسیار کمی به آب دارند و از مقاومت بالایی در برابر خاک و آب شور برخوردار هستند. البته برای بهرهمندی از تمامی مزایای نهال پسته پیوندی ایرانی، بایستی اصول رسیدگی را به خوبی رعایت کنید.
اکثر نهالهای میوه، سالهای اول و دوم پس از کاشت نیاز به مراقبت و نگهداری بسیار زیادی دارند و در برابر آفات و بیماریها، مقاومت ضعیفی از خود نشان میدهند. اما خوشبختانه نهالهای پسته، از همان ابتدا سرسخت و مقاوم هستند و در کمترین زمان ممکن، در دوره باردهی قرار میگیرند و شروع به تولید محصولات با کیفیت و مرغوب میکنند.
کاشت و پرورش بسیاری از نهالهای میوه، نمیتواند سود و در آمد چندان خوبی برای باغداران و کشاورزان داشته باشد. از طرفی دیگر در چنین شرایطی، هزینههای آبیاری، سمپاشی و برداشت نیز مقرون به صرفه نیست. اما هیچ جای نگرانی وجود نخواهد داشت؛ به دنبال راهی برای کسب در آمد و سود بالا در باغداری هستید؟ پس برای کاشت پسته پیوندی خارجی و ایرانی اقدام کنید. شما میتوانید با کمترین سرمایه، اقدام به خرید نهال پسته کنید و در کمترین زمان، شاهد باردهی انبوه آن باشید. از طرفی دیگر، فروش پسته به صورت بینالمللی (صادرات) میتواند سود بسیار خوبی را برای باغداران و زراعتکاران به همراه داشته باشد. البته برداشت سود صد درصدی از باغ پسته، مستلزم ۲ سال زمان است.
اگر به دنبال راهی برای افزایش سوددهی باغ پسته خود هستید، بایستی به دقت به نهالها رسیدگی کنید تا بتوانید از این طریق، میزان عملکرد و باردهی آنها را افزایش دهید و در آمد بیشتری کسب کنید. بهتر است بدانید که عدم رسیدگی به نهالهای پسته، میتواند طول عمر اقتصادی و میزان باردهی آنها را به حداقل برساند.
خوب است بدانید که نهالهای پسته پیوندی برای تولید محصول و باردهی زیاد، نیاز به ارقام گرده افشان دارند. البته توجه داشته باشید که فرآیند گرده افشانی پسته اگر به خوبی انجام شود، میزان باردهی آن بیشتر میشود. برای گرده افشانی نهال پسته، باید میان هر ۱۰ الی ۱۵ اصله، یک رقم گرده افشان بکارید. برای بهبود فرآیند گرده افشانی، میتوانید چندین کندو در اطراف باغ قرار دهید و از زنبورهای عسل نیز کمک بگیرید. استفاده از ارقام با کیفیت و اصیل برای گرده افشانی نهالهای پسته پیوندی، سبب بهبود کیفیت محصولات آنها میشود. توجه داشته باشید که امکان استفاده از انواع ارقام پسته برای گرده افشانی مهیا است.
یکی از مسائل حائز اهمیت در کاشت نهال پسته، اندازهگیری ارتفاع زمین زراعی از سطح دریا است. ارتفاع زمین زراعی از سطح دریا، تأثیر بسزایی را در رشد و میزان عملکرد نهالهای پسته ایفا میکند. هرچقدر که ارتفاع بیشتر باشد، میزان تابش نور خورشید نیز به همان مقدار افزایش مییابد و در نتیجه سرعت رشد و میزان باردهی نهال پسته بیشتر میشود.
اما بهتر است بدانید که کاشت پسته در ارتفاع نامناسب از سطح دریا، موجب کاهش مقاومت آن در برابر شرایط اقلیمی میشود. زمین زراعی با ارتفاع ۲۰۰ الی ۹۰۰ متر بالاتر از سطح دریا، گزینهای مطلوب برای کشت پسته به شمار میآید. برای بهبود کیفیت کار، پیشنهاد میشود قبل از احداث باغ پسته، برای اندازهگیری ارتفاع زمین زراعی خود اقدام کنید.
آبیاری، مهمترین عنصر کشت و پرورش ارقام پسته محسوب میشود. شما میتوانید با آبیاری به موقع، شاهد رشد سریعتر و افزایش میزان آبیاری نهالهای پسته باشید. البته به خاطر داشته باشید که نهالهای پسته برای رشد عالی نیاز به آب نسبتاً کمی دارند و آبیاری بیش از اندازه این ارقام، میتواند منجر به پوسیدگی ریشه و در نتیجه خشک شدن آنها شود.
طبق نظر کارشناسان و متخصصان، عوامل مختلفی همچون دمای هوا، میزان بارش، میزان رطوبت، سرعت باد و تابش نور خورشید در تعیین زمان آبیاری پسته نقش دارند. اما در حالت کلی، ارقام مختلف پسته هر ۱۵ الی ۲۵ روز یکبار نیاز به ۱ الی ۲ لیتر آب دارند. در فصل پاییز و زمستان به منظور افزایش طول عمر نهال، باید میزان آبیاری را کاهش دهید. برای کاهش مصرف آب در کشاورزی، پیشنهاد میشود جهت آبیاری باغ پسته خود، از سیستمهای قطرهای پیشرفته و مدرن استفاده کنید. در مناطق مرطوب و پر باران، بایستی میزان آبیاری نهالهای پسته را به حداقل برسانید تا بتوانید به سرعت رشد و میزان عملکرد آنها بهبود ببخشید.
یکی دیگر از اصول کاشت و پرورش نهال پسته به شمار میآید. هرس به موقع، میتواند سرعت رشد و میزان عملکرد نهالهای پسته را به حداکثر برساند. البته هرس غیر اصولی، میتواند نتیجه معکوس داشته باشد و منجر به از بین رفتن نهالها شود. برای هرس پسته، شما نیاز به وسایلی همچون دستکش، اره دندانه ریز (برقی یا دستی) و قیچی شاخه بر خواهید داشت. توجه داشته باشید که برای انجام این کار، باید شاخه و برگهای خشک شده و پوسیده را از نهال جدا کنید و از برش قسمتهای تازه و نو شدیداً خودداری فرمایید. لازم به ذکر است که باغداران میبایست به مدت ۱ سال پس از پیوند نهال، برای هرس آن اقدام کنند.
و اما زمان مناسب برای هرس پسته؛ همانطور که اشاره شد، هرس به موقع نهال پسته، میتواند میزان باردهی آن را به حداکثر برساند. طبق نظر کارشناسان، هرس ارقام پسته باید در اوایل فصل پاییز، اواسط تابستان (قبل از شکوفه زدن) و اواسط فصل تابستان انجام شود. جالب است بدانید که هرس در فصل تابستان، سبب جلوگیری از هجوم آفات پسته میشود. اگر تجربه و دانش چندانی در این زمینه ندارید، پیشنهاد میشود از افراد با تجربه و کاربلد در این زمینه کمک بگیرید.
برای پیوند نهال پسته و بهبود میزان عملکرد آنها، باید از نهالهای پایه مرغوب و با کیفیت استفاده کنید. از بهترین نهالهای پایه پسته، میتوان به یو سی بیوان، بادامی، زرند و بنه اشاره کرد.
نهال یو سی بیوان، یکی از ارقام پسته پیوندی خارجی بوده که ریشه آمریکایی دارد. این نهال پسته از مقاومت بسیار بالایی در برابر اکثر بیماریهای خطرناک همچون نماتد، آرمیلاریا، فیتوفترا و... برخوردار است. از طرفی دیگر، نهال پسته یو سی بیوان با اکثر اقلیمها سازگاری دارد و قادر به رشد و باردهی در سختترین شرایط میباشد. البته نهال پسته یو سی بیوان مشکلاتی همچون حساسیت زیاد به هوای سرد، عدم واکنش صحیح با پیوند ارقام ایرانی و حساسیت به خاک را دارا است.
شاید این مسئله کمی عجیب به نظر برسد اما خوب است بدانید که نهال پسته بادامی برای اولین بار در آسیای شرقی شناسایی شد. نهال پسته بادامی در دسته ارقام زودرس قرار میگیرد و محصولات آن در اوایل مرداد ماه به طور کامل قابل برداشت هستند. این نهال پسته، مقاومت بالایی در برابر آب و هوای سرد و بیماری و آفات مختلف از خود نشان میدهد.
همانطور که از نامش آشکار است، ریشه اصلی نهال پسته زرندی به شهر زرند واقع در استان کرمان باز میگردد. این نهال قادر به تولید پستههایی با کیفیت بالا و جثه نسبتاً درشت و طعم بینظیر میباشد. نهال پسته زرندی به دلیل سازگاری با هر شرایط و اقلیم، گزینه بسیار مناسبی برای پیوند با ارقام دیگر محسوب میشود. فراموش نکنید که شما میتوانید این نهال پسته را در مناطق گرم و خشک نیز بدون هیچ مشکلی پرورش دهید.
نهال پسته بنه که با نام وحشی کوهستانی نیز شناخته میشود، یکی دیگر از ارقام مناسب پیوند محسوب میشود. این نهال، قادر است مقاومت خوبی در برابر آب و هوای بسیار سرد و گرم و سایر آفات و بیماریهای خطرناک از خود نشان دهد. از طرفی دیگر، این نهال نسبت به سایر ارقام پسته نیاز به آب کمتری دارد. البته برای پیوند نهال بنه با سایر ارقام پسته، نکات خاصی را مد نظر قرار دهید و از افراد با تجربه و کاربلد در این زمینه کمک بگیرید.
یکی از سؤالاتی که برای بسیاری از کاربران مطرح میشود، این است که چگونه میتوانیم پسته را پیوند بزنیم؟ خوب است بدانید که پیوند پسته، موجب افزایش باروری، بهبود کیفیت محصول، تنوع محصول و افزایش مقاومت در برابر شرایط اقلیمی میشود. پیوند پسته به سه روش لولهای، شکمی و اسکنهای صورت میگیرد. در روش اول، متخصصان بخشی از شاخه سبز و نو را برش میدهند و اندام روینده رقم پیوندی را با دقت به آن متصل میکنند. البته برای به کارگیری این روش، باید نکات خاصی را همچون جلوگیری از آسیب دیدن قسمت تازه نهال، بررسی دمای هوا (حالت نرمال بین ۱۲ الی ۳۵ درجه سانتی گراد) و آبیاری پس از پیوند مد نظر قرار دهند.
در روش شکمی، جوانه از درخت مادر جدا میشود و بر روی قسمت گود شده شاخه نهال پایه قرار میگیرد. البته این روش نسبت به لولهای کمی دشوارتر است و باید توسط افراد متخصص و کاربلد انجام شود.
روش اسکنهای، بیشتر برای درختهای پیر مورد استفاده قرار میگیرد. در این روش، متخصصان جوانه رقم پیوندی را بر روی قسمت برش خورده شاخه درخت پایه قرار میدهند.
بسیاری از باغداران بر این عقیده باورند که پیوند پسته هیچ تأثیری در میزان باردهی و سرعت رشد آن ندارد؛ اما این عقیده به طور کامل اشتباه است. شاید این مسئله کمی عجیب به نظر برسد اما خوب است بدانید که مهمترین علت پیوند خوردن پسته، تنوع محصولات آن است. شما میتوانید با انجام این اقدام، چندین نوع پسته از یک درخت برداشت کنید و از این طریق صاحب سود بهتری شوید. از طرفی دیگر، پیوند سبب افزایش و بهبود خواص و ارزش غذایی پسته میشود.
یکی دیگر از علتهای پیوند زدن نهال پسته، افزایش مقاومت در برابر آب و هوا و اقلیم است. گاهی از ارقام، تحمل چندانی در برابر هوای خیلی گرم و سرد ندارند. اما پیوند نهال پسته با ارقام مناسب و با کیفیت همچون بنه و زرندی، سبب افزایش مقاومت آن در برابر انواع آب و هوا و اقلیمها میشود. علاوه بر آن، پیوند نهال پسته، میتواند منجر به افزایش مقاومت نهال در برابر آفات و بیماریهای مختلف شود. از طرفی دیگر، پیوند نهال پسته این امکان را برای کشاورزان مهیا میسازد تا آنها بتوانند با نهالهای کمتر، محصولات بیشتری تولید کنند و به در آمد و سود بالاتری برسند.
همانطور که در قسمتهای قبل گفته شد، باید برای پیوند نهال پسته، نکات خاصی را مد نظر قرار دهید؛ یکی از مهمترین نکات پیوند نهال پسته، انتخاب زمان مناسب و رقم پایه مرغوب است. استفاده از رقم پایه نامرغوب و انجام فرایند پیوند در زمان مناسب، نمیتواند نتیجه مطلوبی به همراه داشته باشد. بهترین زمان برای پیوند زدن شاخه اواخر اسفند و اوایل فروردین ماه است. اما برای پیوند زدن جوانه باید در اواخر خرداد ماه و اوایل تیرماه اقدام کنید. البته طبق نظر کارشناسان، بهترین روش پیوند زدن پسته، جوانه (شکمی) میباشد. پس از اتمام فرآیند پیوند زنی، یک سال طول میکشد تا شاخه پیوند زده شروع به رشد کند.
چرا پسته باید در زمین اصلی پیوند بخورد؟ این سؤال ممکن است برای کاربران زیادی مطرح گردد؛ همانطور که در قسمتهای قبل گفته شد، برای پیوند نهال پسته با رقم دیگر، باید بخشی از شاخه جدید و تازه آن را برش دهید. در چنین شرایطی، بخش زیادی از شیره نهال از طریق آوند برش خورده تخلیه شده و به اصطلاح نهال پژمرده میشود. البته اگر نهال پسته در زمین اصلی پیوند بخورد، سریعاً رشد کرده و به هیچ عنوان دچار پژمردگی نمیشود.
علاوه بر آن، یکی دیگر از دلایل پیوند خوردن نهال پسته در زمین اصلی، افزایش سرعت رشد و باردهی است. زمین اصلی به دلیل دارا بودن مواد مغذی و کود، قادر به افزایش سرعت رشد و میزان عملکرد نهالهای پیوندی تازه میباشد. البته پس از اتمام فرآیند پیوند نهال به شدت تضعیف میشود و در برابر آفات و بیماریها مقاومت خود را از دست میدهد. از این رو، بهتر است به مدت ۲ الی ۳ ماه پس از کاشت نهال پسته در زمین زراعی اصلی، برای پیوند آن با ارقام دیگر اقدام کنید.
قبل از انجام هر اقدام جهت خرید نهال پسته پیوندی، بهتر است اطلاعاتی راجع به زمان باردهی آن داشته باشید. زمان شروع باردهی پسته پیوندی، از عواملی همچون شرایط اقلیمی، نوع آب و هوا، دما و رطوبت محیط، میزان بارش، نوع خاک و تابش نور خورشید تأثیر میپذیرد. هرچقدر که محیط گرم و مرطوبتر باشد، سرعت رشد و میزان باردهی نهال پسته پیوندی به همان مقدار افزایش مییابد. ناگفته نماند که ارقام پسته پیوندی در مناطق خشک و سرد، باردهی نسبتاً کمی دارند. اما بهتر است بدانید که نهال پسته پیوندی از اواخر فصل بهار و اوایل تابستان شروع به باردهی میکند.
طبق نظر متخصصان و کارشناسان، هرچقدر که طول عمر اقتصادی پسته پیوندی بیشتر شود، میزان عملکرد سالیانه آن نیز به همان مقدار افزایش مییابد. جالب است بدانید که باغداران میتوانند با رعایت نکاتی همچون آبیاری، سمپاشی، کوددهی و هرس به موقع، میزان باردهی نهال پسته پیوندی را به حداکثر برسانند. به خاطر داشته باشید که عدم رعایت نکات ذکر شده، میتواند میزان باردهی طول عمر اقتصادی نهال پسته پیوندی را به حداقل برساند.
بهتر است بدانید که استفاده از هر نوع کود یا ماده شیمیایی قوی به منظور کاهش زمان شروع باردهی و افزایش میزان عملکرد نهال پسته، می تواند منجر به کاهش چندین برابری طول عمر آن شود. جالب است بدانید که نهالهای پسته سردسیر نسبت به گرمسیر، زودتر در دوران باردهی قرار میگیرند.
قبل از آن که بخواهیم میان دو روش کاشت نهال پسته پیوندی، گزینهای را انتخاب کنیم بهتر است اطلاعاتی راجع به آنها داشته باشیم.
در روش اول، باغداران بذر نهال پسته را با قیمت بسیار پایین تهیه میکنند و آن را به طور موقت در یک گلدان میکارند. در چنین شرایطی، باید نهایت و سعی خود را به کار بگیرید تا بذر بتواند به آسانی رشد کند و جوانه بزند. پس از بزرگ شدن جوانه و تبدیل شدن آن به یک نهال، باغداران میتوانند با خیالی آسوده نهال پسته را در زمین زراعی خود بکارند.
در روش دوم، باغداران میتوانند با مراجعه به نهالستانهای معتبر اقدام به خرید نهال پسته نموده و بدون هیچ چالشی آن را در دل خاک قرار دهند. در این روش، نیازی نیست نهال را در گلدان قرار دهید و پس از مدتی آن را در زمین زراعی خود بکارید.
حال خودتان قضاوت کنید؛ کدام روش برای کاشت و پرورش نهال پسته پیوندی مناسبتر است؟ طبق نظر کارشناسان و متخصصان، باغداران میتوانند با صرف هزینه بیشتر، نهال را به صورت آماده از رویال نهال خریداری نموده و با خیالی آسوده در زمین زراعی اصلی خود بکارند. به بیانی دیگر، کاشت نهال نسبت به بذر بهتر و راحتتر بوده و ریسک از بین رفتن جوانه را به همراه ندارد.
همانطور که میدانید، امروزه تعداد بیشماری نهالستان در سراسر کشور هستند که در زمینه تولید انواع نهالهای میوه فعالیت میکنند. اما برای خرید نهال پسته پیوندی با قیمت مناسب و کیفیت عالی و اصالت تضمینی، نباید به هر نهالستانی مراجعه فرمایید. توجه داشته باشید که برای تهیه نهال پسته پیوندی، باید نکاتی را همچون بررسی اصالت، سلامت، خصوصیات ظاهری و... مد نظر قرار دهید تا بتوانید خریدی سودمندانه و مفیدی را تجربه کنید.
نهالستان رویال نهال، یکی از معتبرترین و برترین نهالستانهای کشور بوده که دارای سابقه طلایی و طولانی در زمینه پرورش و عرضه انواع نهالهای میوه اصیل و با کیفیت میباشد. شما میتوانید به دو صورت حضوری یا اینترنتی برای خرید نهال پسته پیوندی و سایر نهالهای میوه با قیمت مناسب، اصالت تضمینی و کیفیت عالی اقدام کنید و سفارش خود را در اسرع وقت در مجاورت زمین زراعی خود تحویل بگیرید و لذت ببرید. پس فرصت را غنیمت شمارید و همین الان برای استعلام قیمت پسته و خرید آن اقدام کنید.
یکی از مهمترین مزیتهای کاشت پسته پیوندی گلدانی، دسترسی سریع و رسیدگی آسان است. باغداران میتوانند با کاشت پسته پیوندی گلدانی، به آسانی برای هرس، آبیاری، کوددهی و سمپاشی نهال اقدام کنند. از طرفی دیگر، امکان کاشت پسته پیوندی به صورت گلدانی با کمترین هزینه و امکانات برای باغداران مهیا است. البته توجه داشته باشید که امروزه نهالستانهای معتبر، نهالهای پسته پیوندی را به صورت گلدانی پرورش میدهند و به فروش میرسانند.
فراموش نکنید که نهالستان رویال نهال، یکی از بهترین و برترین تولیدکنندگان نهال پسته پیوندی گلدانی در کشور محسوب میشود. متخصصان و کارشناسان رویال نهال، قادر به تولید نهالهای پسته پیوندی با پایههای یو سی بیوان، بنه، بادامی و زرندی با کیفیت عالی و سلامت تضمینی میباشد. از این رو، شما میتوانید با خیالی آسوده اقدام به خرید نهال پسته پیوندی گلدانی از طریق مجموعه رویال نهال کنید.
همانطور که در قسمتهای قبل گفته شد، کاشت و پرورش نهال پسته پیوندی میتواند سود و در آمد بسیار خوبی را برای باغداران و زراعتکاران به همراه داشته باشد. البته برای بهرهمندی از تمامی مزایای کاشت نهال پیوندی و کسب سود بهتر، باید به اصول کشت و پرورش توجه بسزایی داشته باشید و فرآیند هرس، آبیاری، کوددهی و سمپاشی را به موقع انجام دهید.
قبل از خرید نهال پسته، باید علاوه بر قیمت، سلامت و اصالت آن را به طور دقیق مورد بررسی قرار دهید. لازم به ذکر است که نهالهای پسته غیر اصیل، نمیتوانند باردهی خوبی داشته باشند.
برای دیدن انواع نهال پسته به صفحه خرید نهال پسته مراجعه نمایید
علاوه بر آن، پیشنهاد میشود بجای روش بذری، از شیوه نهال برای کاشت پسته استفاده کنید. برای خرید نهال پسته پیوندی با قیمت مناسب و کیفیت عالی، پیشنهاد میشود به صورت حضوری یا اینترنتی به نهالستان رویال نهال مراجعه کنید. قبل از تهیه نهال، پیشنهاد میشود با کارشناسان و متخصصان ما مشورت کنید و از راهنماییهای آنها استفاده فرمایید تا بتوانید خریدی سرشار از سود را تجربه نموده و لذت ببرید.
اولین تولیدکننده پسته پیوندی در ایران